Re: M`ka shku menja... me ka shkue mendja...s'e di hic besa ku me ka shkue..kam trete! :confused:
E ezhderha Primus registratum 13 May 2004 #701 Re: M`ka shku menja... me ka shkue mendja...s'e di hic besa ku me ka shkue..kam trete!
T TEDI Valoris scriptorum 14 May 2004 #703 Re: M`ka shku menja... M ka shku menja serish per Hurma Arabie dhe per Nje Birre te Ftohte ...
A albavina Primus registratum 15 May 2004 #704 Re: M`ka shku menja... m'ka shku menja me ik anej nga plazhi
L leonora Primus registratum 16 May 2004 #705 Re: M`ka shku menja... me ka shku menja per pak vetemi /pf/images/graemlins/frown.gif
H helibak mucogllava Primus registratum 17 May 2004 #706 Re: M`ka shku menja... me ka shku mendja per sere /pf/images/graemlins/tongue.gif
T TEDI Valoris scriptorum 17 May 2004 #707 Re: M`ka shku menja... O Zeqo Po Pse ere T Paska Bo Dalje MOira ne Ajo e Fejumja Jote e ...Muve m Ka shku menja me u Bo Tape Fare ...
Re: M`ka shku menja... O Zeqo Po Pse ere T Paska Bo Dalje MOira ne Ajo e Fejumja Jote e ...Muve m Ka shku menja me u Bo Tape Fare ...
P Princesha Primus registratum 17 May 2004 #708 Re: M`ka shku menja... Me ka shku menja me u terbu /pf/images/graemlins/laugh.gif
H helibak mucogllava Primus registratum 19 May 2004 #709 Re: M`ka shku menja... me ka shku mendja per nje puthje /pf/images/graemlins/wink.gif
B beshbossi Primus registratum 19 May 2004 #710 Re: M`ka shku menja... i shkreti ti!! t'paska shku mendja keq!
H helibak mucogllava Primus registratum 19 May 2004 #711 Re: M`ka shku menja... Angel spo them per ty une qe e ke ender /pf/images/graemlins/tongue.gif
B beshbossi Primus registratum 19 May 2004 #712 Re: M`ka shku menja... enderr???????a cuno!!!!!!mos u tall me fatkeqesine e tjetrit!
H helibak mucogllava Primus registratum 19 May 2004 #713 Re: M`ka shku menja... Angel ik bej detyrat /pf/images/graemlins/tongue.gif
A albavina Primus registratum 20 May 2004 #714 Re: M`ka shku menja... m'ka shku menja te iki ne ndonje dasem do me ftoj ndonjeri po u martua?
E ermir celanji Primus registratum 20 May 2004 #715 Re: M`ka shku menja... hajde hajde dashke dasem,une kam nje vite qe pres te mortohet ndonjeri ketu por hic
Re: M`ka shku menja... hajde hajde dashke dasem,une kam nje vite qe pres te mortohet ndonjeri ketu por hic
A albavina Primus registratum 20 May 2004 #716 Re: M`ka shku menja... pse sthua ti qe eshte bere keq puna martesave ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: M`ka shku menja... pse sthua ti qe eshte bere keq puna martesave ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif
C crazy Primus registratum 20 May 2004 #717 Re: M`ka shku menja... se_di tani e more vesh...po eci keshtu ti harrojme dasmat derisa te martohemi vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: M`ka shku menja... se_di tani e more vesh...po eci keshtu ti harrojme dasmat derisa te martohemi vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
D dolce_vita Primus registratum 20 May 2004 #718 Re: M`ka shku menja... M´ka shku menja per byrek..... :tipsy:
E ermir celanji Primus registratum 20 May 2004 #719 Re: M`ka shku menja... byrek shko se bo ben miora nje
A albavina Primus registratum 21 May 2004 #720 Re: M`ka shku menja... sere /pf/images/graemlins/laugh.gif po u martove ti para meje do e besh nje ftese per mua? :angel: m'ka shko menja per tiramisù
Re: M`ka shku menja... sere /pf/images/graemlins/laugh.gif po u martove ti para meje do e besh nje ftese per mua? :angel: m'ka shko menja per tiramisù