helibak mucogllava
Primus registratum
Re: M`ka shku menja...
me ka shku mendja per nje puthje /pf/images/graemlins/laugh.gif
me ka shku mendja per nje puthje /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo mi jo se ha ajo pastajFillimisht postuar nga samanta:
[qb] Te puthte gomarica :lol: [/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ramble lene ca thojn kta se e kan prej cmires /pf/images/graemlins/wink.gif per ate punen e "saleppos" porosita ne nje bar me kte emer dhe me serviren kripe greke[/qb]
hej gomarice po pres une mi me puthe /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga samanta:
edhe muve /pf/images/graemlins/frown.gif mossss as bozes nuk e di se si i thon taljonceFillimisht postuar nga samanta:
[qb] Hmmmmmm me ka shku menja per me pi boze /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
kur bleva une para ca kohesh dhe ishte kg 10 €Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] M Ka shku menja per Hurma Arabieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... [/qb]
Une s'jam gomarice jam lepuroshe derisa te behem gomarice une ke per t'u bere zhapik ti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]hej gomarice po pres une mi me puthe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga samanta:
qe kur gomarica qenka vehs me lekur lepurushejeFillimisht postuar nga samanta:
[qb]Une s'jam gomarice jam lepuroshe derisa te behem gomarice une ke per t'u bere zhapik ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]hej gomarice po pres une mi me puthe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga samanta:
edheee une ta thash troçk ska ne voj ti bie me spond /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga samanta:
[qb] Ajo shprehje qe te kam shkruaj s'i referohej vecantise,por pergjithesise :shrug: [/qb]
Ramble Per Here te Pare I kom PRovu HUrmat e Arabise ne 92 Dhe deri nga 96 kom pas me shumice ,Masnej NIks Gefunden ... SHampanjen ta jap un ere kur t dush po m solle HUrmat t jap shampanje ...Fillimisht postuar nga rambla:
[qb]kur bleva une para ca kohesh dhe ishte kg 10 €Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] M Ka shku menja per Hurma Arabieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... [/qb], pale qe thojne dhe te shnoshin , keshtu qe hiqe menjen nga hurmat tedo /pf/images/graemlins/laugh.gif
mua me ka shku menja per nje gote champagne, ngela duke e shkruajt gjithanej /pf/images/graemlins/laugh.gif :shrug: [/qb]
Po ti shkon dhe ble hurma tu e dit qe ne forum ne vetem nji hajdut kemi,dhe ai eshte i specializuar vetem ne sektorin e hurmave!!Fillimisht postuar nga rambla:
[qb]kur bleva une para ca kohesh dhe ishte kg 10 : [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] M Ka shku menja per Hurma Arabieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... [/qb]
Ja Cuni qe Flet Tamom ...Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] s'ja heq buken e gojes aq kollaj çunit une er!
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]