M`ka shku menja...

TEDI

Valoris scriptorum
Re: M`ka shku menja...

M Ka shku menja me bo icik pushim se serish do marr i Rruge t Gjate Korce ne POgradeci ...

leonora

Primus registratum

me ka shku menja per karamele zana /pf/images/graemlins/frown.gif
karamele zana vin nga tirana.. nga tirana, peshkopi cilin numer do ti..un dua treshin maca kapi veshin, veshi u kput maca ra me kry ne...... :lol: :lol: :lol:

sa shum e kendoshim kte kur isha femi /pf/images/graemlins/frown.gif

Goca

Primus registratum

M`ka shku menja me e mbyll ket temen. /pf/images/graemlins/laugh.gif Kshu rrini rehat e s`ju shko menja per asgjo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Pak me VOnese MOce po me Kismet po gjetem knej do ti sjell ...

susana

Primus registratum

ME KA SHKU MENDJA PER BAKLLAVA. :cry: :cry:
DUA BAKLLAVAAAAAAA :shrug: :cry:

RAUL

Primus registratum

hajde nga shpia ime sonte,se kom bler bakllava tek nje dyqan turk. /pf/images/graemlins/wink.gif

Princesha

Primus registratum

C'po u knaqke me bakllaven e turqve, i kan hedh pak shurr se thojn shijon ma shum, kshu i bajn turqit /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

hahahahah :lol: :lol: tama ashtu asht moj yllo /pf/images/graemlins/wink.gif

tola77

Primus registratum

Mua me ka vajtur mendje per nje marshim gjimnazi,nga ato me te fjetur,ne autobus tregonim barzaleta dhe kendonim serenata,pale mbremjet dhe ditlindiet.Iku ajo kohe.......kur ne vend te bukes hanim simite.........

tola77

Primus registratum

Mua me ka vajtur mendje per nje marshim gjimnazi,nga ato me te fjetur,ne autobus tregonim barzaleta dhe kendonim serenata,pale mbremjet dhe ditlindiet.Iku ajo kohe.......kur ne vend te bukes hanim simite.........TE GJITHA I GJEJME PER TE NGRENE PERVEC VITEVE TE KALUARA QE S'KTHEHEN

RAUL

Primus registratum

rozalina,beqar jam une i shkreti,ne gurbet jom, ty nuk je afer meje te na bosh bakllavan..prandaj ty pusho se te. :smash: :smash: /pf/images/graemlins/wink.gif

amy

Primus registratum

Me ka shku mendja per pishine sot se eshte shume vape. Do vi njeri me mua :angel: