MA.....Abroad

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: MA.....Abroad

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] Official note:

Federal Express will not be doing pickups or deliveries on Christmas Day (and most likely one day after it)...

So you're safe Isabelle /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja bo hallall mos-efficiences /pf/images/graemlins/laugh.gif nji her' ne jete /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

TranofiljA

Primus registratum

Ul un ca te doni ju...koken, mesin edhe gjunjet. Kot nuk kam bo gjimnastike 8 vjet /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

mund ta prekesh token me hunde, kembet e drejtuara /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]Tranofile na thuj si po e prisni Krisma sizen (beratshe per Christmas /pf/images/graemlins/laugh.gif ) aty ke lagjja juj ? [/qb]
Ua, bjutifulli /pf/images/graemlins/laugh.gif

Imagjino nje koder te ciles ja kan pre koken. Nuk ka peme...dhe mezi i kan rrit dy qime bar (tani o mulu me bore ne fakt). Kan arritur te sjellin nje peme dhe i kan vu dy poça. Kaq jane dekorimet outside /pf/images/graemlins/laugh.gif

Robt ne fakt fillojne sezonin e depresimit fallco se te gjithe bojn sikur dun me qene "with the family" per festat, por faktikisht jane shume te lumtur qe jane larg..shume me pak pergjegjsi..ene nuk kan nevoje me bo dhurata.

..ah po, nje ushtar para ca javesh vrau veten. Guess with what? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

[qb] mund ta prekesh token me hunde, kembet e drejtuara /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po lodh trunin per ca e ke llafin, po kjo bohet ne me nejt barkas..me hunde n'toke. /pf/images/graemlins/tongue.gif

..e vetmja gje qe MUND te bej tani eshte me i sjell komet ka mrapa ke qafa. :rolleyes:

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] :lol: Me pasten e dhembeve?? :lol: [/qb]
...ajo ishte thjesht prep work. Me pushke ri...se e kan me vete 24/7.

Me erdhi keq n'fakt! :shrug:

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]
[qb] mund ta prekesh token me hunde, kembet e drejtuara /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po lodh trunin per ca e ke llafin, po kjo bohet ne me nejt barkas..me hunde n'toke. /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/qb]
kembet te drejtuara e kisha fjalen vertikale, pra te qendrosh ne kembe /pf/images/graemlins/tongue.gif

he e ben kete?! :devil:

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] A ja kan bo hetimet se mos e ka vra nai vlla a bab a dashnor xheloz ri..... [/qb]
Ka maru pune mrena n'dhome, nuk ka shku larg. :shrug:

Ne fakt kohet e fundit ktu kam degjuar per shume vetvrasje ne pergjithsi /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug:

TranofiljA

Primus registratum

[qb] he e ben kete?! :devil: [/qb]
..pse re ca jom une, YO-YO /pf/images/graemlins/tongue.gif

PS: mund ta bej po nuk çohem mo pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

[qb] ..e vetmja gje qe MUND te bej tani eshte me i sjell komet ka mrapa ke qafa. :rolleyes: [/qb]
practice makes perfect /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Postuar nga Isabelle: Mos e inkurajo se pasneser do ju kerkoj me mbjell hithra. Icik mo von' ju organizo nji guided tour tek Cannoni... me tutje masnej i bo qe te bejne be' per shqiparet dhe Shqiperine.

Me hithrat jam dakord, me guided tour hic fare, ndodh qe ne guided tour te detyrojne te mbash flamure me ngjyra per te identifikuar grupin ne turme! :devil: Kurse bene per shqiptaret e themi perdite: "Po ca fol mer o shqiptar!" /pf/images/graemlins/tongue.gif

------------------
"Have I told you lately..."

sweet eda

Primus registratum

[qb] :lol:

PS: Too Too Nice, me thuaj ca emra :rolleyes: [/qb]
ata qe njof une punojne ose me mire kane punuar ne B&R ose KBR quhet tashi.aty ne TRW s'njof shume

TranofiljA

Primus registratum

..nje Majlinda, po pak rendesi ka se nuk e njoh personalisht. :shrug:

..u knoqa me bore ktu...si mos me pas ik fare nga Bostoni /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

aman kosova shquhet per bore....ndersa ne Boston ka shkrire bora komplet, dhe temp kane qene shume te mira. a del naicike neper qytet aty mi, bej nai gjiro andej nga "pepino" apo "mandarina" se me kujtohet kur shkonim dhe na shikonin ne drite te syrit, kur flisnim.

p.s. majlinda ? mos eshte nje goce pak e shendoshe me syze?

TranofiljA

Primus registratum

..kam qene tek te dyja ato vendet /pf/images/graemlins/smile.gif Nuk para me pelqen te dal ktu afer...cdo gje "vdes" ne oren 9-te :rolleyes:

PS: ajo eshte me duket.

Kam qesh sot me njerin nga shefat (amerikan) ktu se sa me pa me tha: "Gezuar Festat!"
I thashe: "Faleminderit"
..pastaj ndenji pak dhe mu kthye: "Ti e ha mishin e derrit apo jo?
I thashe: "Po!"
Qeshi dhe me tha: " Mire atehere, Gezuar Krishtlindjet"

...ktu eshte e pamundur, duhet te jesh o kshu o ashtu.. :shrug: :lol:

sweet eda

Primus registratum

eee ashtu eshte, ora 9 te mbyll brenda, per neve qe vinim nga Tirana, mezi u mesuam ne fillim, por e di ti se aty punoje 12 ore ne dite, kshu qe edhe variacionet e daljes ishin me te pakta pikerisht per arsyen e punes,ndersa ne Prishtine eshte sh bukur, kam qene shpesh dhe me ka pelqyer ,shume moderne edhe jeta edhe njerezit(te rinjte e kam fjalen)