Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

S

Scorpion

Guest
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Gjenerator.

Do na e besh dhurate per ditelindje ti Pupa nje /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Dolores

Primus registratum

vallaj po te me japi qeveria nji tax break me faturen e gjeneratorit i blej nja 2 a 3 /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Ok me qeverrine tate merret vesh kjo qeverria jone /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ti i paguan shpenzimet e udhetimit Pupa... /pf/images/graemlins/eek.gif

S

Scorpion

Guest

Dhe dy muaj benzinen /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

LoooooooL Sa shume kerkon nga jeta ti mer Scorpe...

S

Scorpion

Guest

Ca dreqin ka kjo MSN mer, kush i paska vu tritolin qe s punoka /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bunny si duket gjendja andej nga ty?

S

Scorpion

Guest

Do behet me mire, sidomos me ardhjen e Zambakes ne Shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos qaj aq shume se na e permbyte Fierzen /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Du birre une Bunny, mos me leviz shume keto dite /pf/images/graemlins/tonguee.gif

TranofiljA

Primus registratum

erdha sa me ju pa pak e me hedh poshte ca thashetheme tregu /pf/images/graemlins/tongue.gif

mire jam, drita kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rob nuk kam pa hala me ju tregu noi thasheshem. Kismet javes tjeter. Tani po shkoj per t'pi i kafe se nuk me ka dale gjumi tamam....kohe dreke /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Ketu jemi ne, te presim... /pf/images/graemlins/tonguee.gif Trano si po te duket TR mi, i ke xhepat plot te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif Si s'paska ala asnje thashethem,cudi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trano mikja e mire ne kohe te veshtira duhet. Qe ku e ke laptopin

928laptop550x413.jpg

One notable feature is a hand crank for providing power in places where electricity is undependable or unavailable.

Credit: MIT Media Lab

personazh

Valoris scriptorum

gzuar vitin e ri amerikonsat e xhaxhit. un urimet i boj deris t'kem pemen pa heq ke shpia kshuqe zdu llafe /pf/images/graemlins/laugh.gif

ishalla t'ja keni kalu mire e me rob qe doni.

cacol

Forumium maestatis

O xhaxhi o xhaxhi, ik icik tek Antaret e Forumit, tema " Fantastike: cilet vip na ngjajne " se kam postu nji cupriz per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
erdha sa me ju pa pak e me hedh poshte ca thashetheme tregu /pf/images/graemlins/tongue.gif

mire jam, drita kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rob nuk kam pa hala me ju tregu noi thasheshem. Kismet javes tjeter. Tani po shkoj per t'pi i kafe se nuk me ka dale gjumi tamam....kohe dreke /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Trano ti ne Kryeministri je tu fjet mi /pf/images/graemlins/eek.gif se ne te tjeret jemi tu qorru syte per pak drite... /pf/images/graemlins/cry.gif

P.S: Pse mi vetem per thashethem u takokan njerezit kshu eeeeeeeee!!!

krisa

Primus registratum

Sa i permendet emri Tranofiles, fapppp e nxjerr koken... /pf/images/graemlins/tongue.gif

ameba

Forumium maestatis

Jo mer Mistrec femiu jo... /pf/images/graemlins/smash.gif

Une reagoj sa here permenden Thashethemet... Mos me ke ngaterru me Mostin se ai reagon sapo permendet nick-u i Tranos... /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

krisa

Primus registratum

E pra se sheh dhe ti sa i habitur jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif