Libri ose librat qe ju kane pelqyer me shume?

jozi

Primus registratum
Re: Libri ose librat qe ju kane pelqyer me shume?

Thnx...........librin e Umberto Eco-s e kam lexu italisht , te tjeret do i kerkoj.tung

Raptor

Primus registratum

Nuk ka shum qe mbarova "Liberty" te Stephen Coonts. Me pelqej jasht mase. Tash po kerkoj Alkimistin e Coelhos edhe ne internet edhe ne librari po nuk po e gjej. A din kush ndonje faqe interneti ku me e marr, mundesisht falas, si eBook?
Te fala tanve
Shendet e pare
SH10

Oliver/Andi

Forumium praecox

Tolstoi - Dite pas Dite (marre nga ditari i Henri-Frederic Amiel)
Nje nga Librat me te bukur qe kam lexuar ndonjehere.

Raptor

Primus registratum

Alkimisti i Coelhos? :thumbsup:

Jua keshilloj ta lexoni /pf/images/graemlins/smile.gif

Shendet e pare

P.S.
Ma ne fund e gjeta librin ne nji librari te mshehun ne cep te qytetit ku edhe qenin me leshu nuk kishte me dit me e gjet /pf/images/graemlins/smile.gif

Raptor

Primus registratum

Buaaaaaaa. U keputet tuj lexu libra... /pf/images/graemlins/smile.gif
Mas lexoni shum se ju ban keq :tipsy:

Shendet e pare
SH10

P.S.
Me than te drejten as un nuk kam lexu koht e fundit naj liber pervec mikrobiologjis anatomis patologjike etj nqs kto i konsideroni si libra /pf/images/graemlins/smile.gif

edliranoja

Primus registratum

NJE LIBER QE ME KA PELQY VERTET ESHTE " VAJZA ME SY TE MAGJEPSUR"

stellina_sister

Primus registratum

une po lexoj(dhe po me pelqen)RISPONDIMI i asaj Susanna Tamaro-s por pak "triste" si liber!nesje ja u keshilloj gjithsesi ciaoooo

ghost75

Primus registratum

Qe me ka pelqyer gjithmone dhe shpesh here e kap perseri eshte 3 shoke i Erih Maria Remark.
Eshte i trishtuar, dhe jo pak ama. Ne shqip eshte shume po shume me i bukur se italisht.

stellina_sister

Primus registratum

ça u bona kurioze me lexu pak ket remarkun qe aq shume u pelqeka, mezi po pres ta mbaroj ket qe kam ne dore!ishalla ia vlen!! ciaooo

stellina_sister

Primus registratum

he mar lexusa a jeni tu lexu gja? /pf/images/graemlins/smile.gif une kam lexu gjate pushimeve te krishtlindjeve SE SEI SINGLE L'HAI SCAMPATA BELLA shume i lezetshem :thumbsup:

Olta

Forumium praecox

te zgjedhesh njecke eshte pak veshtire, dycke pak me pak e veshtire,

-The Perks of Being a Wallflower- Hanif Kureishi (ne fakt The Catcher in the Rey do te ishte me i goditur por shume i njohur per tu permendur)

-ndarja me sidonine -erich hackel.

Olta

Forumium praecox

ehee, miremengjes! hanifi i dashur ka shkruajtur Intimacy, i lartepermenduri eshte i Stephen Chbosky, ah kjo dija e fakteve...duhet kalu me syze dielli ketej rrotull.

Raptor

Primus registratum

Fillimisht postuar nga olta:
[qb] ehee, miremengjes! hanifi i dashur ka shkruajtur Intimacy, i lartepermenduri eshte i Stephen Chbosky, ah kjo dija e fakteve...duhet kalu me syze dielli ketej rrotull. [/qb]
Kush asht hanifi maj e dashtuna olta??
Shendet e pare tanve
SH10

Vals

Primus registratum

The Good Earth, nga Pearl Buck, shume i bukur me nje proze te rrjedhshme, nganjehere si perralle.

Raptor

Primus registratum

Kam fillu me lexu librin "Kodi i da Vincit" i Dan Brown. Deri tash asht interesant. nuk e di si ka me ken ma von se jam te kapitulli i 4 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shendet e pare tanve
SH10

Tanja

Primus registratum

bahhhh a asht i bukur ai kodi i da vincitaa se tan e lexojn

un sa marova serin(librin) e katert e nje histori familjare "seeds of yesterday:" nga V.C Andrews

asht histori hata.. ju rekomandoj per ata qe flasin anglisht

Raptor

Primus registratum

Mbarova "Deep Black". Si gjithmon Stephen Coonts nuk me zhgenjeu. Ishte i hatashem. E lexova me nji frym /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shendet e pare tanve
SH10

jozi

Primus registratum

une po lexoj "Intervista sul fascismo" dhe "Breve storia sul fascismo" por nuk ia rekomandoj askuj...
Lexoni libra qe ju bejne te enderroni e te ndjekni endrrat tuaja (keshille simpatike,ee?)...provoni te lexoni "L'onda perfetta" , "Il delfino" , "Vela Bianca" ose "Blu" , te gjithe libra te mrekulleshem nga Sergio Bambaren