Re: Marketing, Ide, Koncepte & psikologji Biznesi
Mua me duket shume siperfaqesore per te gjykuar,ama duke u nisur nga cfare shkruhet me lart,do thoja qe ai redbulli i dardhes nuk eshte aspak normal,per mua ska asnje pike cilesie,derisa ne ate shishe ska asnje etikete sigurie,cilesie dhe kontrolli.Madje dhe data e skandences thuhet qe eshte e shkruar ne tape por aman ne tape nuk lexohet asgje nga cilesia e keqe e stampimit.Pra,ky produkt per mua qe kam dyshime sme ofron cilesine qe kerkoj.Redbull mesa kam pare ka zoteruar tregun.Keto pijet e ngjashme me te,duhet te shfaqin shume siguri te klienti per cilesine, duhet te kapi cepat e tregut,prandaj jam dakort me shperndarjen lokale sidomos tani qe po afron pranvera e vera.Mund te shkosh ne pikat turistike te shqiperise dhe te ofrosh nje sasi te caktuar te kesaj pije.Te keshilloj diskot e sarandes,disko havana ne dhermi,lokalet e durresit qe kur te bie pika e diellit ne koke blejne gjithcka,dhe ato lokale qe the ne shengjin.Duhet te kesh kujdes me cilesine dhe sigurine e produktit,dhe te llogarisesh qe keto lokale do e rrisin dyfish cmimin e produktit tend sepse eshte produkt stinor dhe i panjohur,dmth persa i perket cmimit me redbull s'mendon se do e konkurrosh dhe aq.Sdq eshte akoma per tu pare gjithcka.Une do te te keshilloja dhe nje reklame prezantimi te shkurter ne ndonje tv lokal.