O goce,pse te shko menja vetem per keq mi...Ty sikur te bo alergji stina e veres.Gjejeni mer jahu,se po se gjetet edhe 5 minuta do e them vete edhe ......dhurates masnej,se kom per ta majt per veteFillimisht postuar nga Tatudude:
[qb] Assassino plak ke Eros Theme pyetje/pergjigje te tilla permbajuni temes dhe mos dilni nga binaret [/qb]
na fike deren /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Tatudude:
[qb] Umm tani per tani skam ndonje webpage qe te kete si keto kur te gjej do postoj prap ktu /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
po pse 3???Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kam nje kungulleshk do e ndaj ne 3 pjese /pf/images/graemlins/laugh.gif
1-jam una
2-loren^
3-assi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po pse 7,un s'jam dakort fare se mu me qite mee 5 copa :smash:Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] HOTI!Une them ta ndajme ne 7 pjese:
1.Ti dhe prape ti- sic tha peshkatari(=2)
2.Peshkatari dhe vete peshkatari (sic sugjeroi ai) (=2)
3.Une qe vlej sa per 2
4.Assi
Si thua ti??[/qb]
Si mi sa du,te pakten me ndaj m'dysh,po ti mbone copa copa fareFillimisht postuar nga loren^:
[qb] Shi ky!Boll mo ke !Pse sa deshti zoteria jote??/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Edhe icik ika une,sju ka njel shume kohe me gjet ca kan meshkujt ne mes te komve....Sa te trashe pasket qene mer milet...Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Hala se keni gjet se ca kan cunat ne mes te komve...OK atehere cmimi eshte 1 benz mercedes per ate qe e gjen der ne darke :thumbsup: Ora 23 me oren e Shqiperise [/qb]
Pse mi se do mesin ti eee???Ahh ta dish ca ke hum :smash: :smash:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] epo mir gju e poshte po e mar une..mes e siper loren^..mesin kush e mer?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajt se po te ndajm ne 3 pjese asso /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
aha po qe mercedez se du se skam lon mercedez pa prish..!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]Edhe icik ika une,sju ka njel shume kohe me gjet ca kan meshkujt ne mes te komve....Sa te trashe pasket qene mer milet...Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Hala se keni gjet se ca kan cunat ne mes te komve...OK atehere cmimi eshte 1 benz mercedes per ate qe e gjen der ne darke :thumbsup: Ora 23 me oren e Shqiperise [/qb]
Mercedesi po pret [/qb]