ke kjo foto nuk ka loje per te gjetur thjesht eshte foto me shum kuptim por pa lojeFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]![]()
una gjeta kte po se ca duhet me i gjet ksajt se di..hajde na nimoni icik /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ca veta perqafohen /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]![]()
una gjeta kte po se ca duhet me i gjet ksajt se di..hajde na nimoni icik /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Un do e propozoja per kuti prezervativash!Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]![]()
Sa prezarvative po perdoren ne kete foto /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] hihihi..epo mire ashtu e vejm..
po ca emri ti vejm se??!! :shrug: [/qb]
mir pra hec ta gjejm sa prezervativa ka /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Assassino plak:
[qb]Sa prezarvative po perdoren ne kete foto /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] hihihi..epo mire ashtu e vejm..
po ca emri ti vejm se??!! :shrug: [/qb]
ca dhurate se e them una /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Assassino plak:
[qb] JA i loje...
Ca kan burrat ne mes te komeve...Kush e thote pa ju dridh qerpiku edhe pa gabuar,ka i dhurate prej meje :idea: [/qb]
Hap goje e fol ca te dush,vetem thuje :goofy:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]ca dhurate se e them una /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Assassino plak:
[qb] JA i loje...
Ca kan burrat ne mes te komeve...Kush e thote pa ju dridh qerpiku edhe pa gabuar,ka i dhurate prej meje :idea: [/qb]