Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Rilindja

Ma tha ne mes te klases i poshtri ,edhe une qe qesha edhe ti them,ska gje se ne nje lagje jemi do shifemi me shpesh mbase i prezantoj dhe Whiskey-n /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

uuu po i prezantove wiskin do u beka muhabeti serioz Lipso.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Blendi

Primus registratum

Mos i pelqen dhe Whiskeyt aq shume dhe te iken. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur te ka thene "te kam komshije" dhe ti duhet t'ia kishe kthyer me nje te shkelur syrit, "edhe une te kam komshi ty". Klasa do qeshte, cunat do xhelozoheshin, ai do e merrte vesh.

/pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

kshu ja bone zyshes tate ti e??? /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

do vish te shtunen?

Blendi

Primus registratum

do vi te enjten kam ca pune downtown, do jesh te enjten? I thash restorantjeres qe do shkoja per dreke, te kam nje dreke per te dhene me duket, do vi dhe te shtunen, une vij gjithmone /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

me thuaj kur te vish qe t'marr pushimin e drekes. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po mire, ca keni bo, ca s'keni bo? Ndonje plan per festen e Nentorit? Ca do behet nga Usteri? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po andej nga VA?

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mos i pelqen dhe Whiskeyt aq shume dhe te iken. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur te ka thene "te kam komshije" dhe ti duhet t'ia kishe kthyer me nje te shkelur syrit, "edhe une te kam komshi ty". Klasa do qeshte, cunat do xhelozoheshin, ai do e merrte vesh.

/pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

I thashe "Ska gje se une te di shtepine ty " /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne fakt sduhet me lujt me kte presorin se i merr gjerat me seriozisht se cduhet,edhe prezantimin me Whiskey-n /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Ket vit s'ma ni me tregu patriotizem, njikshu q1 nuk po shkoj ke festa. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ket te shtune kam i feste ke shpaja jeme, kush don me ardh eshte vellkome! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Ckemi kalamaja /pf/images/graemlins/wave.gif

Ca keni bo, ca ju ka ngel pishmon nga kjo fundjave /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Trano si vajti ai udhetimi tat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

une dua te vi une une une une Candy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ciaooo little Bunny /pf/images/graemlins/smile.gif

ameba

Forumium maestatis

Ciao Lips-o /pf/images/graemlins/kiss.gif

Une po dal njehere te pi kafen e 17-te te dites /pf/images/graemlins/tonguee.gif juve vazhdoni dhe pa mua se vi ju lexoj pastaj /pf/images/graemlins/kiss.gif

teab

Primus registratum

Lipso, hajde pra! Ben mire te nisesh heret qe t'arrish n'kohe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

po t'ishim komshinj do kisha ardh me gjithe qejf. Do mund te sillja miq me vete...sa rob hipotetike na ka bo forumi. lol

/pf/images/graemlins/laugh.gif

O Lipso, po me bo vaki, ai presori qe ke qejf te jete antar i forumit? E zejm se nje dite hyn ne klas dhe me ze te larte thote, pa pare askend ne sy per te rujt anonimitetin: "Kam lexu dje te diapazoni nje shkrim te njerez qe ma coi petllen skiç!"

Do skuqeshe? C'do beje?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ufaa sa qejf ee /pf/images/graemlins/laugh.gif Do vish te me presesh cik te aeroporti kur te zbres nga aroplani viu viuuuu una /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Blendi do skuqesha sigurisht ,por sdo e prishja gjakun shume.Do me behej qejfi nese do i kish kushtuar rendesi dhe kohe shkrimeve te mia aq me teper te Diapazoni.Do i buzeqeshja edhe sdo e besoja kurre qe i kish shkuar "petlla" skic /pf/images/graemlins/smile.gif E meqe ra llafi e urrej kte shprehje /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Blendo hajde vete dhe sill ke te dush mer lal..mi casa su casa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lipso do vij te t'marr me limuzine, do kem dhe nje tabele ne dore qe thote Ms. Lips! /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Tranoja s'me tha do vije apo jo..

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ooooooooo sa e mire qe je mojj karamele fare /pf/images/graemlins/smile.gif.

TranofiljA

Primus registratum

Do vi mi, si nuk do vi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj ne Fairfax kam qene nja 3 here, keshtu qe du me pa pjesen tjeter. Ca do na pergatisesh? Ca feste eshte?

Jo per gje po te dime si te vishemi.

Bani, udhetimi im shkoi shume mire. Festivali shkoi edhe me mire. U nderuam me cmimin "best dancers", we got some hate nga NY (si te kishim vesh ndonje RedSox shirt) and we came home. Wonderful!