Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Qerratai

Primus registratum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Blendo, mos e luaj me. Flm /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trano, gustame el corazon por favor /pf/images/graemlins/wub.gif

Qerratai

Primus registratum

Me pelqekaaaaaaaaaaaaaaa, bukur fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

U ktheva nga dentisti.. /pf/images/graemlins/laugh.gif .gjejeni ca me tha... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/mad.gif

Blendi

Primus registratum

Dentisti: "Uluni"
Candy, e mat me sy, i mire goxha, "Ku te ulem?" - ia thote kete me zerin plot flirt, kur ben keshtu nje shkelqim i vecante i vesh syte e medhenj. Dentisti e ve re driten qe vjen nga ajo, hutohet, s'din cte thote.
"Uluni ketu zonjushe, ne karrigen e pacientit"
Candy ulet, i vendos te dy krahet ne mbeshteteset anesore, ndjn frike dhe i ngul thonte kehtas, dita e projektorit i vrete syte. Ai ulet ne stolin ngjitur, shtati i tij ze driten dhe Candi hap syte ta shikoje. I pelqen imazhi i trupit te tij qe qendron pezull mbi te, sikur do ta mbeshtjelle, sikur do ta pushtoje. E mat edhe nje here me sy, "I mire goxha"....

teab

Primus registratum

O Blendo...c'kam qesh.. /pf/images/graemlins/lol.gif
Ja dhe versioni i vertete.

Asssitentja me priti ke dera dhe me drejtoi tek zona numer 4! Pasi me beri komplimenta per pallton me tha te ulesha dhe pastaj gjithe qejf filloi te me shifte dhembet..lart e poshte..poshte e lart. /pf/images/graemlins/laugh.gif .pastaj me pyeti "Do you floss?" Une - "Sometimes.."..ajo "you should do it everyday"..une "ok...dhe po mendoja se sa e urrej te floss dhe si s'kam per ta bere perdite gjithesesi". /pf/images/graemlins/confused.gif

Iken asistentja dhe vjen dentisti i ri. Ai i meparshmi e shiti biznesin, dhe ket te riun se kisha taku ndonjehere. Erdhi duke qesh dhe e vura re qe kishte emocione, si dentisti qe takon pacientin per here te pare. /pf/images/graemlins/laugh.gif (paska emocione, i shkreti, thashe me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif) Pasi u mundua me delikatese te me thoshte emrin tim pa e bastarduar, u ul dhe filloi punen. Ishte i sjellshem dhe terheqes..po vetem kaq...

Nejse se e zgjata shume, dentisti me hapi telashe ne fund. Hajde prape tha se kemi pune bashke..me dha dhe nje rekomandim per nje oral surgeon dhe me bashke me billin me nxorri ka dera.. ja kshtu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Ah sa keq qe jeta reale nuk eshte albforum, ku nje vizite tek dentisti vjen e kompletuar me nje dashuri te zjarrte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Blendo, mos me ngatarro me dentista te lutem.. une e du Arkitekt.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ameba

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/wave.gif Poplli si ju kam sot ...

teab

Primus registratum

Mire Bunny..tu e shty edhe nje dite tjeter.. /pf/images/graemlins/smile.gif

ameba

Forumium maestatis

Hajt te shkume Candy /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

teab

Primus registratum

Rrofsh, ta paca borxh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

kam nje shok arkitekt por eshte ne tirane, but get this, he's got his own studio...very nice /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Shume larg..ke ndonje gje me afer? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Kom une nje mik motorrist ne Florida ... A bohet gjo e Cando /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

JO jo, s'du kshu motorristash une..une sa shof motorr ja fus vrapit nga ana tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Pse mi njeri ma "Usefull" nuk gjen... mendo ke me kursy gjithe ate kohe e pare sa here te kesah probleme me makinen /pf/images/graemlins/tonguee.gif

teab

Primus registratum

Bunny, e kam zgjidh ate problem already..tashti duhet me zgjidh problemet e tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Useful Bunny, hiqi nje "l" /pf/images/graemlins/laugh.gif Prsh ju te tjereve! /pf/images/graemlins/wave.gif

ameba

Forumium maestatis

Ik mer ti me gjithe korigjimet se mu duke si Fjalor Ambulant /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif