MA.....Abroad

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: MA.....Abroad

Mos me nga se jam tu bo listen e porosive per Drandofillen meqe e ka kaq mire me plakun e vitit te ri

Amon kerkoji i pal rroba ushtarake se mu smi jep /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Pse t'i kerkoj una i pal rroba per ty tu qon se i kerkoj i rob t'vesh per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif qe ta xhvesh me duret e mia dhe ta boj rob lufte /pf/images/graemlins/laugh.gif Ma gjen ajo mu e di /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Ueee trani ne front :eek: sa te shkoka uniforma mi..ma lej nji xhiro uniformen bashke me armet e tua sekrete /pf/images/graemlins/wink.gif
l-r si i bohet per nji pale shapka ere? :wave:

disku

UNI

Putrak ku ka uniform qe te bo ty mer? ti e do speciale..sa per amre ste punojn te tujat edhe i kerko borxh e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju te massit lejoni miq nga rrethet e?

mostro

Putraku

Uno po dhe laskuriq nuk jom tu nejt jo!
Uniforma jote dhe armet e tua i provova dhe nuk me hyjten ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

l-r si i bohet per nji pale shapka ere?

Prit i her te pushoj e te shkrij bora masnej shofim per i pal shapka /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Epo put udhetarin se mase te bojn pune te tijat..ose funja funit do i bish ne qaf tet vllai /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Pse t'i kerkoj una i pal rroba per ty tu qon se i kerkoj i rob t'vesh per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif qe ta xhvesh me duret e mia dhe ta boj rob lufte /pf/images/graemlins/laugh.gif Ma gjen ajo mu e di /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mire e ke ti, ma mire uniformen me gjithe cfare ka mrena /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe mu ma gje nji ajo. Nji her ta shof una fort... /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

icon8.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] ..ehe /pf/images/graemlins/smile.gif

Te ka marre malli e???? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Qyqa ne Kosove qenke ti mi? une kam punuar ne Bondsteel dhe me shume kam punuar ne TMP, s'besoj se njef ndonje nga Shqiperia aty , kane ikur te gjithe ne Irak dhe Kuwait.

TranofiljA

Primus registratum

:lol:

Paskeni ngordh te gjithe per icik uniform.

Nuk kam uniforma per te gjithe keshtu qe zgjidhni nga nje cope, psh xhaketen, pantallonat, cizmet, helmeten, antiplumbin...dhe pastaj flasim dhe per te brendshmet...

Vetem te mi ktheni sic ju a jap..jo me motive te reja :goofy:

Kemi dhe çorape leshi...te zeza /pf/images/graemlins/tongue.gif

PS: Too Too Nice, me thuaj ca emra :rolleyes:

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb]

PS: Too Too Nice, me thuaj ca emra :rolleyes: [/qb]
Lavdosh Peja
Xhafer Çakmaxhi
Hekuran Berxolli
Kumrije Vishnja
Gjon Bue Thika

Keta kane qene tek divizioni i postes. Merrshin e jepshin me DHL, UPS, FEDex, OPQRS, TSHTHYV...

Nuk ma ha mendja i ke arrit se u promovun dhe kalun per ne filarmoni te shtetit...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Dont rraf mi... koz ju vill hert jor hendz /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Dont rraf mi... koz ju vill hert jor hendz /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
..kush tha qe do t'rraf me durt e mia mi? Harrove ku jetoj un e???

..un bona qe t'shkulej nje trendafil nga nje kamp e me u sjell ke porta ime...jo mo me "takin' care of YOU" /pf/images/graemlins/tongue.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb]
..un bona qe t'shkulej nje trendafil nga nje kamp e me u sjell ke porta ime...jo mo me "takin' care of YOU" /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Na fal se asht' mjes dhe nuk na ka godit gllënka kafes aty ku duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif , por hic se kapa ket fjalin ? Ke fillu me mbjell mellaga ?

TranofiljA

Primus registratum

OK, shkurtimisht me fjali te gjata /pf/images/graemlins/tongue.gif

Isha ne mision. Shkuam ne nje vend te abandonuar. Aty ishte mbushur vendi me trendafila. Une sigurisht sa nuk me ra te fiket nga kenaqesia. Kolegu im, nje 2-metrosh me kputi ca. Gjithe rruges nuk mu myllte goja sa shume i doja trendafilat.

Pas dy ditesh, ushtari qe me kishte degjuar me sjell nje rrenje trendafili ke dera. Kishte shkuar tek baza tjeter, kishte fut mik...ne kishte shkul nje rrenje nga kopshti atje.

More vesht apo jo!!!!!!!! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb]More vesht apo jo!!!!!!!! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Posi jo !!! Morr vesht qe ke vu shokun ne rrezik per nji dore gjema /pf/images/graemlins/laugh.gif . Morr vesh qe paske fillu me jua bo trunin trahana si division...

Ja kshu gjonash morr vesht... po ca te te them un' ty !!!

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Eccc atyyyyyyyyyyyyyy Tranofile /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos e inkurajo se pasneser do ju kerkoj me mbjell hithra. Icik mo von' ju organizo nji guided tour tek Cannoni... me tutje masnej i bo qe te bejne be' per shqiparet dhe Shqiperine.

Ul mi koken puno, se prandaj te kena nis deri aty. Oj, aguridhja !!!!!

TranofiljA

Primus registratum

Imagjino..e tera pa bere kerkese me goje as me shkrim.

Mos do ndonje gje ti ....cuz Delivery is Included! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Official note:

Federal Express will not be doing pickups or deliveries on Christmas Day (and most likely one day after it)...

So you're safe Isabelle /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ul mesin me mire se per te mjell ujit vadit trandafilat duhet me u ul ne gjunje /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj i keput per cejf te vet.
[/qb]
Vec ki kujdes mos te bi sapuni prej dore /pf/images/graemlins/laugh.gif .

:lol: :lol: :lol:

Ok. NDerrojm tem'... Tranofile na thuj si po e prisni Krisma sizen (beratshe per Christmas /pf/images/graemlins/laugh.gif ) aty ke lagjja juj ?