Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

ameba

Forumium maestatis
Re: Massachusetts -2007 !!!

Candy mos ja ven ma ne dukje se po na e kap sedra cunin ... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Pastaj te gjithe e dine qe mallit 'stok' i behet reklame se malli 'i mire' e shet vete veten /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Keshtu ne virtualitet te gjithe rob zoti duken. Ne realitet pastaj..s'di gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Amon mer Llape kush nga ato qe ke njof fillimish ne boten virtuale e pastaj ne ate realen te paska zhgenjyer kaq keq mer daje... Jo per gje po para ca viteve ke qene ne nje panel te TopShow per punen e Chatit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

teab

Primus registratum

Une per vete nuk jam zhgenjyer nga asnje qe kam takur deri tani. Mgjth nuk eshte se kam takuar shume. /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

llapaqeni

Primus registratum

daje e para sme ka zhegenjy njeri..dhe sa per ate te tjetren kom qen sic kan qen dhe shum te tjere..thejsht thash qe shume veta jan te tjere nga ajo qe hiqen ne virtualitet..
une them qe dikush ndersa dikush tjeter mundet te thot per mua..kshu qe spo te hiqem si engjell duke shajt te tjeret..

cacol

Forumium maestatis

Llapa s'eshte se beri ndonje shpikje. Keto jane gjera qe dihen. Nqs ne jete ndodh rralle qe te njohesh njerez te vecante, pse na qenka me e mundur qe ti njohesh ne virtualitet ? ...

Llapa eshte njesoj psh, si ne virtualitet si ne realitet. Une po ashtu... kjo ka rendesi, pastaj se ca mendojne te tjeret per ne ( ty ) eshte dicka e paperfillshme... jetojme per veten tone jo per mendimet e botes.

teab

Primus registratum

Ne fakt ajo qe thote llapa nuk do te thote qe jane njerez te "mire" ne virtualitet, dhe te "keqinjt" ne realitet. Thjesht do te thote qe njerezit sillen ndryshe mbrapa nje tastiere dhe ndryshe ne realitet. Nje shembull, personi mund te jete me i lirshem te shkruaje ne virtualitet por shume i ndruajtur ne realitet..etj etj se e zgjata shume. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une per vete nuk jam zhgenjyer nga asnje qe kam takur deri tani. Mgjth nuk eshte se kam takuar shume. /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Une per vete jam me kete idene e Candy ... Megjithese shumicene e atyre qe njoh i kam pas njohur pa u bere AF-ista ose Chatista...

llapaqeni

Primus registratum

eshte e drejta e tyre te ,mendojn cte duan.
thejsht kom ven re qe shume veta mundohen te flasin me sa me shume filozofi..por a jan edhe ne realitet keshtu?

cacol

Forumium maestatis

Varet mo Bledo. Nqs une shkruaj ne nje teme filozofike ketu ne AF nepermjet disa fjaleve te caktuara, po ashtu do perdorja keto fjale ne nje bisede ne jeten reale. Biles mua ketu ma limitojne te shprehurin /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Epo normal, qe virtualiteti eshte nje ambient qe te lejon te filozofosh sa te te kete shpirti qejf, se fundja s'ta nderpret dot fjalen njeri.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

labo e vertet ajo qe thu ti..por dreqi ta haj te bosh doktorin e shkencave ne temat qe jan me bo shaka ca do me tregu qe je mashkull ose femer i/e hekuros...

candy nuk thash qe sta lejon dhe qe duhet ta ndalojm kete mundesi por thejsht qe skemi pse te hiqemi me te mire se cjemi se pastaj fillojm e besojm edhe vet genjeshtrat e na mer koka ere

teab

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

candy nuk thash qe sta lejon dhe qe duhet ta ndalojm kete mundesi por thejsht qe skemi pse te hiqemi me te mire se cjemi se pastaj fillojm e besojm edhe vet genjeshtrat e na mer koka ere

[/ QUOTE ]

Ta mbeshtes mendimin 100% /pf/images/graemlins/laugh.gif