Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Kohë festash!

/pf/images/graemlins/lol.gif...me ca ishin bo ato tangat mi...fije ari e???

kam pershtypjen qe duhet te jete e veshtire te kesh shume pare, dmth te kesh nje pasuri aq te madhe sa nuk ke mundesi t'a harxhosh....se per mua kenaqesia e pares eshte kur e harxhon dhe jo kur e mban te mbyllur. Eshte ftohte /pf/images/graemlins/grin.gif

Candy, mos pyt meshkujt per emancipimin e grus mi, por pyeti per shpikjen e takave dhe sytjenave...pse i shpiken? /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

LMSBA005_tn.jpg

Kane qene si puna e ketyre /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Sytjenat jane shpjegu cope cope te firma, takat se di vallaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

he mo c'behet ktej???

si keni qene??? mireeeeee??? /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

Meshkujt jan pro emancipimit kur vjen puna tek njohuria e metodave seksuale ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif.....

Une mendoj qe Katie s ka nevoje per tanga hic si e porsa-martuar /pf/images/graemlins/laugh.gif.....po duke menduar qe ka martuar nji meso-burre ...mase ka nevoje te duket cik me shume si kubiste jo sic duket zakonisht si yllke shembullore /pf/images/graemlins/laugh.gif

pleqte jan cik pervy /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Meshkujt jan pro emancipimit kur vjen puna tek njohuria e metodave seksuale ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif.....

mase ka nevoje te duket cik me shume si kubiste jo sic duket zakonisht si yllke shembullore /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ato qe duken si yllka shembullore jane me te tmerrshmet ne krevat mi...keshtu kam degjuar.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pse kot i ka hik petlla Tomit eee? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Femrat do emancipohen atehere, kur te arrije momenti qe gjyshja ti thote nipit, "shko ma sill pak gazeten, ose gjyslyqet e protezat" /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Energy, une nuk e kapa ket....po hiç, hiç /pf/images/graemlins/laugh.gif

thuaje tani me fjalet e tua

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Une mendoj qe Katie s ka nevoje per tanga hic si e porsa-martuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

You are right, she needs boxers and a mustache si newlywed to Tom /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif me kujtove nje barsalete Nelka.....

Mua asnjehere nuk me ka terhequr Tomi....shume femra cmenden pas tij qe kur doli tek Top Gun. Nuk me pelqejne meshkujt "femerore" si tipi i tij, leonardos etj etj.

Nicole Kidman ja beri mire, mori nje kengetar pijanec...mashkull tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

cacol

Forumium maestatis

ESPRESSO.JPG

Kjo eshte kafe per qejf te qejfit /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Mosto, si kshu ti? M'a fute /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

cacol

Forumium maestatis

Perderisa po me pyet... atehere po te them jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

shume xhetelmen je....do t'cojm ke tema tjeter te luftosh Hartinin /pf/images/graemlins/laugh.gif

More, ca lloj dhuratash beni tani ju? Une nuk kam filluar as te shoh. Te kisha kohe do i kisha qendisur te gjitheve nga nje gje te bukur e do ja veja ne kornize qe ta mbanin ke shpia /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

shi shi dreqi, me thuaj pak ne sa vende mund te jesh prezent ne te njejten kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

u se harrova, kam ca thashetheme per ty prape /pf/images/graemlins/lol.gif

Po pse Sky-in kot e kam instaluar une? Me nje sesion i bej dhurate gjithe listes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

U martua ndonje????

Si nuk na e vuri njeri ate skecin e Malos ne YouTube, une se mbaj mend fare njehere...

Lara /pf/images/graemlins/kiss.gif

cacol

Forumium maestatis

E gjeta cfare do i bej per dhurate secilit prej jush /pf/images/graemlins/laugh.gif : nga nje " Nuse myzeqare " prej qeramike /pf/images/graemlins/lol.gif