Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

S

Scorpion

Guest
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Epo tani... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Cuna po doni ta ndihmoni Candyn futjuni arkitektures roncem se per kshu motorista, Llafollogjista nuk don me dit ajo.
O arkitekt o plasa tha, dhe nuk nderron mendje ajo.

teab

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
:D Cuna po doni ta ndihmoni Candyn futjuni arkitektures roncem se per kshu motorista, Llafollogjista nuk don me dit ajo.
O arkitekt o plasa tha, dhe nuk nderron mendje ajo.

[/ QUOTE ]

Kshu si e ke thene ti, ngela pa martuar une Blendo.. /pf/images/graemlins/lol.gif

Nejse, nejsem se po duket sikur kam ardh ktu me gjet burre. Se jo per gje po ca robt ngatarrohen kollaj edhe ec e merre vesh pastaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

O Candy une kam fitu bursen per arkitekture te brendshme /pf/images/graemlins/tonguee.gif Behet gje... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Kshu si e ke thene ti, ngela pa martuar une Blendo.. /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

si qesh, se e di qe nuk e le njeri pa e marre per nuse.

Candy, pse te pelqejne arkitekta? CA kane kete te vecante?

Po pyes me seriozitet une /pf/images/graemlins/grin.gif

teab

Primus registratum

Ja sikur ta dija... /pf/images/graemlins/lol.gif

Disclaimer: Aj em not luking for burre...thenk ju verry mac!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Candy une per veten nuk kam mo nerva me fillu nje shkolle tjeter... Plus qe une e kam mledh menjen ketu ne AF /pf/images/graemlins/winkwink.gif

S

Scorpion

Guest

I was kidding... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

teab

Primus registratum

Ku di gje une. /pf/images/graemlins/smile.gif.me terheq shume arkitektura po vete s'ja them shuem keshtuqe ngelet tja thote ai tjetri. /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse, muhabete koti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Tamam e paske ne teori ti Candy, dashke te ndjehesh "e plotesuar" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pooooooor eshte teori ama /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Trano gjalle ti mi ???

teab

Primus registratum

Fajin e ka Blendi qe e nisi ket muhabet! /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif Ca te nderrume teme me stil mer Yahooooooo /pf/images/graemlins/eek.gif

teab

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Kerkoj falje, nuk pata per qellim te te vija ne pozite.
Ishte shaka sigurisht. As une nuk po kerkoj patjeter nje arkitekte, edhe doktoreshe te jete pranoj. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

TranofiljA

Primus registratum

e morem vesh qe ke qen ke dentisti mi, boll i qite dhomet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tani dalim ne teme me serioze. Pse nuk vjen ne Boston nga dt. 17 ose 18, meqe 19 eshte pushim? Po vendose mund te organizojme dicka. Mund te rrish tek une pa merak.

Kone, paske pre floket e???

ameba

Forumium maestatis

Hahahahahahaha...

Hajde terheqje strategjike nga logorja mer Blendo /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Trano u can ring my bell anytime.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Kone, paske pre floket e???

[/ QUOTE ]

Jo Trano jam rikthyer tek Nick-Name i pare ne AF... eshte si dashuria e pare zor se harrohet /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Pse e bokeni pushim ju ne 19 apo per te festuar zgjedhjet lokale ne Shqiperi /pf/images/graemlins/lol.gif

teab

Primus registratum

Kerkoj falje, nuk pata per qellim te te vija ne pozite.
Ishte shaka sigurisht. As une nuk po kerkoj patjeter nje arkitekte, edhe doktoreshe te jete pranoj. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

S'ka gje, se mora per ters.. edhe une shaka po beja. /pf/images/graemlins/smile.gif

S'ka shume rendesi profesioni, kur gjen personin e duhur. /pf/images/graemlins/smile.gif