Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Dolores

Primus registratum
Re: Massachusetts - Kohë festash!

Kush do te me takoj do jem ne Chicago nga neser mbasdite deri ne daten 29....per Vit te Ri back ne Toronto...ne albanian party /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Une isha ne Chicago para 2 muajsh, po do shkoja perseri megjithe qejf se eshte qytet shume i lezetcem. /pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Do mblidhemi nje dore shqiptaresh si c'do vit. Mgjth ja kalojme shume mire ne pergjithesi.

[/ QUOTE ]

Sa here do e kerceni napolonin? /pf/images/graemlins/grin.gif

Une nuk kam plane akoma.... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

teab

Primus registratum

Ja ta bej planin une. Shko online, blij nje bilete per ne DC, ene ec ke parti jone se si thote shprehja "the more, the merrier".. /pf/images/graemlins/grin.gif

llapaqeni

Primus registratum

s'ka asnje pike ku te shiten gjera te bukura qe kane kuptim vetem per krishtlindje perpos te Camet ku cdo gje eshte e shpifur dhe kineze.

[/ QUOTE ]

po mire mi ca faji kemi ne qe ato gjona gjejm anej...te lutmi shum mos ma fy venin e punes /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

shi shi, s'me kishte shku menja....I'll be like a New Year's party crasher....ahahha

Pervec shampanjes ne oren 12, ca beni te vecante ju? /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

shi shi, s'me kishte shku menja....I'll be like a New Year's party crasher....ahahha

Pervec shampanjes ne oren 12, ca beni te vecante ju? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ti hajde njehere, pastaj fillo te besh pyetje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

une po iki njehere /pf/images/graemlins/wink.gif pastaj do mendoj te vi /pf/images/graemlins/laugh.gif

kalofsh nje fundjave te bukur dhe festa te kendshme.

/pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif per t'gjithe qe m'a kthejne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Kendi nejse ti kaq duhet ta shtjellosh - dmth ka noi gje te vecante qe ndodh apo te gjitha te pergjithshme /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

teab

Primus registratum

..ndodhin shume gjera te vecanta...nuk e di pse po c'do vit ndodh ndonje gje e papritur.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

meqe nuk jeni ketu, po ju pershendes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

kthejeni edhe nje gote per mua /pf/images/graemlins/rockband.gif

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Fundi i Vitit!

Jeni munduar ndonjehere te beni pemen e trashegimise (te familjes)?

Me duket interesante si ide, te shohesh sa breza mbrapa mund te kthehesh....kur dikur familja ka jetuar ne nje vend, e rrethuar nga nje avlli e gjate dhe e larte....ndersa tani e gjeni veten te shperndare neper bote....ku vetem vdekja (fatkeqesisht) ju mbledh.

Blendi

Primus registratum

E ke nisur vertete pemen e gjeanologjise?
Do ishte interesante, por nuk di se si...si te kerkoj rrenjet?

M

Mortal

Guest

Une jam ne gjysme, po me ndihmojne prinderit dhe ditari qe ka pas lene gjyshi.

Fillimisht bera kerkime per mbiemrin tim, cila ishte origjina, dhe me pas...emrat me rradhe.
Madje, pas cdo emri kam shkruar nga nje detaj te vogel. Per ata qe mbaj mend kam shkruar nje histori mbreselenese.

Ka dale bukur.

Blendi

Primus registratum

Po pikerisht kete dua te di Shea (my buddy named his son that good name) - ku kerkove ti per mbiemrin tend? Une nuk kam nevoje per google te me thote se vij nga shqiperia e jugut etj etj... se deri babain i gjyshit e di kush ka qen..por me tej... /pf/images/graemlins/shrug.gif

Gjyshi im psh ka pas qen i fandaksur pas Ali Pashe Tepelenes, dhe bente be e rrufe se mamaja e tij ishte vazja e halles se Aliut.

TranofiljA

Primus registratum

Une nuk e kam nisur t'imen, por babi po mbaron te tijen....dhe gjithshka e ka bere me memorje dhe duke pyetur me te vjetrit.

E keqja eshte sa t'a fillosh se pastaj te hyn ne gjak si i thone dhe duke pyetur familjare do mbledhesh te dhena.

Gjithashtu kam degjuar qe nepermjet nje testi te ADNs mund te gjesh se nga ke ardhur si origjine dhe popull. Per kete paguan me duket.

Blendi

Primus registratum

uh, ate testin e ADN-se vallaj kom frike me e bo, ja dal qe nuk jam shqiptar psh? E di ca tronditje emocionale do ishte per mua?!
/pf/images/graemlins/laugh.gif