Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

olololol

Primus registratum
Re: Massachusetts - Rilindja

Avash mi avash ka u bona burri jot un kshu

Se u bon si shume qe ma thone burri njona burro tjetra

Me bo i CV te vogel te shof i here /pf/images/graemlins/smile.gif

<u>T'menohem i here </u> /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

Ti u terboke vetem kur te thone burre e?....me rente nji pike sa me pak kenaqesh /pf/images/graemlins/lol.gif

Kush e ben kte manipulim di gje ti Lips?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po ndonje nga shefat do jete veshur si dele /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif prape ke delja dolem e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

u kenaqa ne pune...te gjithe lulet qe i sjellin pacientet per daktarrat dhe infermieret i marr une ke zyra se nuk lejohen ne klinike. /pf/images/graemlins/grin.gif

cacol

Forumium maestatis

Hahahahahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ishalla s'te kap ndonje alergji /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Me gjith ato lule sa thote ajo do ishte ne koma tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush e ka pare ate filmin Just like Heaven /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

dikur kisha qef qe trendafilat qe merrja t'i thaja dhe i ruaja varur neper dhome....kjo zgjati pak derisa mami erdhi nje dite dhe me dha ultimatumin: "hiqi kto se ma ke bo shpine si varreza!!" /pf/images/graemlins/lol.gif

per cfare eshte filmi Dole?

cacol

Forumium maestatis

Per historine e nje djali vlonjat qe dashurohet me nje lule femer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Tonca i eshte perafersuar disi /pf/images/graemlins/laugh.gif ....nejse kjo femra qe ne koma ...edhe i del ketij mashkullit si hije tek apartamenti qe kishte mer me qerra qe sikur kishte qene i kesaj femres ....cute story /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une vdes per lule,edhe kam gjithe ato te thara qe i kam vendosur te nje akuarium bashke me gure Dhermiu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Dole, c'jabe keto filma qe shef te keqen. He mis e kopje e City of Angels eshte po ec.

Trano, po me duket qe punojme per te njejten kompani ne te dyja? Edhe Nelka, gjitahshtu?
Jemi bo me keq se Fidoja e Izit.

TranofiljA

Primus registratum

hahaha, ke te drejte Vals. Ju te dyja merreni me popullimin e ketij spitali e di /pf/images/graemlins/laugh.gif (me puntore eee)

c'ne akoma ne pune ti?

Vals

Primus registratum

Kam i darke mi me nje nga fondet e investimeve ku kemi parate qe mblidhni ju nga pacientat (pasi paguni doktorat etj). Side perks of the job. Na fal po popullimin me blete punetore e ben Nelka, une merrem me shtimin e pareve. E di so thone per ne: Qe jemi an investment fund with a hospital business attached.

Kur do shifemi per naj kafe?

Erind

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une vdes per lule,edhe kam gjithe ato te thara qe i kam vendosur te nje akuarium bashke me gure Dhermiu /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

zhavorrin e dhermiut qenka per ta kerku ne dhomen tende!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Kur do shifemi per naj kafe?

[/ QUOTE ]

Kur te duash/doni /pf/images/graemlins/smile.gif Une jam shume e gjendshme si i thone muhabetit...gjithe diten sillem verdalle. Mund ta leme ketu ke spitali ose vi ju takoj diku nga puna juaj.

shkojme ne North End?? (e di qe Nelka ngordh te shkoje atje /pf/images/graemlins/laugh.gif:D)

Vals

Primus registratum

Hajde na tako se ne te dyja e kemi kohen me pikatore. Jemi dhe me nje godine (nji kat siper meje).

^^MIA^^

Forumium maestatis

[/ QUOTE ]

zhavorrin e dhermiut qenka per ta kerku ne dhomen tende!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Mund te vish ta kerkosh ,sepse une Dhermiun e dashuroj dhe e kujtoj cdo moment ate thesarin e jugut /pf/images/graemlins/smile.gif

Vals

Primus registratum

Lips, une vdes per Dhermiun dhe kur mbyll syte e dua te qetesohem kujtoj zhurmen qe ben deti dhe gurickat ne breg. Kam apre nje here dy peshq ton gjigande duke kercyer ne horizont (ndoshta ishind he delfine) dhe u mahnita. E shof dhe ate skene sa here mbyll syte, se si ju shkelqente lekura gri metalike nga dielli. Ahhh, sa me ka marre mali.