Ose do jesh duke qeruar ndonje qepe te forte ...Dhe, kur lotët dalin pa arsye, ke probleme me gjendrat lotuese ...ose, po kalon depresion
![]()
c'zhgenjim, mbeta vec me lotin tim.
Pse mo se di ti qe ka njerez qe qajne akomaCa jane keto loltet me kush i njeh??? Akoma lotojne robt me ahahahahaah![]()
Edhe une gjithashtu me pikonte loti hahahahahhahahahhahahahahahhaPse mo se di ti qe ka njerez qe qajne akomaUne kam qare kur vrane COLIN tek filmi DEBATIK
pse ti nuk qan asnje here?po kur te lendojne ose te ndodh nje fatkeqesi ti cfare ben qesh?Ca jane keto loltet me kush i njeh??? Akoma lotojne robt me ahahahahaah![]()
Po pse zgjidhja eshte te qash??? merzitem dhe shoh para per te rregulluar problemin qe mund te kem ose thjeshte hec para e se vras menjen per ate qe ndodhi... shyqyr zotit sme kane ndodhur probleme aksidentesh ose fatkeqesi prandaj jam rehat...pse ti nuk qan asnje here?po kur te lendojne ose te ndodh nje fatkeqesi ti cfare ben qesh?
aa une ofendova???po te mos e kishe shkruar emrin tim do te mendoja se ky mesazh ka ardhur gabimisht tek une...avash romi mos u nevrikos ruaje gjaktftohtesine .dhe vazhdo debatin dhe mos ofendo.![]()
aa une ofendova???po te mos e kishe shkruar emrin tim do te mendoja se ky mesazh ka ardhur gabimisht tek une...