Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Kohë festash!

Blendi ti ke humbur fare.Une kam kaluar nje fundjave shume te bukur.Sot kisha nje prezantim me ate profesorin e ri.Bera nje figure shume te mire para tij dhe u vleresova me piket maksimale.Me pas arrita te rregulloja pc-ne tim antik te cilin kisha kujtime qe sdoja ti fshija nese do e formatoja kompjuterin por per fat se formatova.Me e rendesishmja : Sot bej 2 vjet me te dashurin tim te cilin sapo e takova dhe me beri nje deklarate pasionante poshte dritares /pf/images/graemlins/tonguee.gif dhe tani po behem gati te dal te qeras ca miqte e mi per ditelindjen .Ti cme thua?

Blendi

Primus registratum

Njashtu.
Trano kam pas shume pune goce. S'mlejn mu kto ktu me nejt mo n'forum. Konsideroje veten me fat se vallaj nuk eshte qef fare me u mor me spread"Shits" e word docs gjithe diten.

Apo keto Pie Charts qe i kom si llokume... /pf/images/graemlins/frown.gif
Ne ora 10:15 te darkes kam dal te premten nga puna. E nisa heret ne 7, qe te dilja heret gjoja/

Blendi

Primus registratum

LiPSo nuk di per ke te te uroj me pare, per prezantimin e suksesshem me presorin e preferuar apo per dy vjetorin e dashurise...jane te dyja gjera te bukura, dashuria ca me e rendesishme se nota do thoja une, megjithate, po te uroj t'ia kalosh kendshem me shoket per ditelindjen yllo.
/pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Trano kam pas shume pune goce.

[/ QUOTE ]

te kuptoj /pf/images/graemlins/winkwink.gif It's all good. /pf/images/graemlins/kiss.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Flm shume Blendi.Me pelqejne urimet e tua ,me duken te sinqerta /pf/images/graemlins/smile.gif.
p.s &gt; Behu i gjalle /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Eh, perpiqem. Po jam ne fakt, gjalle jam. /pf/images/graemlins/laugh.gif

brrrrrr! keni pas ftohte njerez?

TranofiljA

Primus registratum

sot ishte mengjesi i pare qe pashe ngrice....po nuk eshte aq ftohte sa mendova. /pf/images/graemlins/smile.gif

ke pi kafe sot?

Kondrapedali

Kondrapedali

Futi i xhiro knej nga lagja ime ta shofësh copën e akullit i pllom.

Po pastaj Trano? Un nuk e them se ku kom qen.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

teab

Primus registratum

Njashtu.
Konsideroje veten me fat se vallaj nuk eshte qef fare me u mor me spread"Shits" e word docs gjithe diten.

[/ QUOTE ]

Velkome tu maj uorlld Blendo! Mgjth une s'jam gjithmone super busy..
/pf/images/graemlins/laugh.gif

hola avribadi /pf/images/graemlins/wave.gif

TranofiljA

Primus registratum

u, erdhi Miss Puerto RIco /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre, mos me trego ku ke qen...vetem me thuaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

E moret vesh ju si kishte ra Anxhelina ne dashni me Bredin??? /pf/images/graemlins/lol.gif

teab

Primus registratum

E pra une dhe JLO, jemi identike, si dy pika uji.. /pf/images/graemlins/lol.gif

Ncuq, na ilumino pra.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ta thom un. Na myti puna /pf/images/graemlins/smash.gif. Du pushime /pf/images/graemlins/cry.gif. Do boj grev /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

Po si keni qen lagja knej? Nelkën e mora vesh që mir kishte qen megjithse pata ca vështirsi me kuptu ça kishte shkrujt.

Candy /pf/images/graemlins/kiss.gif, JLO të mer të keqen ty.

Shefe /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif, ça bohet anej ka spitali?

Blendi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif candy, kush i menaxhon me mire parate, grate apo burrat? /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Femrat - pse ke dyshime zotrote? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

PS: Do shkoj te hap nje banke ne Shqiperi, nje dite.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre, mu m'dhe nje pllaq-plluqe, kurse Files 2! /pf/images/graemlins/smash.gif

Njashtu.
Konsideroje veten me fat se vallaj nuk eshte qef fare me u mor me spread"Shits" e word docs gjithe diten.

Apo keto Pie Charts qe i kom si llokume... /pf/images/graemlins/frown.gif
Ne ora 10:15 te darkes kam dal te premten nga puna. E nisa heret ne 7, qe te dilja heret gjoja/

[/ QUOTE ]

Mos u qaj o qafir sa ka dhe me keq se pie charts, imagjino te merresh gjithe dites me regression analysis e forecasting. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Kam filluar te forecasti tashti edhe nga sa vakte ne dite do ha muajin qe vjen /pf/images/graemlins/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum

kur te duash, une ketu jam /pf/images/graemlins/wub.gif

do vi njeri tjeter me ne? /pf/images/graemlins/grin.gif

Pse nuk ja thua cope dreqi e mori pas gjithe atyre grafikeve qe i eshte dashur te deshifroje nuk ka bateri te deshifroje edhe kodet e tua /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

shyqyr thuaj qe nuk ja deshifron ti, se do e ngaterrojshe.

te pyeta per Valsin, por edhe shoqerine e Blendit do e pelqeja /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Valsit se besoj ti jape njeri 1 ore pushim nga puna sa te vijme deri tek ti. besoj jane duke e shtrydhur per fundviti, ashtu si mua. This is our year end bonus /pf/images/graemlins/laugh.gif