M`ka shku menja...

Florus

Forumium maestatis
Re: M`ka shku menja...

hajdut hurmash mund te jete po jo "arabie" :rolleyes: jan cik me te veshtira per me u vjedh ato /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Flobo se ma men "hajdutin e Bagdadit"tina?ky i joni asht ma i zoti /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

posi jo ere....stergjyshi im ka pas qene baxhanak me Ali Baben. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Putrako kush o ai hajduti qe thu ti ere :confused: ai qe vodhi sadamin e :rolleyes: me sa di un ai ka pas qen hajdut dardhash ne fillim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

hajdut brekesh paska qen ay e :eek: mahhh e padegjuar kjo :confused:

m'ka shku menja me u bo hajdut po s'di nga tja filloj :rolleyes:

mostro

Putraku

Hajde mo ju mbyllte e mendjes hajde...O Hajduto se kam fjalen per Larry Flint mer,po per hajdutin qy u ba shoke me Aladinin...Ky hajdut hurmash, Flobua ja fut per dardha :confused: ..papapa c'rremuje ne bote mar /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

s'ke faj qe bohesh konfuz kojshio se ndrojn sapunin per djath /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Kush na paska zbukuru temat me prezencen e vet kshuuuujjjjaaaaa!!!kojshia.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Skane faj mi skane,fajin e ka Tedi,Ce shpuri der ne Arabi bismilah rrumullah?,per dy koqe hurma /pf/images/graemlins/tongue.gif

Rambla

Primus registratum

:idea: 1 kg hurma me 1 shishe champagne me duket shkembim conveniente
atehere kete vere tedo po vi ne shqiperi me nje qese me hurma arabie... /pf/images/graemlins/laugh.gif s'po i blej fare po i kerkoj hajdutit nese me jep ca nga ato qe ka vjedh /pf/images/graemlins/tongue.gif .

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] :idea: 1 kg hurma me 1 shishe champagne me duket shkembim conveniente
atehere kete vere tedo po vi ne shqiperi me nje qese me hurma arabie... /pf/images/graemlins/laugh.gif s'po i blej fare po i kerkoj hajdutit nese me jep ca nga ato qe ka vjedh /pf/images/graemlins/tongue.gif . [/qb]
vje dhe putra sjell caracat e veta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Du nji tas me qershia dhe ndonje qe te mi fusi ne goje... /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Du turshi.
Aman me thoni kush vje nonjoni tashi afer nga shqiperia te me sjelli ca speca me gize se u cmena fare.(shkoj i marr dhe ne Sicilia)
Shifni se ca jam gati me bo:
2 kg speca= 1 bilete stadiumi(San siro ose Delle Alpi,ne vend tjeter jau jap leke ne dore)
2 kg domate+i cik pasterma=1 darke

Kaseten e Jovan Bregut+dy tre te tjera me humor+ CD me kange shqip+keto qe thashe me lart..= Restorant+ discoteke dhe ne fund do tju gjej nonjonen per cerek ore sex...A doni ma?
Ku sh mi gje mos baj kot pordh po te me shkruje..
Nese ju vje gjynaf
per kete njeri
qe po nordh per i cik turshi
flisni
se po vij e jua marr ne shpi.

Goca

Primus registratum

Iiiii speca me gjize..... :wub:

I du i du i du..... :cry: Si s`te falka gjo ky dreq , i paska vetem me kembim. /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Jo mi budallaqe.Ca ke kuptu lesh e?
Une jap te gjitha ato ku me jep speca.Hajde mome hajde

xhoni

Primus registratum

E more vesh mi?
Edhe i here tjeter po jau shpjegoj:
Kush ka speca te mi japi mu se do ti jap car te doje.
DU DOMATE TURSHI SE VDIQA

Goca

Primus registratum

Aaaaaaaaaa doke shume ti e lal... ene speca edhe turshi.... /pf/images/graemlins/blush.gif

Mire , po ti solli njeri , me jep muvce vetem nji me numerim... /pf/images/graemlins/laugh.gif sa me heq nepsin e dua... /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Po edhe ofroj gjera te medha,apo jo?
Do tjau jap darken ne nje restorant peshku qe te lepini dhe pjaten.
Pse dhe bileta e stadiumit qe jap s'eshte pak.
I du tashi afer une se pas nji muji me vjen i shok dhe... èèèèèèè, s'i jap asnjonit po sme dhate.