Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Rilindja

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pranaj si merrsha vesh une ato fjalet, se paskan qene terma shkencore! /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

shef, nuk t'qekan prish ndonjehere tubacionet ke apartamenti ty.....ca nuk meson kur t'gje belaja. /pf/images/graemlins/grin.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Arco.... /pf/images/graemlins/devil.gif Urte se te ndava nga shoku...

[/ QUOTE ]

s'ke shanse se e ndava vet /pf/images/graemlins/grin.gif

cacol

Forumium maestatis

Me ca e preve Arco ? Motosharre apo kosë ? /pf/images/graemlins/devil.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Iku Blendi /pf/images/graemlins/frown.gif sa keq sa keq /pf/images/graemlins/frown.gif

mozaiku

Primus registratum

Mos u trishto kot se nuk propozohet per dokumenta ai... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lipso qe te do martohesh (kur te vije koha jote) s'ka nevoje as te diskutohet ketu.

Biles edhe Arcoja do martohet, e vec kur ta shifni me gruan e tij mustaqegjate perkrahu, dhe vogelushin e tyre qe kane adoptuar nga nje jetimore ne Rreshen /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

E kam provu vete para ca kohesh e m'ka refuzu... /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondre... hiqe ate avatar pa pike jete, se s'e shof dot... /pf/images/graemlins/smirk.gif

P.S: C'ne qe po me puth iher?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif nelka me kenaqe /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

M'fal. Na edhe të dytën /pf/images/graemlins/kiss.gif

P.S. Shifni pak pjesën e dyt ke tema "Sa herë" /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Moz mos mi prit krahet pa i vene akoma ,kam shpresa dhe besim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa inat tvje mi dreq ,sme the cbere me fundin e bleve apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Nuk e bleva , po kam pare nje tjeter qe me pelqen me shume , por kushton trefishi... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per kete do mendohem deri per vit te ri me duket... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ja te hapim nje fond per te te blere fundin per dhurate /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Lips-o mos jane duke bere kostumet e Halloween gati /pf/images/graemlins/tonguee.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif Mass-a

TranofiljA

Primus registratum

nuk e di cfare ka ndodhur....duhet me nis ndonje thashethem sensacional qe te mblidhen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Eshte martu Mosti... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fotot vijojne se shpejti /pf/images/graemlins/lol.gif

teab

Primus registratum

Citim:
--------------------------------------------------------------------------------

E vertet vetem per femrat Meshkujve s'ju punon me ashensori pas nje far moshe

--------------------------------------------------------------------------------

Nuk dij se si ta spjegoj kete gje...
Femrave,sa dij une s`u funkcionon asnjehere,apo perhere e kane ne gjume "ashensorin" e tyre.Ato ngriten larte nga ashensori i mashkullit se perndryshej tere jeten do ishin ne gjume me "ashensorin" e tyre...
Femra ne kontakt me mashkullin gjithnje e shte me e forte sepse detyra e saj eshte te shtrihet dhe te prese plumbat ...gjersa e mashkullit eshte te kete tyten dhe plumbat ne regull...Femra mund te rrije e shtrire njezet mashkujve brenda nates,gjersa mashkulli as njeres me gjate se dy ore...sepse mashkullit i duhet te kete mikun e zgjuar gjersa femra edhe ne gjume mashkullit ia kryen "punen"apo nevojen...Gishti kruan veshin e jo veshi gishtin...
Por mashkujt gjer ne pleqeri totale(75)prap jane aktive dhe te plleshem gjersa femrat mbi 47-50 ,jane vetem saksi te vdekura.ujiti sa te duash se lule s`qelin me!
Pra

Ja dhe shkenca e dites nga kurrkushi ..oh sa kam qesh.. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif