Kja tem asht edhe per ashtu edhe per kshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif Mundeni me dhan opinione dhe mundeni me tregu ca ju ka pelqy ma shum dhe pse....Fillimisht postuar nga Bleu:
[qb] tesh kjo tema a asht me kalxu se ca je tuj lexu e me dhan opinione per deri aty ku ke lexu, apo me kalxu librin q1 t'ka pelqy ma shum?
un shum prej tyne, po vecoj harkun e triumfit - remark. [/qb]
a i lexon apo shikon figurat naqe?? :wink: :tipsy:Fillimisht postuar nga Turi:
[qb] Po Ata qe nuk Lexojne Libra? a duhet me fole ktu ne kete tme? psh une Lexoi vec Gazeta Sportit? [/qb]
edhe per te lexuar figurat duhet shkence... nganjehere e bejme te gjithe :lol:Fillimisht postuar nga *Shqipe*:
[qb]a i lexon apo shikon figurat naqe?? :wink: :tipsy:Fillimisht postuar nga Turi:
[qb] Po Ata qe nuk Lexojne Libra? a duhet me fole ktu ne kete tme? psh une Lexoi vec Gazeta Sportit? [/qb]
hahahahahaha
[/qb]
Pershendetje !!!!Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] "tre shoket" e Remark [/qb]
Re: Libri ose librat qe ju kane pelqyer me shume?
Mis O'Hara,Remarku eshte gjerman,ti sikur i urreje gjermanet,apo ke fillu me ba kthese?Ne eshte keshtu me bahet qejfi per ty se ke fillu me e kuptu se mbas shkodraneve ma te miret ne bote jane gjermanet.Deutschland uber alles im der welt,Shkodra mbi Gjermanine.Duke ju kthyer temes nuk mund te flitet per nje liber se kryvepra letrare ka me mijra ne varesi te periudhave dhe zhanreve te ndryshme,por do te vecoja disa:"Lahuta e Malcis",per mua eshte hymn inacionalizmit shqiptar,"Konti i Montekristos";"Notre Damme du Paris";"Hamleti";"Nje tragjedi amerikane";"Lufta dhe Paqja";"Tre shoket";"Udhetimet e Guliverit"etj.Me pelqejne shume librat e Stephen King se me terheqin shume gjerat e mbinatyrshme dhe horror dhe pothuaj i kam lexuar te gjithe librat e tij jane te gjithe shume terheqes,por me mbreselenes per mua kane qene:"La lunga marcia","Il miglio verde","La zona morta"
Kurse mua me ka pelqyer nje liber shume trishtues dhe romantik qe titullohet ''Pjereta'' dhe me ka prekur shume dashuria e 2 adoloshenteve 16 vjecare dhe vazhdoj te lexoj romane dashurie dhe kam hequr dore nga librat me histori.Librat qe me kan pelqyer me se shumti jan:Sikur te isha djal,Lulja e kujtimit,Bardha ete malit etj.Jan libra shum te bukura