Makinat e shpejta!

i_own_u

Primus registratum
Re: Makinat e shpejta!

thoooojnnn qe po te shtypesh nje keter te ecen ters /pf/images/graemlins/smile.gif

e me t'thon te drejten bona nje xhest qe spo ta them /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjithsesi ngelesh nje rrezik publik ti Impuls

1. ecen shpejt
2. ke shtyp ketrush, qe mundsia per te shtyp nje keter esht 1 ne 1.000.000.000

3. mos te pafsha kurr ne rrug automobilistike /pf/images/graemlins/laugh.gif

RediRock

Primus registratum

ore po ajo listat me 10 me te shpejtat, si mor vlla qiten 300c, dodge magnum, dhe dodge charger dhe nuk ka dale VIPER. nejse, makina me e shpejte qe kam perdorur ka qene SALEEN (custom work nga brenda motorit). i kam qitur 143 milje ne ore nga Frederick MD ne Baltimore (me ate shpejtesi kam ndenjur ndoshta per 4 minuta, jo me shume pasi detektori i radareve filloi te uleriste). nuk ka ndjenje me te fuqishme, por kur arrin ne shtepi dhe mendohesh...cke mer lal qe e ve jeten ne rrezik. megjithate, gjalle jam keshtu qe kam mundesin te flas per kete muhabet.

melankolikjaE

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
/pf/images/graemlins/rolleyes.gif ej ka rob delikat...

ndac beso ndac mos beso /pf/images/graemlins/pickellonja.gif , po un kur isha ne shqiperi me zinte makina ne rrugen Tiron-Durres /pf/images/graemlins/pickellonja.gif me 30km/h imagjino me me shum...bohej namiiiiii...udhetoja me qese gati per te vjelle /pf/images/graemlins/laugh.gif (ca horrorri kur e kujtoj /pf/images/graemlins/pickellonja.gif )

[/ QUOTE ]
e njetja gje me ndodhte dhe mua ne shqiperi,po me e forta eshte se dua gjithmone te eci makina shpejt,cuditerisht ndihem me mire ashtu.

Max i shpejtesise si pasagjere ka qene 180 mgjth me shpejt me duket se ka qene njehere qe skam per ta harruar kurr, ishte shpejtesia nja 120-130 por ishte nje kohe qe o zot o zot,vetem shi mjegull e re,dhe me eshte dukur sikur po fluturoja sikur isha ne qiell se asgje nuk dukej pervec ngjyres gri dhe une qe qeshja me te madhe... kur e mendoj tani me duket budallik, ne vend ti thosha tjetrit te ulte shpejtesine qeshja me te madhe eh bela shyqyr qe sna ndodhi gje... vecse pas ca ditesh erdhi multa me nja 100 €...

KoDoShi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif !!

120 km/orë /pf/images/graemlins/eek.gif , vetëm shi, mjegull, e re, kthesa, asgjë nuk dukej përveç ngjyrës gri dhe ti qeshje me t'madhe /pf/images/graemlins/eek.gif

Hej zot na ruj...çer nuk t'shofin syt ditët e sotme! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ola, 2 gjona arrij t'kuptoj unë k'tu; 1- Ke qen shumë e dashurme me ate tipin që ngiste makinën, dhe qeshje prej hallit, dhe sikletit! /pf/images/graemlins/laugh.gif
2- M'bën të dyshoj për aftësit mendore t'tuja, në atë kohë ka qen në nivelin 0 /pf/images/graemlins/laugh.gif

pompa

Primus registratum

vallai, ca me ec me shpejtesi ketu..nje gjobe $150 per ecje me 70mph kur limiti ishte 50mph dhe pas nje jave...vjen nje "driver responsibility assessment" fee...$300..

duhet me buxhetu dhe per gjobat.. me gjithe gjobat e parkingut kane shkuar nja 1100 kete vit

duhet me shku me tren ne pune..juve thoni ec me shpejtesi..

Daniel H

Primus registratum

Edhe Audi ka nxjerr modelin e vet te shpejt R8 me keto te dhena:

412965336-audir8_1.jpg

Audi R8
Çmimi baze 120,000 $
Fuqia 420 BHP
Nga 0 ne 60 mph 4.4 s
Shpejtesia Maksimale 187 mph | 301 kmh