lidhje qe kane filluar nga chati

pupi

Primus registratum
lidhje qe kane filluar nga chati

Hello pipell.

une jam i mendimit qe shumica e chatistave nuk hyjne sic thone me kalu kohen por hyjne me gjet partnere.

jam kurioz cili e ka guximin dhe te thote a ka arritur gje ne chat dhe keto ti thote konkretisht e kam llafin me nicke dhe me emra.

Hajde cuna mburruni pak sic e keni zakon

Goca mos u mundoni te mohoni asgje sepse do flasin faktet dhe Fotot

---------------------------------------

nur ich kann was ins rrollen bringen

I

insane

Guest
Re: lidhje qe kane filluar nga chati

mendoj qe nuk hyjne qe te gjejne "partnere", sic e vendos ti.
ndodh qe ( ne rastin tim ) te kem takuar ne chat persona shuem tekendshem qe me pas jane bere te vertete, me shume nga ta flasim edhe pa qene ne chat ( telefon etj )

ka raste te tjera qe mund te njohesh dike me te vecante dhe me pas gjerat te cohen me tej...
por qe te futesh me "qellimin" per te gjetur dike.

i dont think so.
bbye

karamel

Primus registratum

NUK ESHTE PER TI BE QEFIN DEBILAVE TE AF PO THEM QE SJANE TE KEQIJ NE PERGJITHESI

SKAM SHUME KOHE QE VIJ TE CHATI I AF DHE VIJ SEPSE SKAM SHOKE E SHOQE SHQIPTARE!

PER MOMENTI NUK I NJOF AKOMA NORMALE SA FUTEM ME NXJERRIN PERJASHTA!

PS JU NDALOJ TA MODIFIKONI POSTIMIN TIM

FU*K THE POLICE!

Guest

eminem /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/smile.gif

I

insane

Guest

proto lidhemi bashke /pf/images/graemlins/wink.gif
sa per pak kohe...te them edhe une jam lidhur me njeren nga chati ( ose forumi)

landi

Primus registratum

Kurse une mendoj qe ne chat shumicen e rasteve hyhet me paramendim te pakten per cunat :se mos i shket truri ndonjeres.Ne pak raste hyjne per te tallur bythen apo share.Ndersa qe ma heq trurin fare jane mashtrimet e shume gocave sipas te cilave 3/4 e shqiptareve (femra) jane me sy jeshile.Nejse keto dhe shume gjera te tjera qe i shifni perdite ju.

landi

Primus registratum

Kurse une mendoj qe ne chat shumicen e rasteve hyhet me paramendim te pakten per cunat :se mos i shket truri ndonjeres.Ne pak raste hyjne per te tallur bythen apo share.Ndersa qe ma heq trurin fare jane mashtrimet e shume gocave sipas te cilave 3/4 e shqiptareve (femra) jane me sy jeshile.Nejse keto dhe shume gjera te tjera qe i shifni perdite ju.

NYC_GUY

Primus registratum

Sa do qe te mundoheni ta mohoni nuk diskutohet qe shumica jone kyr hyjne ne chat e kane ne mendje dhe ndonje takim te mundshem . Kur fillova te hyja neper chate per here te parre , ketu e gjashte-shtate vjet shkuar , hyja sepse nuk kishte Shqiptare fare verdalle , me merrte malli te shkembeja nje mendim tamam me bashkemoshataret e mi shqiptare apo thjesht te shrehesha pak ne gjuhen time . Me pas lindte natyrisht dhe deshira per tu takuar me disa nga shoqet virtuale , normale kjo besoj . Kam takuar disa persona nga chati dhe me disa dhe sot jemi miq te mire , nganjere dhe pak me shume se miq Pastaj chati dhe interneti mundesonte komunikimin me shoqet reale te cilat mami nuk i linte te dilnin vone ( sad but true lol ). Sot chatet ne pergjithesi jane mbushur me kalamaj , genjeshtare me sy blu dhe jeshil , gjokse te medha dhe kembe qe ta heqin trurin kshu qe kujdes se po ju del ndonje 15 vjecare xhuxhmaxhuxh-e me tela neper dhembe .

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] Sa do qe te mundoheni ta mohoni nuk diskutohet qe shumica jone kyr hyjne ne chat e kane ne mendje dhe ndonje takim te mundshem . Kur fillova te hyja neper chate per here te parre , ketu e gjashte-shtate vjet shkuar , hyja sepse nuk kishte Shqiptare fare verdalle , me merrte malli te shkembeja nje mendim tamam me bashkemoshataret e mi shqiptare apo thjesht te shrehesha pak ne gjuhen time . Me pas lindte natyrisht dhe deshira per tu takuar me disa nga shoqet virtuale , normale kjo besoj . Kam takuar disa persona nga chati dhe me disa dhe sot jemi miq te mire , nganjere dhe pak me shume se miq Pastaj chati dhe interneti mundesonte komunikimin me shoqet reale te cilat mami nuk i linte te dilnin vone ( sad but true lol ). Sot chatet ne pergjithesi jane mbushur me kalamaj , genjeshtare me sy blu dhe jeshil , gjokse te medha dhe kembe qe ta heqin trurin kshu qe kujdes se po ju del ndonje 15 vjecare xhuxhmaxhuxh-e me tela neper dhembe . [/qb]
Cute /pf/images/graemlins/smile.gif

Po ju them dhe une se pse hyra ne chat:
rradhen e pare per kuriozitet: C'eshte ky chat e cfare behet ketu. Dy dite dhe m'u merzit, llafe kot me kot. Dola e nuk u ktheva pervec se per te folur me te njohur. Ne forum shifja vetem fotot per te qeshur dhe asgje tjeter. Kishin vajtur nga 15 faqe ne gusht te 2001.
Me pas u largova nga Shqiperia dhe u ktheva ne chat e ne forum per te folur shqip me njerez qe kishin sens te njejte humori me mua.
Jam takuar me forumiste qe jetonin ne nje vend me mua si thote NYC_GUY per te njohur keta bashkekombas me te cilet me hahej muhabeti ne chat e ne forum dhe ja kalum aq mire sa sot i kam miq per koke. Surprize: shumica e tyre jane femra. Per nje nga djemte qe takova ne chat, ve doren ne zjarr se e ka treguar veten shok i vertete!!! (Coppo se mos te rritet menia /pf/images/graemlins/tongue.gif )
Po keshtu dhe forumistet e tjere i kam takuar pas rreth nje vit llafe e muhabet lart e poshte ne boten virtuale. Me ca m'u hang muhabeti goxha, me ca nje cik me pak, por kjo s'do te thote se u pispillosa se do takoja djem.
Tani kam dhe nje shoqe qe e takoj jave per jave, qe me eshte bere e dashur shume, pavaresisht se ja ha gjithnje kohen e koken duke i fol per budalliqet e mia, apo jo Lara? /pf/images/graemlins/smile.gif
Nuk perjashtoj se njerez te tjere jane nisur me
qellim ciftimi, por ma merr mendja se eshte normale per qeniet njerezore dhe s'ka gje te keqe, qe nje prej tyre ta pelqesh ndryshe /pf/images/graemlins/wink.gif

DriniS

Ecejak

une jam i mendimit qe shumica e chatistave nuk hyjne sic thone me kalu kohen por hyjne me gjet partnere.
nese flet per shumicen, futen sepse s'kane me cfare te merren ne jeten reale dhe duan te vrasin kohen duke u futur ne chat per te bere ndonje muhabet. Ka disa lloje kategorish te atyre qe futen ne chat, dhe ka qe nga ata qe jane depresive ne jeten reale dhe mundohen tu shmangen problemeve duke u harruar ne chat, por ka dhe nga ata qe futen sepse lene takim me dike, ngaqe telefoni eshte i shtrenjte, (une per vete bej pjese ne kete te fundit)

chati ka sherbyer per te njohur njerez te cilet pasi i ke takuar i ke bere shoke e miq, psh. mua tani ne janar me rastisi te njoh nje vajze moshatare ne chat nderkohe qe po flisja me time moter, dhe para ca ditesh e lame te takoheshim per kafe e perfunduam ne pub saqe ne 6 te mengjesit u ndodha ne shtepi. Meqenese ishim treguar te dyja palet te sinqerte nuk patem zhgenjime, gje qe ndodh shpesh ne chat kur njerezit genjejne ose fryjne gjerat...

s'do mend qe ka dhe nga ata njerez qe kerkojne partnere. mund ti shohesh sapo te kerkojne ne privat age/sex/location /pf/images/graemlins/smile.gif u uroj fat ne ceshtjen e tyre /pf/images/graemlins/wink.gif

Admirali

Primus registratum

Me te thene te drejten ne chat nuk kam hyre me gjuajtur, dhe as qe e kam krijuar ndonje lidhje intime duke pasur per baze chatin. Di histori qe kane filluar me chat, por qe ta provoj vete, nuk i kam hyre asaj pune, kjo sepse nuk para besoj shume se cfare thuhet ne chat, cdo gje aty eshte virtuale, dhe nje shkeputje e energjise, dhe ja ku je prape ne boten reale. Mua me pelqen realja sesa virtualja. Megjithate me duhet te pranoj qe kam gjetur shoqeri ne chat, shoqeri me te cilen nuk u mjaftova vetem me hi all neper kanale, por edhe me emaile, telefonata dhe takime. Dhe deri tani kam goxha shoqeri, shoqeri e cila u nis nga dicka virtuale, por qe perfundoi ne reale ( mgjt prape virtuales i kthehena, pasi distanca eshte nje pengese e madhe).

Ne fund dua te them kete gje per vajzat Sikur ju te deshironi qe nje lidhje virtuale ta beni reale, a do te jeni te gatshme per nje gje te tille, duke u treguar te sinqerta per veten tuaj?

Guest

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] proto lidhemi bashke /pf/images/graemlins/wink.gif
sa per pak kohe...te them edhe une jam lidhur me njeren nga chati ( ose forumi) [/qb]
hihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif mir e ke ti se esh dhe tema per te qeshur /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb]
Fillimisht postuar nga insane:
[qb] proto lidhemi bashke /pf/images/graemlins/wink.gif
sa per pak kohe...te them edhe une jam lidhur me njeren nga chati ( ose forumi) [/qb]
hihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif mir e ke ti se esh dhe tema per te qeshur /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
per te qeshur qe..
po ama sme the , me pranove apo jo?

/me i jep protos 1 hot ( po hot fare ) cherry
(jo per gje po qe ti bej shanset e thenjes PO sa me te medha!!!)

Guest

hahahahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif
qyqe none po ma priosh menjen cik nai cik ky muve .....

po me dhe nje red cherry pranoj una /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

UN skom cere me thon se mu M kan Martu nja 6 here anej... Pranej cdo gjo qe do them ktu do ma morrin si nje Oferte te re ...

I

insane

Guest

/me kontrollon e kontrollon po vetem vishnje ka..
ska te kuqe? ty sikur te pelqenin me shume vishnjet...
me pranoooooooooooooo
/me praying /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: :cool:

Guest

oh cherryyyyy
... /pf/images/graemlins/laugh.gif
u qyqe do smuresh mjaft u fale more ca ben keshtu ja se po te pranoj nga e keqja eh cti besh kjo do te thote me te perdor presion qe te pranosh /pf/images/graemlins/laugh.gif
apo ske lindur ne 14 maj o dreq nje dite mbas meje hahahaa /pf/images/graemlins/tongue.gif
kiss /pf/images/graemlins/laugh.gif
ah tani dua dhurate per shen valentim una me vjen keq po aty te con llogjika pas kesaj qe me kerkove /pf/images/graemlins/tongue.gif
noten

Guest

ah se mos harroj cherry me pelqen DARK sic jam vete /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Amina:
[qb] Hajria me Selmonin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo gabim skernderbeu me doniken :tipsy: