MA.....Abroad

TranofiljA

Primus registratum
MA.....Abroad

Qe kur u largova nga gjiri grupit duket qe i ka zene deshperimi i madh edhe nuk paraqiten shume ne vendin e takimit...dhe si pjestare e denje ndjej nje fare pergjegjsie raportimi rreth te rejave te mia /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

DSC02196.JPG

Une dhe Uniforma
..shkojme goxha mire. Kemi nje mardhenje fantastike. Kur e pashe per here te pare u tmerrova, por tani kam filluar ta dua shume. Me eshte bere shoqja ime me e mire sepse me fsheh sekrete qe askush tjeter nuk mundet..si psh "My Newly Developed Love Handles" a.k.a Fck Grips by the males /pf/images/graemlins/smile.gif
Ngjyrat me shkojne...jeshilja me syte, kafja me floket dhe e zeza me çizmet.
Nje dite nje kapiten me tha: "If a female manages to look good in a uniform sewn for men, then there's no doubt about her civilian looks"

I guess here this is the ultimate test /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum
Re: MA.....Abroad

Trano.....sa te shkon uniforma mi /pf/images/graemlins/smile.gif
Po tani ku je mi drruq...per lufte :confused:

TranofiljA

Primus registratum

Ktu varet nga madhesia ne fakt...psh M16 mbahet ne krah kurse M9 lidhur rreth shales. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Une te mijat,qe kur i "pronesova" per here te pare, i kam mbajtur me vete gjithmone....here fshehur e here jo. Nganjehere me duheshin per mbrojtje ose kercenim...depending on the weather that day /pf/images/graemlins/laugh.gif

On anothr note, nuk ka gje me interesante kur te ndalon polici i UNMIK-ut..qe ka ardhur nga nje fshat i Indise ose Afrikes, qe nuk ka pa kurre rruge makine me sy (ose makine per ate pune) para se te vinte ktu...dhe ne fund te jep keshilla rreth dhenjes se makines. Tani e kuptoj pse nervozohet populli me ta.

As ne vije te drejte nuk dine me shkrujt :smash:

TranofiljA

Primus registratum

..ehe /pf/images/graemlins/smile.gif

Te ka marre malli e???? /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

sjam kosovar une /pf/images/graemlins/laugh.gif

po kam dy kusherinj qe punojne ne bondsteel, po qe aty /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

Ho iher /pf/images/graemlins/tongue.gif

PS: si bo, sikur te shava /pf/images/graemlins/wink.gif

bengu

Primus registratum

fillo pyti te gjithe aty: mos je kusheriri i bengut /pf/images/graemlins/laugh.gif mbase pergjigjet ndonjeri

p.s. skam tendenca lokaliste una /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] fillo pyti te gjithe aty: mos je kusheriri i bengut /pf/images/graemlins/laugh.gif mbase pergjigjet ndonjeri
[/qb]
...mos u kruj kot, se do te te shtohet fisi si pa kuptuar...kur ti shofesh te gjithe ke dasma jote pastaj. /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Isabella sdeshka te me vije ne dasem si duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Hu iz martojing /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Bengu i qeke lut Babo Natales fort ksaj rradhe m'duket ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Tranofile dukesh me surrat shume paqesor tek ajo gotrafi. Kshu ju merr gjak ne vetull ti armiqve ?

Ty me te te kap njeri rob t'fal jeten priher...pa pike persekutimi ose strip searchi ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lufte o ajo eeee ?

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Hu iz martojing /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Bengu i qeke lut Babo Natales fort ksaj rradhe m'duket ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
et llist ajm klouz tu it /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

:lol: Une jam nje secret weapon. Nuk i kushtoj ushtrise me shume se $50,000. Imagjino lal, me vdek un as Sallie Mae nuk likujdohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ate dite isha kthyer nga Prishtina nga ora 7 e mjesit (normalisht pa gjume). Ne oren 8-te jam paraqit ne zyre, sipas procesit te perditshem. Ne oren 8:30 (sapo isha kthyer ne dhome dhe shpirterisht e pergatitur per gjume) me marrin ne telefon dhe me thone...Tought Sh*it..Get Dressed ene vrap ke Humveee.
Pas nje dite te gjate, rruges per ne "shpi" me zuni gjumi. Ushtari dote me m'kap gjume, po shyqyr qe kishte kamera blic, ne i hapa syte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hi vantid tu bllekmejll mi...edhe ke...mua :lol:

Ky ishte shpjegimi i surratiti tim ne foto. E sapozgjuar!

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Une jam nje secret weapon. Nuk i kushtoj ushtrise me shume se $50,000. Imagjino lal, me vdek un as Sallie Mae nuk likujdohet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
... skom firmos gjo tek letrat e tuja un' rajt
mixed-smiley-002.gif
?

:lol: :lol:

Imexhin dhet... :cool: :cool: Ajll bi on dhi most wanted list /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

TranofiljA

Primus registratum

..it iz not fani!!! :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kur me erdhi pusulla me gjith Totalin per pak nuk shkova me i propozu Gjeneralit...kam nigju qe osht beqar /pf/images/graemlins/laugh.gif