Loje e shpejte

hot

Hotgirl
Re: Loje e shpejte

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]
Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Amen! :thumbsup: [/qb]
E di si me duket vetja me kte Amenin tat....
Si te isha ne kishe edhe prifti qe thote:
-E do ti Peshkatari Lorenin per gru qe ta nderosh,te respektosh,ta duash,dersa vdekja t'ju ndaje.
-Peshkatari:
-Po ori e du si se du
-Prifti:
-A do ti Loren,Peshkatarin per burreqe ta nderosh,te respektosh,ta duash,dersa vdekja t'ju ndaje.
-Loreni:
-.......
Kush gjen pergjigjen e sakte te Lorenit,ka i 50 leksh fara luledilli,ktu ne Tirane :idea: [/qb]
:wub: :wub: cmi kujtove ato farat se po ngordh tashti...o none o none..mhaen fara..ajo loreni i thote priftit " jo se mka martu hotja me tedin /pf/images/graemlins/laugh.gif "

Diddy19

Su@mi

Une s mund te genjej para priftit me Hoto!Se bej dot per koke tende!

Asso!Ti ke ndonje ide se ca mund te them une!!

Diddy19

Su@mi

Asso!Po sikur ta jap une pergjigjen,vlen???Se po me grishin sh ato faret e lulediellit!Pastaj edhe ne Tirane....mmmmmmm! /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Asso!Po sikur ta jap une pergjigjen,vlen???Se po me grishin sh ato faret e lulediellit!Pastaj edhe ne Tirane....mmmmmmm! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po e the ti pergjigjen,ke 100 leke fara luledilli,nga ato koker mdhojat qe shet i jevgu i zi,cepi i Caplinit...
Vetem jepe pergjigjen e sakte.
PS.Paret e udhetimit per Tirane i paguni vete,s'bojne pjese ne cmim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Po c jane 250 Euro bilete avioni kur dij se ne shkembim do kem nje putir fare luledielli!!!

loren^ pergjigjet:pyetje apo diskutim??!!! :smash:

E gjeta???He pergjigju,se po me ftofen faret!Dhe s hahen pastaj! :devil:

assassino26

Primus registratum

[qb] Po c jane 250 Euro bilete avioni kur dij se ne shkembim do kem nje putir fare luledielli!!!

loren^ pergjigjet:pyetje apo diskutim??!!! :smash:

E gjeta???He pergjigju,se po me ftofen faret!Dhe s hahen pastaj! :devil: [/qb]
Pergjigjen s'ta mora vesh,megjithate ke fitu 1 udhetim turistik per Honolulu,le te kushtoje sa te dete,se ai cekici ma nriu gjakun /pf/images/graemlins/blush.gif .Ishalla gje nai buure te mire anej edhe Tiranen e shef vetem ne televizor,me kaseta. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Nuk e dua udhetimin turistik!Une du zarfin! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Zarfin s'ta jap se e perdor fond per qellime te keqija ne bashkepunim me :smash: .Apo s'je edhe afer...1 det na ndan :rolleyes:

Diddy19

Su@mi

Mire mire !Si te duash!Po po te them se nuk ben investim me te mire se ai qe te propozova une !

P.S Ah,se harrova qe pare;pse e more si pergjigje negative ate timen ti??Ajo ishte pergjigje sh evazive,duheshe ta shfrytezoje!Mend per here te tjera se iku ajo tani! :smash:

assassino26

Primus registratum

[qb] Mire mire !Si te duash!Po po te them se nuk ben investim me te mire se ai qe te propozova une !

P.S Ah,se harrova qe pare;pse e more si pergjigje negative ate timen ti??Ajo ishte pergjigje sh evazive,duheshe ta shfrytezoje!Mend per here te tjera se iku ajo tani! :smash: [/qb]
Se mora per pergjigje negative...
e mora per kercenim jete nga cekici

assassino26

Primus registratum

[qb] Mire mire !Si te duash!Po po te them se nuk ben investim me te mire se ai qe te propozova une !

P.S Ah,se harrova qe pare;pse e more si pergjigje negative ate timen ti??Ajo ishte pergjigje sh evazive,duheshe ta shfrytezoje!Mend per here te tjera se iku ajo tani! :smash: [/qb]
Ore se tashi qe menohem mire...A e bojme cift ate udhetimin ne Honolulu :wub:

Diddy19

Su@mi

Une ate cekicin se kisha per ty mo!!Thjesht po te tregoja "veglen" me te cilen do pastroja faret e lulediellit! :goofy:

Plasen cokollatat dhe kendeja!(Do thoshte HOTI! /pf/images/graemlins/tongue.gif )
Prit te shof njehere a jam e lire ato dite!Ideja eshte joshese!Po axhenda im eshte plot me ftesa te tilla!Kam edhe nje per Sharmen Shake!Po me ve ne dileme! :confused: /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

OK e riperterij oferten...A ke nai menje,me i kalupushimet cift ne Sarande...S'ka mushkonja /pf/images/graemlins/wink.gif Edhe s'ka as gjume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

çift??Ti e une??Une e ti??Ne te dy e askush tjeter?? :wub:
Me doli fati /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] çift??Ti e une??Une e ti??Ne te dy e askush tjeter?? :wub:
Me doli fati /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ME doli fati edhe mu me ne fun me duket... /pf/images/graemlins/laugh.gif
O Hoti,jo me dhune rrushi,se ktu jemi 2(cift) kemi 16 :smash:

Diddy19

Su@mi

Ja zhyte tani ti!Pse moj,ke degjuar ndonjeher te thuhet:"Jam me 15-natesh"??? :smash: Zakonisht thuhet :"Jam me 15-ditesh!" Kshuqe maksimumi mund te jete 14 nete edhe 15 dite,e jo ashtu sic thua ti!
Sipas meje ajo "16" ka ndonje kuptim tjeter!Po ec e gjeje cili eshte se!!! :confused: