Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

teab

Primus registratum
Re: Massachusetts - Rilindja

Kaq ta besh dhembin ti Lipso nuk ke per t'ngel vetem.. /pf/images/graemlins/lol.gif

i_own_u

Primus registratum

e po sikur un te lej takim tashi... e te them vishu e ec se po te pres te dalim te bojm noi pisllik te tipit te thym xhoma shpijash /pf/images/graemlins/laugh.gif

kot mi sa me te heq merzitjen /pf/images/graemlins/smile.gif do vije...?

CANDY po ta dergoj me PM linkun...

^^MIA^^

Forumium maestatis

noto e mire do vija ma mbushe mendjen /pf/images/graemlins/smile.gif
Je shume i mire qe me heq merzitjen /pf/images/graemlins/smile.gif sa per sot kto fjalet e mira ee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Lipso, bi gjo shi anej ka Tirona? Jo se kom përshtyypjen se ne t'dhjetorit e kërkojm vetmin mes shiut. Po shif se nuk o vetmin që kërko po qetsin /pf/images/graemlins/kiss.gif.

Trano, sa e vogël qeke ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif?

i_own_u

Primus registratum

me t'thon te drejten po perfitoj nga momenti (trudhosja) /pf/images/graemlins/laugh.gif

e ti me thu qe do vija, se e din qe jam larg...

ika Grifshe... ciao /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

ika dhe une po prit se do puth iher Kondres se me merzitet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondre spo bie shi po sot mbase dua qetesi edhe vetmi,e shef qe ma shtive dhe nje tjeter ne mendje /pf/images/graemlins/laugh.gif kisssssss

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Trano, sa e vogël qeke ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif?

[/ QUOTE ]

ene shum' e vogel nuk jam jo /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj mos u kap pas numrit 24 ti...ishte para ca vitesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Anything to make u laugh. It was a good shot to take anyway. /pf/images/graemlins/lol.gif

Une s'kam si te jem dele se nuk bej qumesht.
Ben qumesht ti?
/pf/images/graemlins/wink.gif

Ajo fjalia "krrau, krriu" eshte nje gje qe e them kot me kot me vete kur jam "bored".

TranofiljA

Primus registratum

Candy, qeke bere per montazh /pf/images/graemlins/smile.gif Very nice /pf/images/graemlins/wave.gif

teab

Primus registratum

Blendush mos u merzit! /pf/images/graemlins/smile.gif
Desha me then "dash" po s'po me kujtohej fjala per momemtin pranaj thashe "dele".. /pf/images/graemlins/lol.gif

xhan xhan une ty.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

PS: Qumesht s'kam fillu te bej akoma! /pf/images/graemlins/lol.gif

teab

Primus registratum

Trano, gjasme do ma rregullonte Notoriusi ate foton tjeter po doli fiasko dhe keshtuqe e nderrova fare. Fenkju /pf/images/graemlins/kiss.gif

TranofiljA

Primus registratum

leje se ket punen e ngaterreses se deles dhe dashit e kam bere edhe une njehere....

M'u fiksua qe pashe nje dele me brinje.....dhe ngulja kembe qe ato qe shikoja qe tundeshin ishin gjinje.....dhe ne fund na dolen se ishin....(pika,pika,pika) /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Kjo pune biles ka ndodhur mbrapa shpise se Mozaikut. /pf/images/graemlins/grin.gif

Blendi

Primus registratum

pse ca kishte tjetra? Syte mire i kishe. Te zinj. /pf/images/graemlins/wink.gif
Borati do te te thoshte: "Veri Naaaajjs, how much?!"

ladouce2005

Primus registratum

Borat nuk pyet, por e merr ne krahe e vrapon tek dhoma vet qe ndan me gruan dhe lopen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Candy /pf/images/graemlins/kiss.gif just joking /pf/images/graemlins/smile.gif

teab

Primus registratum

Me tha Noto "te del fytyra shtrembet ke avatari, prit se ta rregulloj une"...dhe une e besova ..nejse time for a change!

..dhe une do i thoja Borat-it "you can't afford me, my frrend" /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif there's our girl /pf/images/graemlins/rockband.gif

filmi ishte shume kot /pf/images/graemlins/shrug.gif

teab

Primus registratum

Shiro pikes i ke rene. Do me hudhte edhe i thes n'koke e do pastaj do me thoshte "grueeeee.." /pf/images/graemlins/lol.gif

Mu ma shpifi ajo pjesa nudo...ewwwwwww