Le te njihemi ketu!

hannah

Primus registratum
Re: Le te njihemi ketu!

hi ! my name is ...my name is... my name is ... ciki ciki hanah slim shady. ( ska nevoje per komplimente per emrin) ....edhe jetoj ne ferr... :angel: ... punoj si taksambledhese e te korruptuarve ktu. alamet punet asht ( me fitime boll) :devil: .
kaq!
Ps:nqs keni pytje a gja me ba...pa marre , pa emocione, mos hezitoni!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Ps:hobi im eshte basketbolli /pf/images/graemlins/wink.gif
Ps:a ka njeri qe i bjen xhezit ktuuuu????
Ps: :thumbsup:

Merlin

Primus registratum

hi ! my name is ...my name is... my name is ... ciki ciki hanah slim shady. ( ska nevoje per komplimente per emrin) ....edhe jetoj ne ferr... ... punoj si taksambledhese e te korruptuarve ktu. alamet punet asht ( me fitime boll) .
kaq!
Ps:nqs keni pytje a gja me ba...pa marre , pa emocione, mos hezitoni!!!
Ps:hobi im eshte basketbolli
Ps:a ka njeri qe i bjen xhezit ktuuuu????
Ps:
--------------------
Ciao X files/..c / please stand up,please stand up.. ah aha ha...
Po prezantohem une jam Double X Files
dhe
atje ku punon ti kam nje "kusheri" Gay
qe eshte kryetare bashkijet,/jepja nji here ucelon'bird' sepse po shkon ne rruge te keqe/"
/Hobi i tij eshte me ba rrugen Tirane~~Shkoder
me'fatorine o pasagjere si ti,din me ti marre leket ti?""" a e din qa me tha ne tel se jeni ba lezbice edhe ju''''

Tesh per emocione i kam pak por i kam poshte,
l'ombelicot me"mi" ashte ba kuq krytti nga marrja,dhe per pak desh hezitoi'''',,,,./

Une gjezit nuk di me i ra por....
i vi hakut rrumullakut....
hajt tung edhe mos u qo ne bisht...?

hannah

Primus registratum

Double X Files !!!!!!!!!!!
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

pse lodhesh kaq shume o naqe ???
...nejse se me ke shkri gazit.
hahahahaha skam qesh ndoj her ma shume se itash :kiss:
te fala ke prej kushos.
mire asht me shnet....te puth edhe ai nga larg ... MIRE U PAFSHIM

hannah

Primus registratum

metalli ta kam pa mamin ne rruge... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
PS: show thyself mistery son

giorgio

Primus registratum

Poshte Milani... eh c'do ti beje Juventusi...
mundesisht ju lejohet te filloni vajtimin
qe sot passi jane nisur....
---------------------------------------
harrova me lan nje PS tjeter ... PS: POSHTE INTERI !!!!!!!!!!!!
-------------------------------
metalli ta kam pa mamin ne rruge... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
PS: show thyself mistery son
---------------------------
Po me mamin tend dal shpesh une,e kam
si te"T"....
eh eheheheheheheheheheheheheheh ah...
stringi forte l'ucelo che viene l'aquilla e te
la mangia...puo pingere il cane con il cavallo puoi...jane mesuar si dhelpra ne rrush...
nn Possono farne di meno-senza....
------
ciao dhe endrra te bukura per pleqerine.....
se rinia te paska ikur per Lezhe...
nqs ka ike ne Shengjin nuk je keq se mund te kthehet me tren..veqse pak e nxime....

===hajt tung dhe.....

hannah

Primus registratum

metallica :smash:
ncncncncn pa me ty shakatorin u takoka mami jeme a? cfare fatit ....ababababbbbaa. ti keke ai qe kishe nxjerr informacion te "pleqte kerkojne plaka" (INTERVISTA). hallall buka me llalle qe te ka dhene partia.qenke djal i shkathet perderisa del me mamin teme qe rrall kush e kap, qe as babi se ka majt.

ps:mos u shqeteso per rinin teme se ka shetit boten . shif ate personalen qe tpaska shku per kurvelesh mduket. :wave:

giorgio

Primus registratum

Tesh me ke ba me qesh dhe po pelqen tipi jot edhe menyra e te qenurit agresive duket qe eshte marre nga shtetet qe ke shetit,por as une si kam lene gja mangut,qe ta dish!!! prandai bej shaka si shume...hahahaahaha ja kemi nje gje te perbashket qeshim te dy ne te njeten menyre-apo nuk mjafton per te pase nje te dashur si ti///???
Per mamin tend nuk kam c'fare te theme pasi nuk ke lene gje per te shtuar pasi ti njeh me mire se une,
""e imja ndoshta ka qene vetem nje aventure""???
me vjen keq babin tend pasi tani po vuan besoi??
ndersa ti sa te kesh te timin"kusheri"afeer s'do ta ndjesh mungesen e te tjereve..... mi bej te fala
dhe mundohu ti kendosh sepse i pelqen shume..dhe thuaji se jam kthyer nga kurva e leshit dhe jam ul ne shengjin dmth afer tejet....
a kam naj fare shpreset per rinin time, se po nuk me dhe nje pergjigje negative jam ne hall....
nje pershendetje nga une dhe dite te mbara kukull
apo as kjo nuk po te pelqen pasii....
metalli eshte i forte dhe duhet nxehur per ta kthyer pak.........

hannah

Primus registratum

edhe nje rast i pashprese si ti me duhej mua lale.
1-babin e kam mire me shnet ...nuk vuan nga ndjenjat.
2-per mamin paske qene nje aventure boshe sepse as qe te mban mend...
3-te perbashketat tona nuk takohen as ne udhkryq.
4-do me?
5-e lexoke shume intervisten ti djal. te henen ne ora cerek pa 20 te sheshi "kurvelesh te kane braktisur" takohemi , ti duke kruajtur veshin e majte me doren e djathte , une me kitarre akustike ne krah (shenjat e njohjes).
:kiss:
6-me vjen keq qe te zhgenjeva duke te kthyer nje pergjigje pozitive.
7- kushuririn ta kam martu me nje alamet bukuroshit me zerin si bilbil....jam tu u ba pak marak se e len vec ne gjume ate te shkretin, kaq te bukur e ka zanin.
8-e reja me fundit esht se presin nji femi ...kolupuci pret dhurate nga xhaja, shpenzime te presin.
9-Kujdes gojen nga e qeshmja mos e hap shume se te futen parazite.
10- SEX DRUGS AND ROCK'N'ROLL .....kuptimi i jetes o flori.

Merlin

Primus registratum

Si ke ma qef me te thene Togez rrypit,apo jo te shkon me mire ushkure brekesh,se me te thene lastik nuk e meriton....
Jam me Interin ore Ushkure brekesh

Diddy19

Su@mi

Cosa hanno in comune Inter Milan e il dentifriccio??- Sono tutti e tre dei PER-DENTI /pf/images/graemlins/laugh.gif

W JUVE

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga camova:
Me pelqen shprehja e dikujt prej jush "Non laureatevi, pensate e cazzeggiare..e bukur kjo, primend"

Te pelqeu e?? Une e kam moto ne jete! /pf/images/graemlins/laugh.gif Ikjo me ka majte mu! /pf/images/graemlins/laugh.gif

jam shkodran i vjeter e me pelqen me fjet ne zheg...kur m'lajne! Bye, bye!

Kekeni dere e madhe me sa duket!A e keni deren e oborrit me 2 kapake a??? /pf/images/graemlins/wink.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga comova:
[qb] Une jam tifoz i radheve te para, meqe ra fjala te futbolli. Vllaznia me pelqen, por nganjihere ma prish qejfin. Shes CD fallco, por me muzike e filma hata. S'po jua tham adresen se kam frike se po m'padisni mandej. Une jam shume difident e nuk kam shume shoke, por ata qe i kam i la cilsat e dyqanit ne dore ( nuk kam dyqan, i shes ne rruge CD). Prap meqe ra fjala te muzika, me pelqen Santana...kur i bjen kitares, kanarina qe kam ne kafaz (edhe pak du me e lshu, se bahet xheloze kur ndigjon tingujt e kitares se Santanes...kam frike se po m'cof) fillon e dridhet.Pjesen tjeter te kohes qe mbet merrem me studime po thona...se nji provim, max.dy ne vjet, sa me marr njat zotmute soggiornojet se na e cavi me nder me thane...e dini e s'kam nevoje me u zgjat. Me pelqen shprehja e dikujt prej jush "Non laureatevi, pensate e cazzeggiare..e bukur kjo, primend"
Ca me ju thane tjeter.Nqs. doni me ardh me ndejt nji fije me mu...nji fije, e ndaci dy, po ma teper jo...se me duhet me u marr me disqe...ju pres...po m'thoni perpara vec...se shkodranet i du fort e nuk ma lejon erzi me u korit...ah se harrova...jam shkodran i vjeter e me pelqen me fjet ne zheg...kur m'lajne! Bye, bye! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hahahha me ke shkri, edhe mua me pelqen Santana shume. :thumbsup:

H

harap

Guest

po ndonje CD me dasht me ta ble ku me te gjet ty ma ?