Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Fundi i Vitit!

u lodhem mi, mjes per mjes nje avaz /pf/images/graemlins/laugh.gif Megjithse sot jam ne humor...po nuk po gjejsha nje foto t'bukur

Izin e pashe une mbreme. Mire eshte, t'fala keni. Per ca i ka dale emri mi, se ka shume pune ajo dhe s'ka per t'ardh me e pa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

I ka thone bona qe eshte kamariere akoma, me siguri. Vec ta lexosh, gallate.
kshu po, me humor, jo per gjo po e kemi dhe si gjys dite ne pune sot.

TranofiljA

Primus registratum

hahah, e mi mire ajo shyqyr qe ka ardh' n'Amerike e ka shpetuar. /pf/images/graemlins/laugh.gif

"order"-te dhe tests ne spital ajo, pse nuk thua qe duhet te vi t'mburrem edhe une se ate pune bej gjith diten /pf/images/graemlins/laugh.gif Sidoqofte gjilpera nuk bej /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mua me habit fakti qe ajo thote qe eshte 30+, por ne te folur m'duket sikur eshte ne klase te 8-te. Nejse....

Ti si kalove, nga do shkosh per vitin e ri?

Vals

Primus registratum

Per Vitin e Ri kam nje tufe robsh qe me vijne ne shtepi po e kam lene cocktails and finger food se s'kam energji te gatuaj per te gjithe. Parvjet bera gafe e dola per te pare fishekzjarret dhe u bllokuam ne trafik nja nje ore. Qe atehere sikur me ka ike qejfi per te dale me 31.
Po ti?

TranofiljA

Primus registratum

n'shpaj besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif Ndoshta ne darke shkoj nga shpia nje shoku se do mblidhemi nje garrumbull robsh. Ca me bo /pf/images/graemlins/laugh.gif

E di qe e paskam shume veshtire me shkrujt 2007 neper formulare...sikur nuk rreshqiska dora /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Mirmjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Valso do shkojme ne NY per Vit te Ri te dyja ta bitchslepim /pf/images/graemlins/laugh.gif Bonen ?

Tranofile si u gdhive ? Roby tha qe nuk i the as NateneMire /pf/images/graemlins/laugh.gif.

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif ndonje ankese tjeter kishte ai? Tamam si me qen me pms ishte....nuk po zete rehat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos u merzit thuji, se vi i them Mirembrema sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/confused.gif

Vals

Primus registratum

Trano, po t'rregullo Izi fisin per date mi? SHi shi shoqnia e mire.
Izo, ca me bitchslap se, une thjesht du me dite ku puno ajo se s'du me i ra ne dore se prej nervave te fut naj ilac koti e ik per dhjam qeni. Me kane thone se infermieret me komplekse keshtu jane gjithanej. Jo per gjo po e kam dhe mamin mjeke dhe gjithe jeten me keshtu tipash eshte marr.

TranofiljA

Primus registratum

"Dating" per mua eshte koncept koti, humbje kohe dhe nuk e praktikoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

une dal direkt n'teme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

huh, dating a eshte kur ben shenime ne kalendar? /pf/images/graemlins/shrug.gif
lol /pf/images/graemlins/confused.gif

teab

Primus registratum

Gjete ke te pyesesh per dating Trano. Une kam ca vite qe se praktikoj me.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

nuk vishesh me e? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Blendo, ca sheno n'kalendar ti lal?

Po me verte tani, nuk ju duket pak si idiote ideja e dating. Per cfare sherben...nuk e kuptoj. Shoqerohesh me dike here pas here per nje kohe te gjate derisa je ne gjendje te vendosesh ne do te shkosh nje hap me perpara....ku eshte qellimi, nuk e ben dot ket pune qe nga fillimi... /pf/images/graemlins/confused.gif Nejse...kta (amerikanet) edhe per mardhenje dashurore kane "fine print" dhe liability protection /pf/images/graemlins/grin.gif

teab

Primus registratum

Tani eshte ku te zhvishesh mi..that's the fun of after-dating /pf/images/graemlins/lol.gif

Une per shembull, s'kam date shume. Dhe fillimi i lidhjes tani ishte tak-fak..one day we were dating the other day..it was history.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Izi, te ka puth bona tek karriera, keshtu me te ngjitme ne faqe.

Trano,po mire mi lal po si do martohet gjithe ky milet nqs nuk dating? Se keta ketu i kane te gjitha me kalendar, edhe kafe ti therresesh per te pire do shofin kalendarin me perpara.

Vals

Primus registratum

Po pra. Po edhe komshija mi kur te thote: shife filanin se o cun i mire, date po te rregullo.

cacol

Forumium maestatis

O Blend, ca USB ka FZ50 ? 1.1 apo 2.0 ?

Pyetja tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif : Karikuesi qe ka, punon edhe ne Europe apo duhet te marr nje konvertues rryme ?

Kaq.