Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Blendi

Primus registratum
Re: Massachusetts -2007 !!!

Ai te road trip eshte fantastik fare. lol
c'ma kujtove ate filmin plot me ato batutat.
Pjesa me e bukur eshte ai plaku viril qe e ka aq lart sa rrezon statujen mbi komodine kur rrotullohet...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ai eshte film qe te ben te mbash barkun me dore sa here e shef /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trano vallaj per mua edhe peshtyma e cdo gje qe e ndjek pas eshte e shpifur /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Pse mi, zere se ishe puth me robin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendo, nuk e di...nuk e kam menduar ...po peshtyma me duket me pak e shpifur nga kandidatet e tjere...qe nuk ben t'i permend /pf/images/graemlins/smile.gif

PS: Ngordhi peshku e?

^^MIA^^

Forumium maestatis

iiiiiiiiiiiii apo sishte ai per tu menduar qe po puthesha me te /pf/images/graemlins/laugh.gif rri mos ma shpif me shume,se kto dite kam bere sikur sme ka peshtyre ( uroj qe jo /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ameba

Forumium maestatis

He mer juve paske fillu me menute e shpifurinave... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Blendo a punon Radio-ja se ja 2 here qe e kam kerku keto ditet e fundit nuk me asht hap linku /pf/images/graemlins/confused.gif...

Blendi

Primus registratum

Ka pas ca probleme serveri, po transferohen ne nje serv. te ri nderkohe qe shtypim ketu, duhet te jete NGRITUR deri ne darke...
e mban mend trano kur u mbyll forumi nja nje jave sa u merzitem?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Bobo iken dritat!!! Edhe laptopi me jep shendene per 10 min max /pf/images/graemlins/frown.gif . Sot nisen serish zyrtarisht 5 ore deri tani nderprerjet e dritave gjate dites...Kulmi!! Duhet me mesu prap me qiri /pf/images/graemlins/frown.gif

cacol

Forumium maestatis

Gëlbaza eshte gjeja me e shpifur them une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendo, sikur do regjistronim nje transmetim perpara vitit te ri neve /pf/images/graemlins/smash.gif

ameba

Forumium maestatis

Pse shisni mend ju anej mer po ne qe nuk kishim telefona ne ate kohe ose nuk kishim numrat e njerezve qe doshim me ju fol si tja bashim /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

Dolores

Primus registratum

Po dritat pse i heqin per Vit te Ri...skandaloze /pf/images/graemlins/frown.gif

cacol

Forumium maestatis

Hahahahahahahahahahahaha.

Sikur ti hiqnin ato 10 minuta, hajde de, po ne Shqiperi hedhin fishekzjarre dhe diten ( Ne Elbasan psh, kur fitoi vjet kampionatin /pf/images/graemlins/lol.gif )

Dolores

Primus registratum

Nji vit kur isha une edhe dola ne qender ti fusin ne xhep ato shashkat a si quhen ....tmerr edhe mbaje era barut

cacol

Forumium maestatis

Mos u habit fare. Ketej ne Itali behen te gjithe terrorista per kohe festash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te pellcet nje Magnum mu para kembeve ti kthen thonjte mbrapsht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Une kam frike edhe nga tullumbacet kur i kercasin more...nga ato kercismat ashtu desh pesova pushim zemre /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Me kujtove nje te forte me tullumbacet. I kam pas shume qef e vogel. Ishte dimer dhe kisha veshur nje triko leshi (nga ai i ashpri /pf/images/graemlins/laugh.gif) dhe cuni halles po tallej me mua sikur donte te me cante tullumbacin qe kisha ne dore. Isha aq e vendosur qe ta ruaja saqe ju mbeshtolla dhe e shtrengoja fort derisa e plasa vete. /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Jam trembur aq shume sa t'a mbaj mend. /pf/images/graemlins/grin.gif