Le te njihemi ketu!

bellisima

Primus registratum
Re: Le te njihemi ketu!

Fillimisht postuar nga Metallica:
[qb]
Fillimisht postuar nga PeRaShJaNe*:
[QB] Hellou Ingllish frends, maj nejm iz Borat, llajk ingllish baterri, bat pipell koll mi stiv, *stev*, E jer ago aj kam tu Ingllend end mejk meni riportings, plliiz in dhis program ju uill uoc dhem end ollso sii maj llajf hiir in Kazaksten, Aj hope ju llajk, it iz najs*aj llajk* "

lene se nuk kam kuptu gja dhe qe jena Shkodrane friends por nuk kisha pa naj here keshtu shkrimit Anglisht mexhithate kam qeshe me lote per veqantine, se di a'e ka ba me dashje a pa dashje por eshte fantastike:? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahahhahaha o naqe si mar pyt a e kam ba me dashje a pa dashje lolololol
Po une emrin Borat skam si me e pas se jam femen lol edhe jam prej Perashit ja prej Kazakistanit LOLL u shkriva /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PeRaShJaNe*:
[qb] Hellou Ingllish frends, maj nejm iz Borat, llajk ingllish baterri, bat pipell koll mi stiv, *stev*, E jer ago aj kam tu Ingllend end mejk meni riportings, plliiz in dhis program ju uill uoc dhem end ollso sii maj llajf hiir in Kazaksten, Aj hope ju llajk, it iz najs*aj llajk* "

/pf/images/graemlins/smile.gif :cool: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Naqe ala nuk te paska kalu tronditja e maunes /pf/images/graemlins/laugh.gif

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga staR*:
[qb] car maunet mor ti, une kam ardh me karroce [/qb]
Mas me keqkupto maj naqe se vet nuk e pata fjalen se me ca ke ik prej qafhardhiet te turizmi /pf/images/graemlins/tongue.gif

bellisima

Primus registratum

Mos u prezanto mor/moj ... kujt i plasi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Une per vedi u prezantova soo... :rolleyes:

Diddy19

Su@mi

He mo se po prezantohem:une jam loren^,per ata pak vete qe se dijne.Sivjet jam ba studente demek.Studioj per informatike e menaxhim ne Italy.Dmth me ia nis ia kam nise,mandej a ta pa e kryj a ja se di..Nejse,e rendesishme ash me marre pjese apo jo??? /pf/images/graemlins/tongue.gif

bellisima

Primus registratum

awwww loren^ maj pa a ti keke diddy19 aaaaaaaaaaaa? Une tu vra menen kush asht ky/kjo :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif

giorgio

Primus registratum

hahahhahaha o naqe si mar pyt a e kam ba me dashje a pa dashje lolololol
Po une emrin Borat skam si me e pas se jam femen lol edhe jam prej Perashit ja prej Kazakistanit LOLL u shkriva /*Star veper/

E harrova pra se je femen edhe e trash se!
si tip barbunet,si me ta than ma shqip aksidentalisht ne Shkoder,mjer perashi qe t'ka mren"
barbe,zxhebe,kur te marresh guximin me shkru per mu
ban nji dush te ftohte dhe mendohu,dmth me u zgju nga gjumi,
tash ne fund po te jap nje urim,e din vete?
U se kjesh tu harru leshe(loli) ha ha <me M para>

Toni_ji

Primus registratum

hi! Mua me quajn Jeton. kam lindur ne bajze te M.M. Jam 18 vjeç the ndodhem ne Angli. Ketu(Northampton) kam 3.5 vjet qe kam ardhur dhe po bej studimet(vitin e funit para se te shkoj ne Univeristet)
ja u prezentova......
What now though!?

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga staR
awwww loren^ maj pa a ti keke diddy19 aaaaaaaaaaaa? Une tu vra menen kush asht ky/kjo

Po ti te kishe pyte moj staR!!Une itu kam kene!!!
Nejse,tesh qe e more vesht,ake gja me thane a???? /pf/images/graemlins/wink.gif

bellisima

Primus registratum

[qb] hahahhahaha o naqe si mar pyt a e kam ba me dashje a pa dashje lolololol
Po une emrin Borat skam si me e pas se jam femen lol edhe jam prej Perashit ja prej Kazakistanit LOLL u shkriva /*Star veper/

E harrova pra se je femen edhe e trash se!
si tip barbunet,si me ta than ma shqip aksidentalisht ne Shkoder,mjer perashi qe t'ka mren"
barbe,zxhebe,kur te marresh guximin me shkru per mu
ban nji dush te ftohte dhe mendohu,dmth me u zgju nga gjumi,
tash ne fund po te jap nje urim,e din vete?
U se kjesh tu harru leshe(loli) ha ha <me M para> [/qb]
Zotni Metallica te keshilloj te takosh mjekun /pf/images/graemlins/wink.gif !! Po kush ka shkru per ty mor mik i dashtun???? A ke nevoje per nej pal syze aa si?? Apo ma mire me than ti ke nevoje per i pale mend se e shof qe t'paskan fluturu....

Po mu ca dreqin po m'duhet me shkru per ty. Ty si t'erdhi kshu?? A ke pa naj anderr t'keqe a si?? Mos me thuj se me ka pa mu n'anderr tu shkru per ty e vjen e me shan kot ktu hahahahha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif kuku si marovaaa :rolleyes:

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Diddy19:
[qb] Fillimisht postuar nga staR
awwww loren^ maj pa a ti keke diddy19 aaaaaaaaaaaa? Une tu vra menen kush asht ky/kjo

Po ti te kishe pyte moj staR!!Une itu kam kene!!!
Nejse,tesh qe e more vesht,ake gja me thane a???? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po kisha dica: Si keni qene? /pf/images/graemlins/tongue.gif

naqja

Primus registratum

e bukur kja teme meqe na u dha rasti po prezantona edhe na jam genci nga shkodra shkollen e kam ba ne tirane kurse tash jam ne itali ne bergamo per studime me te than te drejten nuk po na ec hic.ishalla po ma japin neser ate permeson e mutittttttttttttttttt
naten te gjithve

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KurIshimTeVegjel:
[qb] Star une te njof ty me dham e me dhemball... [/qb]
Edhe une te njof ty me rrac e me kac /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

giorgio

Primus registratum

Zotni Metallica te keshilloj te takosh mjekun !! Po kush ka shkru per ty mor mik i dashtun???? A ke nevoje per nej pal syze aa si?? Apo ma mire me than ti ke nevoje per i pale mend se e shof qe t'paskan fluturu....

Po mu ca dreqin po m'duhet me shkru per ty. Ty si t'erdhi kshu?? A ke pa naj anderr t'keqe a si?? Mos me thuj se me ka pa mu n'anderr tu shkru per ty e vjen e me shan kot ktu hahahahha kuku si marovaaa
/* Siniorusha star*/

Une te keshilloi te perdhunosh mjekun "kush do te jete ai fate zi!!
Per syzet mos u ban merak i kam ble edhe"Police"
mi ka keshilluar jot eme para tejet?
Sa per mend kam shume dhe"mos don nje pale ne qese!"
Sa per rreplike ti pranoi te gjitha dhe me pelqen qe ban pjese ne lojen time...
Te shoh ty ne enderr?eshte kenaqesi te shoh nje kafke qe jeton me bashkimin e fjaleve Injorace,per mos te dhene gradat qe meriton...
Per me shume sqarime.te keshilloi:www.lesbike.com
aty mund te gjesh vetevten,dhe dike qe te permenda me perpara...
MOS harro dushin qe te pata thene,dhe ke te fala nga trute qe kane flutururar... muah

bellisima

Primus registratum

[qb] Zotni Metallica te keshilloj te takosh mjekun !! Po kush ka shkru per ty mor mik i dashtun???? A ke nevoje per nej pal syze aa si?? Apo ma mire me than ti ke nevoje per i pale mend se e shof qe t'paskan fluturu....

Po mu ca dreqin po m'duhet me shkru per ty. Ty si t'erdhi kshu?? A ke pa naj anderr t'keqe a si?? Mos me thuj se me ka pa mu n'anderr tu shkru per ty e vjen e me shan kot ktu hahahahha kuku si marovaaa
/* Siniorusha star*/

Une te keshilloi te perdhunosh mjekun "kush do te jete ai fate zi!!
Per syzet mos u ban merak i kam ble edhe"Police"
mi ka keshilluar jot eme para tejet?
Sa per mend kam shume dhe"mos don nje pale ne qese!"
Sa per rreplike ti pranoi te gjitha dhe me pelqen qe ban pjese ne lojen time...
Te shoh ty ne enderr?eshte kenaqesi te shoh nje kafke qe jeton me bashkimin e fjaleve Injorace,per mos te dhene gradat qe meriton...
Per me shume sqarime.te keshilloi:www.lesbike.com
aty mund te gjesh vetevten,dhe dike qe te permenda me perpara...
MOS harro dushin qe te pata thene,dhe ke te fala nga trute qe kane flutururar... muah [/qb]
Signor Metallica, ti a je i marr a ban vet? lol pse me bjen ne qafe kot ? Ca t'kam baaa???? Hajt fol nepi vedit. Neqoftse t'ka marr malli me u gri me kend shko griju me mamin tende /pf/images/graemlins/wink.gif