LUFTA KUNDER ISLAMIT

LUFTA KUNDER ISLAMIT

Te nderuar

Deshta ta hap nji tem te till sepse mendimi im asht se krejt kjo lufta kunder te 'terrorit' eshte vertet nje lufte kunder islamit.
Kjo luften miret me fuqi ushtarake, me fuqi psikologjie, ku rinia muslimane detyrohet te transformohet sepse. telivizoret e perkrahin 'orospillukun' e evropes e amerikes. Pra deshta te ju lexoj disa mendime qe keni. Dhe a dote arij kjo qellim te amerikes per ta transformoj boten muslimane ne ate qe ai done? apo dote pritet me nje rezistence me te forte?

kokeakulli

Primus registratum
Re: LUFTA KUNDER ISLAMIT

nese stergjyshi im doli frikacak dhe pa karakter dhe i pabese qe ndrroi fene krishtere per fene e armikut te atehershem turkut, une si mysliman nuk do te bej si ai.

kokeakulli

Primus registratum

sepse kam karakter,sjam servil, dhe spo ndihem keq ne kete fe e ne kete vend ku me ka falur zoti. eshte njesoj me teorit e pirro dhimes , luan shabanit, viktor mitros, qe sipas tyre jane lindur gabimisht ne vendin qe su pelqente, dhe me fene e papelqyer per luan shabanin. kjo quhet vetem servilizem. jam i bindur qe pas 100 vjeteve ne mode do jete feja e kinzeve se ata jane duke ua kaluar amerikaneve. jam kurioz do ta ndrrosh perseri fene ti marathonoman

kurkushi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ska vend ne siperfaqen e tokes neper te cilin ska kaluar islami e te mos jete perhapur ne to.Kjo eshte feja e vetme qe njerzit jane te priru ta pranojne fe e cila ua tejkalon feve te tjera.

Jane ca bo.le si puna e ketij me siper qe behen kamikaze e qe fshehin minj halesh arabe terroriste. Shqiperia duhet spastruar nga keta plehra qe s’jane te denje te quhen "qenie njerezore", po vetem qen rrugesh

TE GJITHA RRUGET TE çOJNE NE BUGJEJOVICE. Shvejk.

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]
Une e them krejte thjeshte:
Feja e te pasurve materialisht eshte Dobiçizmi(krishterizmi)
Feja e te verferve materialisht eshte Islamizmi
Feja e te pasurve materialisht dhe shpirterisht eshte Bektashizmi.
Feja e te gjitha varferive dhe tëgjitha pasurive boterore eshte ENVERIZMI.
Demokracia eshte një XHUNGELL ku i forti sundon!

kurkushi

Primus registratum

Je shume ofendues e mund te marresh ban.

[/ QUOTE ]
Ti zoteri/Zonjë
une them te drejten e jo moden tende...mos mi fshiej shkrimet...dhe dergomi pas,e sa per ban,ma jep kur te duash...
Une jam politikan profesionist dhe ish diplomat i shqiperisë...
te lutem...mi dergo shkrimet e mia dhe ma mbyll menjehere hyrjen dhe daljen nga faqja juaj!

Kurkushi vet,

rvd

Primus registratum

MARATONOMANO TANI E BONE BAJATE ME ATO FYERJET PO çA TI BOSH QE JEMI NE FORUM VIRTUAL , SE EDHE ME KTO FYERJET E TUAJA NDAJ ISLAMIT SPO DUROHEN MO ??????

hawk

Primus registratum

..si me doli goja mrapa duke ju than mas u merrni me maratonman...Po mo i jepni asnje pergjigje.Kshtu kemi nje injorant ma pak.

H

harap

Guest

edhe maratonman nqs do vazhdoj do jete kandidat per ban.

tristan

Primus registratum

puna e marathomanit,eshte mese e ditur,eshte futur e dale nga forumi me lloj lloj nickesh e ka dale si gjithmone i turperuar e i nencmuar,dhe perderisa eshte forum virtual dhe ai ka mundesi qe ta fshehe fytyren e tij ( ve bast se eshte shume e shpifur) pas shkrimit te tij, ne nuk kemi cti bejme me perderisa edhe morali i komunikimit tashme eshte si ai i kurvave, nuk i ben pershtypje asgje..........
Ai eshte selman trupi , ose selman turpi, dhe nuk ka se si te jete ndryshe perderisa nuk kam hasur ne forum ndonje te ngjashem me te, me kesoj idesh ekstreme servile , te shprehura me nje gjuhe pa fre dhe shume irrituese. Gjithesesi jam shume i bindur se mos persegjalli, do te tekohemi me te nje dite patjeter, e ate dite neve nuk na duhet te marrim hak per ofendimet e bera ndaj nesh sepse ka kush te marre hak ate dite kur njerezit do te sqarojne ceshtjet me te cilat kundershtoheshin mes njeri tjetrit.
Une vetem ju them qe ata qe mbrojne kauzen islame ne kete forum, te mos i vejne mendt me te e te humbin kohe e te shktaterrojne nerva,duke iu bazuar thenies se Allahut" largohu nga injorantet" dhe thenies se profetit:denimi me i madh per ate qe nuk ia vlen te bisedosh me te, eshte qe vetem te degjosh e te mos i kthesh pergjigje.
suksese..........................

tristan

Primus registratum

persa i perket kurkushit qe e mbaka me nder kete emer,me habit fakti se si mund te bashkohen me nje person komunizmi dha bektashizmi??????

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Gjynof qe kemi dal jasht per t'mar pak frym dhe Kultur... sheh po te njejtat pergjigjie te kalbura ne vite,sidomos shqiptare.

Pse ndihen te gjith te flasin nen emer te nje "feje"?! Meritojn valle kto individ te quhen Mysliman?! Aspak...

Lufta esht ber gjithmon per te nenshtruar tjetrin dhe per perfitimin personal : shkaqet e tjera jan thjesht nje -justifikim-nje mbulim injorance dhe vlersimi per njeriun tjeter.
Kur njeriu s'don njeriun qe ka afer qe flet te njejten gjuhe, merr frym te njejtin ajer,ka te njejten zemer,te njejten "psykhè" GUXON te flasi nen emer te dikujt ab-norme per te rrezuar tjetrin.
Ah,mendje e limituar dhe e kalbur!!! /pf/images/graemlins/shrug.gif

Kur nuk luftohet "brenda" nesh ...duhet luftuar "jasht" me te tjeret. Rezultat = injoron veten,vret tjetrin per injorancen tate. /pf/images/graemlins/angel.gif

S

selamu alejkum

Guest

feja e shqipetarit eshte shqiptaria. eshte feja e skenderbeut,nenes tereze, pjeter bogdanit, e adem jasharit, haradinajve,lushtakeve te drenices, e pandeli sotirit, e qiriazeve, e inva mules, e avni mules, e erion bogdanit, e luan krasniqit, azem maksutajt, feja e ferit muratit, ismail kadarese, feja e vasil laqit, qemal stafes, shaban polluzhes

ilirarberi

Forumium maestatis

Amerika nuk e ben luften per te dominuar, por per te vendose rregull, drejtesi, paqe ne mbare boten.Ajo gjithmone u shpall lufte diktatoreve nga me mizor (sadamit, milloshevicit...) dhe ajo kerkon ta transformoje boten sipas imazhit me te bukur qe ka ajo vete si superfuqi sot per sot.Ne shqiptartet nuk kemi asnje shkak te kritikojme politiken amerikane.
hop,hop,kete po te duash besoje vete ,zoteri.dmth ju hap barku amerikes te vendose paqe drejtesi,dhe rregull ne mbare boten???

scadarsko

Locus omnem
LUFTA KUNDER ISLAMIT

Te nderuar

Deshta ta hap nji tem te till sepse mendimi im asht se krejt kjo lufta kunder te 'terrorit' eshte vertet nje lufte kunder islamit.
Kjo luften miret me fuqi ushtarake, me fuqi psikologjie, ku rinia muslimane detyrohet te transformohet sepse. telivizoret e perkrahin 'orospillukun' e evropes e amerikes. Pra deshta te ju lexoj disa mendime qe keni. Dhe a dote arij kjo qellim te amerikes per ta transformoj boten muslimane ne ate qe ai done? apo dote pritet me nje rezistence me te forte?
Pse mos amerika zotrote qe te cliroi ty nga kthetrat e serbise mos te lufton ty si musulman kosovar,apo te dha lirine qe breza te tere e enderronin.......mosmirnjohesa jeni vetem!
Nuk ka e as do ket lufte kunder islamit,faktet jan arabia saudite vendi islam ka maredhenje te shkelqyera me ameriken dhe europen!Ndersa vende nord afrikane tunisie,algerie,moroko,libye dhe lindja e mesme iran -irak syrie,jordanie plus turqi jan vende qe nuk kan stadin e kultures se vertet islame,ato ngaterrojn sektet dhe medresete me muslimanismin evertet.Jan vende qe analfabetizmi dhe varferia eshte krijuar nga korrupsioni dhe diktaturat e tyre dhe arijn te bindin popujt e tyre se oxident gjoja i lufton e do i helmoje..........Arabia Saudien eshte partneri i pare boteror ndaj OXIDENT qe huazon miliarda dollare amerikes pa interes sepse sipas ligjeve KURANORE interesi denohet ,keshtu burimi kryesor monetar eshte bota e vertet islame dhe perendimi i perdor duke i vendos ne bursa deh kredidhenje me interes ne bankat perendimore .......e si u luftoka islami ?