Ai te road trip eshte fantastik fare. lol
c'ma kujtove ate filmin plot me ato batutat.
Pjesa me e bukur eshte ai plaku viril qe e ka aq lart sa rrezon statujen mbi komodine kur rrotullohet...
Pse mi, zere se ishe puth me robin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Blendo, nuk e di...nuk e kam menduar ...po peshtyma me duket me pak e shpifur nga kandidatet e tjere...qe nuk ben t'i permend /pf/images/graemlins/smile.gif
iiiiiiiiiiiii apo sishte ai per tu menduar qe po puthesha me te /pf/images/graemlins/laugh.gif rri mos ma shpif me shume,se kto dite kam bere sikur sme ka peshtyre ( uroj qe jo /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Ka pas ca probleme serveri, po transferohen ne nje serv. te ri nderkohe qe shtypim ketu, duhet te jete NGRITUR deri ne darke...
e mban mend trano kur u mbyll forumi nja nje jave sa u merzitem?
Bobo iken dritat!!! Edhe laptopi me jep shendene per 10 min max /pf/images/graemlins/frown.gif . Sot nisen serish zyrtarisht 5 ore deri tani nderprerjet e dritave gjate dites...Kulmi!! Duhet me mesu prap me qiri /pf/images/graemlins/frown.gif
Pse shisni mend ju anej mer po ne qe nuk kishim telefona ne ate kohe ose nuk kishim numrat e njerezve qe doshim me ju fol si tja bashim /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
Sikur ti hiqnin ato 10 minuta, hajde de, po ne Shqiperi hedhin fishekzjarre dhe diten ( Ne Elbasan psh, kur fitoi vjet kampionatin /pf/images/graemlins/lol.gif )
Me kujtove nje te forte me tullumbacet. I kam pas shume qef e vogel. Ishte dimer dhe kisha veshur nje triko leshi (nga ai i ashpri /pf/images/graemlins/laugh.gif) dhe cuni halles po tallej me mua sikur donte te me cante tullumbacin qe kisha ne dore. Isha aq e vendosur qe ta ruaja saqe ju mbeshtolla dhe e shtrengoja fort derisa e plasa vete. /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Jam trembur aq shume sa t'a mbaj mend. /pf/images/graemlins/grin.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.