Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Mirembrema te gjitheve. /pf/images/graemlins/smile.gif
Si keni kaluar? Me ca pashe pak fare ,si ne qejf mu duket /pf/images/graemlins/wave.gif

HUMER

Primus registratum

iken te gjith kom ngel vetem shyqyr qe erdhe ti.
un mire ja kalova sot e nisa javen pushim.
ti nga u hallakate?

i_own_u

Primus registratum

plasi dynjoja ty dal Mozaik... po ne kur do dalim...? /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Te Planeti im eshte copeza mendimesh Moz.Fotot duhet ti hedh ne pc e ti ve ketu pastaj.

Noto ti ke dal po mos rrej /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mozaiku

Primus registratum

Qyqa, per 10 minuta bohem gati une. /pf/images/graemlins/laugh.gif Hec e na co me noj vend te lezetcem sonte meqe s'po na zeka gjumi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mozo cke bere keto kohe moj se ke humbur fare.Na trego cik per jeten tate /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

hajde mozo hapju shoqnise /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

ku me te çu mi Mozaik...?

thash mos ke noi variant ti /pf/images/graemlins/smile.gif

si thu kur do shkosh ne Albania ti...? te morim qenin e LiPS-it e te dalim per qefin ton /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

thash se do me merrnit mua po ju dashkeni qenin,pfff skeni shanse tju jap wiskin.

i_own_u

Primus registratum

avash ti o do me e gjet te treten o vdes kjo... prit iher te dal un /pf/images/graemlins/smile.gif

e te them ja vlen apo jo per i treshe /pf/images/graemlins/winkwink.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

E miiiiiiiire mire po nxito ama se spres me /pf/images/graemlins/tonguee.gif po na kalo mosha per kto gjojna /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

je ne vete...? skan mosh kto pun.

ansi do thoja qe sa me e madhe te jesh ne mosh aq me mir esht se kshu si ide te pelqen po kur jemi ke veni pastaj do me bosh si shpirti keq

ndersa kur je me mosh si me e pjekur ske turp per asigjo /pf/images/graemlins/smile.gif

ejj po ti çkuriozitet ke...? te kurohesh apo te kuroj femra ty...?

e per favore me thuaj po un çrol do kem...? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mozaiku

Primus registratum

M'fal Noto, po kam frike nga qent , keshtu qe .... hic... s'ka xhiro nga liqeni.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lips, gjerat qe kam bere une keto dite, jane ato gjerat e merzitshme qe njerezit duhet ti bejne ndonjehere me shprese se nje dite, do marrin shperblimin per cfare bejne sot... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noto, nuk dalim dot me noj vend tjeter keshtu... /pf/images/graemlins/devil.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Moz,ishalla e ke shperblimin e bollshem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noto,te me kurojne ne keto raste e te te kuroj une ty se duhet te kesh nevoje /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti rolin e minorances ske cte kesh ,vendimet i marrim ne ,maxhoranca /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

o mozo a dalim bashke ee
shkojm me nai bar nijm i cik muzik po na u tek me kercy kercejme po ashtu avasha avsh kthehemi neper shpia.....

i_own_u

Primus registratum

ku me dal...? io chua sono pieno di lavori tesoro /pf/images/graemlins/smile.gif

ne Shqiperi shkoj per qef, ktu aha... po se do qenin se morim ku esht problemi /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

po shkrimin tim se lexut mor lugeter /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mozaiku

Primus registratum

Lips, me mire mos me te dhene pergjigje , sesa me te thene: " jom i zone , nuk dal dot me ty, me myten punet, prima il dovere poi il piacere"... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Ngjoni, mos perfitoni qe jam pergjumesh une e s'po e ndjek dot ate muhabetin e treshes eeee.... maskarenj... s'ju vjen zot s'ju vjen... /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

o lips un se lexova qepare
po mesa po shof paske meje te keq sot po mu do me jepni nai rol... /pf/images/graemlins/laugh.gif