M`ka shku menja...

terepervetezotipertegjith

Primus registratum
Re: M`ka shku menja...

e kuptova gabim se se kam zakon te hapem kam qene jam dhe do jem gjithmone vetvetja ime kshu qe qetoshu po gjithsesi se kapa ate qe the por
tani si mbaj shume mend specialitetet e mija per derisa ka ca vite qe smerrem me coctail yllo nejse

do kujtohem ti them ok ?

Diddy19

Su@mi

Pergjigjia jote te len me kuptu shume gjana...dhe me konfirmu disa te tjera mbi te cilat kisha dyshime.Flm!

Goca

Primus registratum

Ho me , c`patet ju te dy keshtu?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
S`guxo robi me ju lone icik vetem... pa papapa cfare kalamojsh paskeni qene. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PAT-okja:
[qb] Ho me , c`patet ju te dy keshtu?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
S`guxo robi me ju lone icik vetem... pa papapa cfare kalamojsh paskeni qene. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kush shahet duhet thojne pastaj e kam dhe patriote te flakt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

/me -n po e merr lemza! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tashethemexhinj te keqinj! /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] sa zanate kam une as vet si numroj dot /pf/images/graemlins/smile.gif lale mos u habit /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
marshalla /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] dua nje bidon uje se u thava /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po nga e more gjith kte etje mor Zeqo? Te kam thene une bani derman vetes bani, po ti nuk merr vesh. :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] tedi sa per info taten ato te bejne salepin e mire se jam une me ty aty /pf/images/graemlins/wink.gif kije parasysh ket detaj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . Po mire mer Po kur ka qen Vasha e Atij Bobit banakiere qe e bonte salepin ulerime Fare prej Teje E Bote e ... Ik Amon Per Pjacere se Kur s ishte ajo Salepi ishte Cop Cop kur ishte ajo e Hajsha me Luge dhe e lepijsha ka te 4 Anet ...

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] tedi sa per info taten ato te bejne salepin e mire se jam une me ty aty /pf/images/graemlins/wink.gif kije parasysh ket detaj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . Po mire mer Po kur ka qen Vasha e Atij Bobit banakiere qe e bonte salepin ulerime Fare prej Teje E Bote e ... Ik Amon Per Pjacere se Kur s ishte ajo Salepi ishte Cop Cop kur ishte ajo e Hajsha me Luge dhe e lepijsha ka te 4 Anet ... [/qb]
e cte rre mendja dhe tina mer daje /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] dua nje bidon uje se u thava /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po nga e more gjith kte etje mor Zeqo? Te kam thene une bani derman vetes bani, po ti nuk merr vesh. :smash: [/qb]
hende sa te pash ty ate dit ne af qe em the jam djali m ei mir ngela pa frym /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Hala te salepi ju?? :smash:

Maja e baja (nenkupto rambla e Flobo-ja) me fiksacione,e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:eek: elsaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/tongue.gif i bie me qen su@mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ramble lene ca thojn kta se e kan prej cmires /pf/images/graemlins/wink.gif per ate punen e "saleppos" porosita ne nje bar me kte emer dhe me serviren kripe greke :confused: