Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Rilindja

Me kenaqesi do e pija kete machiaton /pf/images/graemlins/wink.gif
Qe thoni juve im back again /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jashte eshte nje i ftohte qamet ,me dhemb koka nga te ftohtit,po mendoja qe sve dot as kapuc ne koke se ngjaj si hampi dampi /pf/images/graemlins/frown.gif e tmerrshme te jete dimri si sot sdo dal me nga shpia /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S Te portokallia isha te rreshti i pare vendi i trete,por emisioni qe transmetohet eshte ai i xhiruar te shtunen dhe jo te premten ndaj ska njeri shans te me shohi /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

o lipso po ti do me pa kush o i interesum tamom tamom me te pa qe provoko kshu e? shif se gjehen arkivat e protokallise, dhe ke dhon adrese specifike. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahhahah,jo more jo po ishte njeri qe pyeti me lart e thashe tja shuaja kurjozitetin.po edhe ti mos bej sikur sdo ee /pf/images/graemlins/tonguee.gif

teab

Primus registratum

Po edhe ti Lipso shume e mcefte. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ne te gjithe e kena nxjerr surratin n'shesh t'burrave kurse ti refuzo!! /pf/images/graemlins/devil.gif

Blendi

Primus registratum

Mua motra dje po me tregonte shiun ne tirane me webcam. S'kishte ndryshuar hic.
Ketu eshte akoma e mundur te dalesh me t-shirt ne dreke. Sot ka diell por eshte ftohte. Te ishte per mua do ju kisha mbledhur te nje lokal me xhama ku i ftohti vetem duket por nuk ndihet, kjo sikur amplifikon ngrohtesine e dhomes...e duke qen se dhoma ishte e ngrohte qe ne fillim do behet vape e ndoshta do hiqni ndonje rrobe...lol /pf/images/graemlins/smile.gif

lipso shpresoj je kenaq te portoja.

personazh

Valoris scriptorum

leje e Cando mo, do i vije veza ne ksaj kot bo numra, jopo kam dal perqafe me Ardian krasten e me the te thash /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Candy Tirana behet shume e vogel ndonjehere dhe sdo me pelqente te me identifikonin ne rruge me emrin LiPS /pf/images/graemlins/smile.gif.
Blendi e sigurt qe nese ne dhome do ishte ngrohte pa rroba do me kishe /pf/images/graemlins/laugh.gif ( shaka /pf/images/graemlins/wink.gif ) shume e bukur idea per te na mbledh te gjitheve.
Te portokallia ne fakt jo dhe aq sepse nuk eshte se shkova me qejf,do me pelqente te rrija ketu mes miqsh,plus edhe i ftohti jashte me ka futur friken te dal tani /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Po, do luajume strip poker.

Une po i hypi traktorit deri ne shpi tani o shoqe kooperativiste te bukura.

Nazh djali, flasim me vone.

cacol

Forumium maestatis

Blendo, edhe mua do me marresh te ai lokali ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

lol, shef ket ti, e ke siguro qe m'gje ktu. ik lal se rolin e te zotit te shpise e bo persmari fare /pf/images/graemlins/wink.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Pacim Blendi.. edhe pse do kesh ikur /pf/images/graemlins/smile.gif.
Duto,une sdal me vipa jo ,jam teper e vogel per ta /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Trano kush te shau ty moj?

personazh

Valoris scriptorum

o file nuk te del roli i robit te keq ty, po shif mos shperdoro energji ne ket pike se bo ne ftoft /pf/images/graemlins/laugh.gif hugS

o lipso, leji llafet, vet ke fol per foto kshuqe vet do e qesesh /pf/images/graemlins/tonguee.gif

TranofiljA

Primus registratum

Nazhi pra....kush tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

O shejton ai, i thote gjonat me spec dhe kujt i djegin....i mbajne /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

file ket e kom me spec tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif. robi naiher lexo ça do me lexu jo ça o shkrujt. men'je e poshter ere! /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

mos e boj ne ti si ajo ****** qe qiti shoqen e vet se i ngjante gjoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: mos permenim emra se kushedi /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Se di per ke e ke llafin ti ,po une po nxora veten do nxjerr se skam asnje te me ngjaje /pf/images/graemlins/laugh.gif He se vetem fytyren sdo nxjerr /pf/images/graemlins/tonguee.gif

shume kurjoz po bo ne ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif