Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Ore u dashka shume pak ta besh Nelken pa fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif

(not for long though /pf/images/graemlins/lol.gif)

Qerratai

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif

Shiko shiko c'efekt paskam tek keto te tjerat, me ca te puthura edhe heshtje totale /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nelka, u pa puna, /pf/images/graemlins/kiss.gif

TranofiljA

Primus registratum

ke harruar dhe ngjyren e flokeve, se ajo m'duket si bjonde hahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kshu po ha mi? (chewy?)
werthers-original-big.jpg

Master, pse me vonese sot? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

TranofiljA

Primus registratum

Me ne fund e kuptuan drejtimin e shoqerise...

NEW YORK Feb 27, 2007 (AP)— Today's college students are more narcissistic and self-centered than their predecessors, according to a comprehensive new study by five psychologists who worry that the trend could be harmful to personal relationships and American society.

Ika n'mbledhje une. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Nelke po ti nuk kishe mbledhje /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ca behet kendej popull ...

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Trano u ktheve nga mbledhja mi?

[/ QUOTE ]

u ktheva mi, po ca t'shof ktu....video shume shqetesuese, por shyqyr nuk ishte edhe me e dhunshme. Pune meshkujsh dukej....megjithese nuk e degjoj dot me ze te larte.

ameba

Forumium maestatis

Nigjoje ma vone mi Trano se zera gocash kishte aty ... /pf/images/graemlins/shrug.gif

Kot ja qisni namin e keq meshkujve se grate vallahi jane ma keq per hakmarrje /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

wow... /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.giffemrat si puna e ketyre nuk i kam kuptuar dot kurre. Akoma nuk me besohet qe ekzistojne. Une te isha ne vend te asaj goces kisha be namin. Shume urte po rrinte ajo e shkreta. /pf/images/graemlins/frown.gif

TranofiljA

Primus registratum

kushedi sa grifsha i ishin mbledh perreth....ose me verte kishte bo noigjo t'poshter edhe nuk donte t'i acaronte me shume....kush i merr vesh. Megjithate duken shume te vogla, viti pare gjimnaz shume shume....

Po kjo nuk eshte asgje me ate qe ndodhi ne Korce (me duket) qe shoqja vrau shoqen....ate se kap fare une.

teab

Primus registratum

E forta eshte mire qe i bejne kto idiotesira po pse i filmojne dhe i lene ti shofin te tjeret. E cuditshme!!

Trano kur vjen puna ke vrasjet ndyshon puna se ato njerez nuk jane ne terezi fare pastaj. Atyre s'ke cju ben.

Femrat jane te hidhura shume Kone apapapap, prandaj Arco ka hequr dore nga to /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mua me beri pershtypje qetesia me te cilen flisnin dhe sa me nge i binin. Nuk ishte thjesht urrejtja qe ndien ndaj nje personi qe mendon se te ka bere keq, ishte nje ndienje e pjekur mire.

ameba

Forumium maestatis

Nuk ke nevoje me e kap ti e une ate mi Trano se rrezik "e ka kap" vete ajo ate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse ....

S'keni muhabet tjeter ju eeee /pf/images/graemlins/confused.gif

mozaiku

Primus registratum

Video me poshte per Mozin se donte tema serioze.

http://www.youtube.com/watch?v=9KSfY56tnsM

[/ QUOTE ]

Nelka, flm per dedikimin... /pf/images/graemlins/mad.gif

Ca turpi. Moj, po sa kurajo kane qe ushtrojne dhune keshtu si pa te keq mbi nje njeri dhe e vetmja gje qe i intereson eshte "Blloku"... /pf/images/graemlins/eek.gif

Sa vjec mund te kete keto gocat, minorene?!

E forta eshte mire qe i bejne kto idiotesira po pse i filmojne dhe i lene ti shofin te tjeret. E cuditshme!!

\

[/ QUOTE ]

Filmimi eshte pika qendrore e "denimit" te tyre. Duhet ta degjosh me ze se diku i thote do ta qis videon nga blloku te shofin te gjithe ca k**ve je. Une si ju pernjeher do thoja pse nuk i kundervihet kjo ngordhalaqja, por kjo eshte nje shembull klasik i bulling. Candy dinamika ne grupe eshte fashinante. Une ja nisa videon nje ish profi-t tim qe merret me kete lloj kerkimi (research).

teab

Primus registratum

E pashe videon ne pune dhe e kisha volumin e ulet. Me paska shpetuar ajo pjesa e fillimit. Gjithesesi une nuk mund te rrija dot kurre aq urte sa ajo goca. Fundja dy duar per nje koke jane. /pf/images/graemlins/shrug.gif