M`ka shku menja...

bolonjezja

Primus registratum
Re: M`ka shku menja...

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga rambla:
[qb]
[qb]
[/qb]
andej nga qytet e medhaja besoj duhet te kete, kur te shkosh ne milano flobo dil ne kerkim te salepit /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave: [/qb]
e po si tja pershkruj ktyne robve se :confused: a thu ja kane nigju emrin :mad: ndoshta do kete ne ndonje restorant turk :idea:
or ti cun si shume taljone ke fillu me njof ti eeeeeee??????apo sebepi salepit....sa per ate dhe mua me ka shkuar mendja(salepin...).é buono si! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] na e preve hovin fare tedo /pf/images/graemlins/tongue.gif , atehere ne ja fusim nje marochino..kafe me çokollate dmth :devil: [/qb]
AMON MI AMON sa e vret Menjen . Sill adresen ene po ta nis un I pako salep ene thujini atij banakierit ke lokali qe rrini dhe tjua boje ani . BOhet isoj si kakao... [/qb]
glacie /pf/images/graemlins/wink.gif . une i thashe atyre nga shqiperia, i porosita 100 here vetem 1 pako salep me sillni , sdu gje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif , por ato jo :smash: :smash: kishin harru piset /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Rambla

Primus registratum

ishin njerzit e shpise :smash: , du sdu une ato jane te vertet, se ashtu dimostron adn /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

Salep :wub:
shije e shkelqyer dhe kohera te bukura :rolleyes:
ku na e kujtove mi ramble :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Salep :wub:
shije e shkelqyer dhe kohera te bukura :rolleyes:
ku na e kujtove mi ramble :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja Une do iki t Pi i Salep ...

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga reincarnation:
[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
[/qb]
[/qb]
or ti cun si shume taljone ke fillu me njof ti eeeeeee??????apo sebepi salepit....sa per ate dhe mua me ka shkuar mendja(salepin...).é buono si! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Te ka shku menja ne ty eee :devil: ske faj ti jo... kur si them atij qe ta ben salepin tyve... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

i e kam provu una ate salepin , ca esh ajo gja e idhet ashu re :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kristiana:
[qb] i e kam provu una ate salepin , ca esh ajo gja e idhet ashu re :lol: [/qb]
Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy SAlepin ene pa sheqer ta pish O Gjys i Omel ti thu i hidhet ...

Florus

Forumium maestatis

pale me ke e ngaterron salepin ti Kristiana :shrug: ose ata qe ta kane servirur, padashje do i kene hedhur kryp /pf/images/graemlins/laugh.gif

ca o kjo kajmaklije mi su@mi :confused:

beshbossi

Primus registratum

m'ka shku menja per me ike jashte shtetit
m'ka shku mendja per me puth dike!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

na angel :kiss: se e kuptova deshiren tende dopio /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Fillim isht postuar nga Flobo:

ca o kjo kajmaklije mi su@mi :confused:

S'di si me ta shpjegu..jane ca si "embelsira" qe me sa imagjinoj behen vetem me te bardhin e vezes (te ngrire) edhe me sheqer,jane pak si te gjata..patjeter qe do kene ekzistu edhe andej nga ju po kushedi me ca emri i quni.Une i blija kur isha ma e vogel..po besoj se edhe tashi shiten prape.Para 2-3 vjtesh kushtoshin 100 leke te vjetra nje cope. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Flobo , merr nja 5 kokrra veze. Rrihi vetem te bardhat dhe hidhi sheqer. Perziji perseri dha pastaj merr nje pirun dhe hidhi ne nje tave me forma sipas qefit tend. Futi ne furre te sobes deri sa te fillojne te skuqen lehtas. Prit sa te ftohen dhe " te befshin mire"... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^mary^

Primus registratum

LOL Nelka

Kush i mban mend ato çukullatat Kiss qe shiteshin dikur ne shqiperi , me shija bananeje e luleshtrydheje ....
mmmmmmm :shrug: