Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Rilindja

ahhahahahahhahahaha mbase jam Zeqo ne versionin femeror ,ku i dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

mos ju lut ere, leje se ka per ti hy krymi vet e do thot "si s'me kerko njeri me foto mu, do vej nji e ta shofin kto" /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Naten! /pf/images/graemlins/wave.gif Kalofshi mire ne vazhdim, mireulexofshim!

Blendi

Primus registratum

ho meeeeeee!!!

kam marre nja 20 dvd nga shqiperia qe po i shof ngadale;

Ju pershendes me videoklipin e Artiola Toskes

"nji filxhon u bo sebep" /pf/images/graemlins/smile.gif Sa m'ka marre malli per ato t'folmet e tirones vjeter. hehehe

^^MIA^^

Forumium maestatis

Duto sa inatci je mer papapa,gjithe stile e ke mendjen /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Moz do e ve foton po pa surrat,vlen? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Blendi ,sja kam idene ksaj kenge qe po degjon po Artiolen se kam qejf fare /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

As une nuk jam fan i artioles...po ky videoklipi eshte shume i lezecem, tregon nje cift qe shkojne te shofin filxhan te fallxhorja.

kam edhe nje DVD te fadil hases me titullin intrigues: "Te qafsha mi Shege se njeli plonci var"

personalisht kur isha ne shqiperi nuk degjoja fare muzike popullore, as tani ne fakt. Vetem se te dasma e ati shokut tim ne korrik ishte ekstaze fare me Aurela Gacen. Ca i kom bo asajt, c'tju them... /pf/images/graemlins/laugh.gif meqe e do vlonjate toni

^^MIA^^

Forumium maestatis

Aurela eshte ndryshe,ka kengetare e kengetare.Keto DVD-t une si kam idene qe ekzistojne ketu ne treg /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Qe thu ti Blendo, Aurela ka qene dashnorja e Gentit, kengetarit te Djemve te Detit, edhe nje behar qe shkova ne Lezhe une, e takova te shkallet e pallatit /pf/images/graemlins/laugh.gif ( gjysherit e mi ne nje pallat me Gentin ). Pastaj e kam takuar ne Vlore ne nje koncert, i kam marre dhe autograf atehere ( 1998 ne mos gabohem )... po analfabete fare tjetra : Per Fatjonit me shume simpati, Aurela. ( Per Fatjonit ??? /pf/images/graemlins/eek.gif ... nejse, nuk e kam me ate cope letre )

Kendon bukur qenia /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Blendi po s doli me double femra ne foto nuk i quhet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si qe puna e ktyre kengetareve?

Blendi

Primus registratum

Ore ton, edhe ti ke pas ndenjur ne lezhe? une kam pas shkuar cdo vere dhe e kam pas shpine shume afer me gentin, mu perball bankes, pallati te kryqezimi prane ures se drinit.

Kam pas xhajen oficer atje dhe te kjo lagje rrinim ose nga gurat prej rruges shtraus.

hahahahah dole o djall.

Dolores

Primus registratum

Kushi jam proud of you /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si ka qene lezha si qytet.....

^^MIA^^

Forumium maestatis

A tju them naten e mire une /pf/images/graemlins/smile.gif.
Kalofshi sa me kendshem ,Dole ma mbaj mire Blendin /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Blendi /pf/images/graemlins/kiss.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif Dole e te tjereve /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

Lipsi ik pa merak per kushin moj se mos te dali ne enderr keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/wave.gif Mass.

/pf/images/graemlins/kiss.gif Cucave ene befshi qef kete fund jave /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Miredita Massa-ve,si ju kam.
Ne Tirane konfirmoj qe ka ardhur dimri dhe me vjen te plas nga inati qe erdha kaq shpejt.Sot dola me wiskin shetitje dhe kam ngrire fare ,edhe wiski me zor po priste te kthehej ne shtepi.Poqa dhe ca geshtenja tani dhe po i ha nderkohe qe shkruaj.
Doni ca juve ???

roastings-nuts.jpg

Dolores

Primus registratum

Qenkan mbyllur dyerte ktu /pf/images/graemlins/rolleyes.gif..hapeni more se Bugsy ka 2 ore qe pret perjashta
knockdoor.gif

Ju ngri bishti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjesi
capuchino-yumi1.jpg

cacol

Forumium maestatis

O kusho, gjesi rrusho /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si ia kalove ne jave-end ???

Po ju Chusettistat e tjere mire jeni ?