Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

ameba

Forumium maestatis
Re: Massachusetts -2007 !!!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mire bereqaves Bunny, ti si je? Punet mire po te ecin.

[/ QUOTE ]

O mashtrus ti sikur e kishe lane qe do vije knej nga dreka mer /pf/images/graemlins/smash.gif

S

Scorpion

Guest

Me doli nje pune keshtu si padashje, dhe me moren ne telefon dhe shkova ti mbaroja nje pune nje tjetri. Po ti mos u merzit, nata e gjate eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Candy a ka ngel ndonje vend bosh te ky Jakuzi ne fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Varet sa vend ze ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

S

Scorpion

Guest

Beji 2 /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Duhet te mbushni formularet e aplikimit njehere qe tju shofim biografine dhe pastaj te prisni per pergjigje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Varet sa vend ze ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

Lepur hesapi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

cacol

Forumium maestatis

2ntwndj.png

S

Scorpion

Guest

Duhet te mbushni formularet e aplikimit njehere qe tju shofim biografine dhe pastaj te prisni per pergjigje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

OK, ma jep dhe pak stilolapsin, se e kam harruar te xhupi tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Most Gezuar, shume e lezetshme kjo me emoticons.

ameba

Forumium maestatis

Scorje je qe je firmos pak edhe per mua se kam ca pune ne dore per momentin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Dolores

Primus registratum

Duhet te kontrolloheni per pleshta edhe nqs keni ngrene fasule /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif Dole

Pershendetje te gjitheve iher.Ja erdha dhe une te shplodhem i cik se se kam nja dy ore te mira qe vec shkruaj per provim.

Gezuar iher nga ana ime ,uroj tja keni kaluar sa me mire naten e ndrimit te viteve.

Dolores

Primus registratum

Lipsi gezuar edhe ty edhe suksese ne mesime e ne jete
s na ke treguar historira ke kohe...vinin me kuriozitet te lexonim /pf/images/graemlins/rockband.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

U be kohe qe sbej me mistreclliqe lart e poshte edhe pse me ka mare malli ne fakt se sjam tip kaq i qete /pf/images/graemlins/laugh.gif e kane fajin provimet sdq po e tregoj nje histori qe me ndodhi ne biblioteke..

Shkoj ne biblioteke dhe ulem ,vjen ai cuni qe pret orarin se me demek kjo eshte biblioteke ,librari,kafeteri ,me leke dhe nderkohe porosis dhe nje kapucino.Ulem me shoqet per te bere ca ushtrime kur ky sjell kapucinon.Ne fakt sa e pashe se si mu duk ,sme pelqeu ngjyra se kishte shume kafe brenda.I them ktij cunit,te lutem a i hedh dhe i cik me sh qumesht,dhe duke qeshur neper dhemb them " Vec mos i beshty siper" se ky e mori gjithe pertese filxhanin.Kur me pyet si si the te lutem se se degjova me thote mua /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe poshte tavolines kam ndjere nja 4 kembe qe me shkelnin te shoqeve dhe qe me pickonin qe mos tja thosha perseri se do felliqeshim .Dhe une qe me syte me lot ngaqe me zor po mbaja te qeshuren i them "Aman te keqen vec mos i peshty siper nga inati " - ta shifje si ka ngelur ai dhe shoqet e mia me ca fytyre nuk kishte gje me te dhishme /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe e gjitha kjo mu frymezua nga nje seri e Friends ku kamarjeri kur behej me nerva peshtynte mbi gjerat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Po ti lispo pse ia shtin ne mend atij kete te peshtymen? /pf/images/graemlins/smile.gif

lol

Une ne nje emision videosh ekstreme pash nje here nje shef ne nje restorant te cilin e kishin kap me kamera te fshehte. Ketij ia kthyen nje pjate klientat per ta pjek mishin me teper...ky u inatos shume - ishte shef sederli! - e poqi mire e mire...shfry hundet mbi ushqim dhe ua nisi klienteve...

/pf/images/graemlins/tonguee.gif

teab

Primus registratum

..prandaj une nuk kthej asnje gje ne restorant. /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

As une nuk kthej se kam pare ate filmin Road Trip qe ai ca sberi me omleten e nje cuni qe ja ktheu /pf/images/graemlins/laugh.gif ,po ate dite me kish hipur nje dalldi e papare humori /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Blend kshu me thane dhe shoqet,tashi qe ja kujtove sdo harroj ta bej ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Peshtyma nuk te ben gje mi, po thuaj ishalla nuk te hedh noigjo tjeter... /pf/images/graemlins/laugh.gif