Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Blendi

Primus registratum
Re: Massachusetts - Fundi i Vitit!

vlera me e mire per SLR per mendimin tim eshte Olympus Evolt E500 nga circuit city, vjen me dy lente per $699.00

sic po thoja, amazon shet Panasonic FZ50 per 479, kjo eshte po aq e mire sa nje SLR.

Une SLR do merrja nje NIKON, por ashtu sic e dua une i thone 1600 dollare, qe nuk ma kerrcet per nje aparat...

teab

Primus registratum

E pra, ajo do ja vlente nese e perdorje per arsye komerciale. As une s'du me harxhu shume se e kam me vale deshiren per tu marre me aktivitete te tilla, dhe kam frike se pas ca kohesh s'do e di me se ku e kam vene aparatin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Blendo se mos qeshesh.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif Flickr

cacol

Forumium maestatis

Nikon D80 + Objektiv 17-80 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Canon eos 400D nuk eshte keq, dhe nuk eshte shume shtrenjte.

Une e kam vendosur qe do e marr FZ50, sepse sic tha Blendi, ka parametra profesionale, plus qe per nje zoom optik 12X duhet te blesh objektiva 35-420 ( ekuivalenti i 35mm ) per Reflex-et, dhe ky kushton 2000 e kusur dollare.

Pra, e kam ndare mendjen per FZ50, vetem se ketu ne Itali kushton 650 Euro ne dyqan... dhe perkohesisht e kemi te limituar buxhetin. Ama po e bleva do ia luaj fene.

Fotot qe ka vene Blendi jane fantastike. Sdq une do doja te dija Blend, ndonje veçanti te vogel ne lidhje me aparatin. Sdq, o marr kete o s'marr fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

E paskam shkruajtur 3 here qe vdes per FZ50 /pf/images/graemlins/laugh.gif, edhe femer te kishte qene nuk do isha emocionuar kaq shume /pf/images/graemlins/grin.gif

teab

Primus registratum

E pra /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Blendi

Primus registratum

Une kam perdorur vetem FZ, qe kur doli niveli i pare FZ10 para 4 vjetesh.

FZ50 ka shume permiresime, perdorimi eshte i lehte, procesori i imazheve eshte VenusIII, shume i mire.
Ka Mega stabilization, qe eshte kunder turbullires dhe funksionon shume mire.
Zoomi eshte permiresuar pasi nuk behet me me motorr por me nje unaze rreth lentes qe e rrotullon me dore si profesionistet, kjo ben qe te mos harxhohet bateria.

Ka ekran flip lcd qe del dhe rrotullohet, ka ekran LCD te vogel per syrin qe ka me shume piksela se i madhi, pra eshte akoma me i qarte, ka hotshue per blic qe pershtatet me Olympus...Do kem kohe te te pergjigjem cdo pyetjeje specifike qe ke...sic e kupton edhe vet, keto kapacitetet ne nje SLR kushtojne nje thes me para. Shoku im qe del per te fotografuar me Nikon D50 - $800, eshte xheloz se une e kam me kollaj. Plus, ka kapacitet video, qe SLR nuk e ofron...

Bleje ne amazon direkt prek amerikes, cmimi para nje muaji arriti deri tek $469...kjo eshte shume pak per kete kamera.

cacol

Forumium maestatis

Ma dergojne ne Itali ? Sa mund te shkojne shpenzimet postale ?

Blend, karakteristikat ia njoh mire, se dite per dite ia lexoj /pf/images/graemlins/laugh.gif ( jam fiksuar keq fare ). Doja te dija psh si eshte cilesia e fotos nqs ti e ben me zoom 12, a ka besnikeri ne riprodhimin e ngjyrave ne fotografi, sa eshte niveli i grain ( grimcave ) etj etj.

cacol

Forumium maestatis

Dhe me e rendesishmja per mua, a jane cilesore fotot e bera ne ambjentet e erreta ( si me flash, si pa flash ) ?

TranofiljA

Primus registratum

Kur t'i bleni qe gjithe keto aparatet qe doni, du nga nje foto une /pf/images/graemlins/laugh.gif

...kornizen ja vej vete /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif naten /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

teab

Primus registratum

Kush ta prish ty mi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noten /pf/images/graemlins/kiss.gif

cacol

Forumium maestatis

Naten, dhe flm per te treja puthjet qe me dhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Shi ky i privatizoi te gjitha puthjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif

Mjes...sot pati nje trafik te tmerrshem, dhe i gjithi per faj te nje gjel deti qe kishte bllokuar rrugen. I kishte dale para nje makine dhe nuk levizte per qamet. Kur shoferi i ra borise per t'a trembur, i eshte sulur gjeli i detit....u shkriva. Me ne fund kur makina levizi pak edhe sikur beri rruge ju ngjit gjeli nga mbrapa dhe e ndiqte. Do kisha pas qef t'a shifsha po duhet te vija ne pune /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/grin.gif