Re: lidhje qe kane filluar nga chati
Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] Sa do qe te mundoheni ta mohoni nuk diskutohet qe shumica jone kyr hyjne ne chat e kane ne mendje dhe ndonje takim te mundshem . Kur fillova te hyja neper chate per here te parre , ketu e gjashte-shtate vjet shkuar , hyja sepse nuk kishte Shqiptare fare verdalle , me merrte malli te shkembeja nje mendim tamam me bashkemoshataret e mi shqiptare apo thjesht te shrehesha pak ne gjuhen time . Me pas lindte natyrisht dhe deshira per tu takuar me disa nga shoqet virtuale , normale kjo besoj . Kam takuar disa persona nga chati dhe me disa dhe sot jemi miq te mire , nganjere dhe pak me shume se miq Pastaj chati dhe interneti mundesonte komunikimin me shoqet reale te cilat mami nuk i linte te dilnin vone ( sad but true lol ). Sot chatet ne pergjithesi jane mbushur me kalamaj , genjeshtare me sy blu dhe jeshil , gjokse te medha dhe kembe qe ta heqin trurin kshu qe kujdes se po ju del ndonje 15 vjecare xhuxhmaxhuxh-e me tela neper dhembe . [/qb]
Cute /pf/images/graemlins/smile.gif
Po ju them dhe une se pse hyra ne chat:
rradhen e pare per kuriozitet: C'eshte ky chat e cfare behet ketu. Dy dite dhe m'u merzit, llafe kot me kot. Dola e nuk u ktheva pervec se per te folur me te njohur. Ne forum shifja vetem fotot per te qeshur dhe asgje tjeter. Kishin vajtur nga 15 faqe ne gusht te 2001.
Me pas u largova nga Shqiperia dhe u ktheva ne chat e ne forum per te folur shqip me njerez qe kishin sens te njejte humori me mua.
Jam takuar me forumiste qe jetonin ne nje vend me mua si thote NYC_GUY per te njohur keta bashkekombas me te cilet me hahej muhabeti ne chat e ne forum dhe ja kalum aq mire sa sot i kam miq per koke. Surprize: shumica e tyre jane femra. Per nje nga djemte qe takova ne chat, ve doren ne zjarr se e ka treguar veten shok i vertete!!! (Coppo se mos te rritet menia /pf/images/graemlins/tongue.gif )
Po keshtu dhe forumistet e tjere i kam takuar pas rreth nje vit llafe e muhabet lart e poshte ne boten virtuale. Me ca m'u hang muhabeti goxha, me ca nje cik me pak, por kjo s'do te thote se u pispillosa se do takoja djem.
Tani kam dhe nje shoqe qe e takoj jave per jave, qe me eshte bere e dashur shume, pavaresisht se ja ha gjithnje kohen e koken duke i fol per budalliqet e mia, apo jo Lara? /pf/images/graemlins/smile.gif
Nuk perjashtoj se njerez te tjere jane nisur me
qellim ciftimi, por ma merr mendja se eshte normale per qeniet njerezore dhe s'ka gje te keqe, qe nje prej tyre ta pelqesh ndryshe /pf/images/graemlins/wink.gif