Le te njihemi ketu!

Merlin

Primus registratum
Re: Le te njihemi ketu!

Signor Metallica, ti a je i marr a ban vet? lol pse me bjen ne qafe kot ? Ca t'kam baaa???? Hajt fol nepi vedit. Neqoftse t'ka marr malli me u gri me kend shko griju me mamin tende
-------------------------------------------
OH thip i trash budallek fmijet qe jeton per nji cope...' me tipe budallicash si ti jam i marre edhe baj vete!..
O zgjebe po bamet te ra ne qafe ty une laj bythen 'mener me than se me shpetoi edhe nje pif"
Me ke qu nervat" dhe tipe si ti me japin alergji edhe nga menyra e te shkrimit "s'ka pill pa derra pate thane Koqoja i devoles"
Me i dhane vedit?? Muah-ptu ptu keeh ee 'ishin mendte qe kane fluturu te ti"
Meqe ra fjala per mamin tend, mi ban te fala dhe thuaji se kena gabu me ty,i jap fjalen se do te ndryshoi product,i kam pa dhane mall te skadum..
Tash deshta me te uru ditelindjen edhe puthe zogun per mu po e merrine:... :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

po na jena shkodran mor grupa, si thoni ju? a ka lezet ishtu aa? hajt tesh lejeni me kaq, edhe bani paqe.

qe edhe nji detaj per mu: jam juventine!

(ca mu desht me e thane se po me del ndoj milanist a interist) :mad:

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] po na jena shkodran mor grupa, si thoni ju? a ka lezet ishtu aa? hajt tesh lejeni me kaq, edhe bani paqe.

(ca mu desht me e thane se po me del ndoj milanist a interist) :mad: [/qb]
kishe gje kondra milanistve ti naqe?
/pf/images/graemlins/wink.gif

bellisima

Primus registratum

Metallica, ti je precipitat i AF-se more SHPJERT . As qe e kam ndermend me lexu se ca shkrun ti /pf/images/graemlins/smile.gif

bellisima

Primus registratum

Insane , kush te tha gja ty Zemra se ti rraf une t'gjith /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] po na jena shkodran mor grupa, si thoni ju? a ka lezet ishtu aa? hajt tesh lejeni me kaq, edhe bani paqe.

(ca mu desht me e thane se po me del ndoj milanist a interist) :mad: [/qb]
kishe gje kondra milanistve ti naqe?
/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
pse me pas qa bahet? rri urte se e din se ca te gjen, vij atje e te baj pistil me ujeeee, vesh sa te dush mbrojtje, s'me pshton kollaj.

ciao edhe rrini urte mos u ngatrroni. /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga staR*:
[qb] Insane , kush te tha gja ty Zemra se ti rraf une t'gjith /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
a je e sigurt aa?

genti diftoji iher ksaj ti, diftoji /pf/images/graemlins/tongue.gif

giorgio

Primus registratum

Metallica, ti je precipitat i AF-se more SHPJERT . As qe e kam ndermend me lexu se ca shkrun ti
(Qaf hardhi)Star mendim///
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Me gjithe respekt deshta me te thene ty / ish blu/
se isha i pari qe kam shkruajt ne temen tende dhe pak me spec ka qene,nuk 'ka bukuri te jene te gjithe te njejte dhe nuk jane sepse mundohen te fshihen pas botes,te jesh vetevetja do te thote te jesh gjithkush/ une nuk e shava ate mistrecen dhe nuk me vjen keq per c'fare i kam shkruar dhe po ta kisha bere me te madhe,por duhet te dije si te
shaje dhe te loze dhe me ke!
Une shume gjera i bej per provokim apo per gallate
dhe jo se nuk kuptoi lojrat dhe fyerjet perkundrazi kam ditur ti c'moi disa edhe se jane
kastravece/a:" Kte se kam shkruar per pendese por
si nje tip autoritrati me fjale per pak nga ajo qe jam" Une do vazhdoi te jem po ai dhe c'do njerit do i jap ate c'ka meriton me fjale kuptohet,sikurse disa mundohen te me njohin apo paragjykoin dhe sja arrijne sepse nuk njohin vetveten,dhe fshihen pas nje fallsifikimit qe i eksiton dhe me kaq perfundon drama e tyre!!

"Nje dedikim per Starin e Qaf Hardhise"

Me kaluan ditet neper Shkoder?/?
ne rrugicen tende me kaloi rinia???
ti je vajza me e bukur?????
Kryeqytet eshte Qaf Hardhia???

ke rast per replike tesh!dhe bane dushin po deshte
ndoshta naj dite tjeter do tju shkruaj naj gja ma shume,per tesh ju uroi nje dite te kandshme @@@@@@ :cool: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Dulcis Animus:

Juventine?????E vaiiiiiiii!!!PO pse s flet maj???A e din qe jena "In vetta alla classifica""????Edhe simjet ia marrim ne kthese Interit /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

Cara, Juve ha regnato sempre. Purtroppo, non tutti riescono ad annusare il profumo che sfiora juve in primavera /pf/images/graemlins/laugh.gif

did i make sense? I hope not! /pf/images/graemlins/tongue.gif

metallica, ke harru me lan ndoj shenimus per vetusin /pf/images/graemlins/smile.gif
me ke je ti tesh metallica?

Merlin

Primus registratum

Une mbas 'Vllaznise' jam Interin dhe pse jemi tre pike large jush do ju marrim ne kthese shpresoi
mxhth<"vinca il migliore">
kurse ne champions L,jam me te gjitha skuadrat Italiane sepse baj tifo per keta breshkaxhi"po i shaj une keshtu dhe jo ju" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Metallica:
[qb] Metallica, ti je precipitat i AF-se more SHPJERT . As qe e kam ndermend me lexu se ca shkrun ti
(Qaf hardhi)Star mendim///
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Me gjithe respekt deshta me te thene ty / ish blu/
se isha i pari qe kam shkruajt ne temen tende dhe pak me spec ka qene,nuk 'ka bukuri te jene te gjithe te njejte dhe nuk jane sepse mundohen te fshihen pas botes,te jesh vetevetja do te thote te jesh gjithkush/ une nuk e shava ate mistrecen dhe nuk me vjen keq per c'fare i kam shkruar dhe po ta kisha bere me te madhe,por duhet te dije si te
shaje dhe te loze dhe me ke!
Une shume gjera i bej per provokim apo per gallate
dhe jo se nuk kuptoi lojrat dhe fyerjet perkundrazi kam ditur ti c'moi disa edhe se jane
kastravece/a:" Kte se kam shkruar per pendese por
si nje tip autoritrati me fjale per pak nga ajo qe jam" Une do vazhdoi te jem po ai dhe c'do njerit do i jap ate c'ka meriton me fjale kuptohet,sikurse disa mundohen te me njohin apo paragjykoin dhe sja arrijne sepse nuk njohin vetveten,dhe fshihen pas nje fallsifikimit qe i eksiton dhe me kaq perfundon drama e tyre!!

"Nje dedikim per Starin e Qaf Hardhise"

Me kaluan ditet neper Shkoder?/?
ne rrugicen tende me kaloi rinia???
ti je vajza me e bukur?????
Kryeqytet eshte Qaf Hardhia???

ke rast per replike tesh!dhe bane dushin po deshte
ndoshta naj dite tjeter do tju shkruaj naj gja ma shume,per tesh ju uroi nje dite te kandshme @@@@@@ :cool: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ti qenke i pashprese!!!

giorgio

Primus registratum

Ti qenke i pashprese!!!

/* kurse ti sado qe mundohesh te strukesh ne balten e llomit tend je dhe do mbetesh Iniorantia e fillim-fund shekullit*/

Une jam dhe do mbetem shpresa e vetvetes"

Merlin

Primus registratum

mos shko tuj me ndej poshte gjithmone se mund te fus naj gja /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif 'pife'

naqja

Primus registratum

rrofte milani nuk kam ndonje kundershtim un milanist jam.biles kam qene edhe ne san siro e kam afer.ca te bajme.kur u ndan keto na rane?

emiljo

Primus registratum

Une jam tifoz i radheve te para, meqe ra fjala te futbolli. Vllaznia me pelqen, por nganjihere ma prish qejfin. Shes CD fallco, por me muzike e filma hata. S'po jua tham adresen se kam frike se po m'padisni mandej. Une jam shume difident e nuk kam shume shoke, por ata qe i kam i la cilsat e dyqanit ne dore ( nuk kam dyqan, i shes ne rruge CD). Prap meqe ra fjala te muzika, me pelqen Santana...kur i bjen kitares, kanarina qe kam ne kafaz (edhe pak du me e lshu, se bahet xheloze kur ndigjon tingujt e kitares se Santanes...kam frike se po m'cof) fillon e dridhet.Pjesen tjeter te kohes qe mbet merrem me studime po thona...se nji provim, max.dy ne vjet, sa me marr njat zotmute soggiornojet se na e cavi me nder me thane...e dini e s'kam nevoje me u zgjat. Me pelqen shprehja e dikujt prej jush "Non laureatevi, pensate e cazzeggiare..e bukur kjo, primend"
Ca me ju thane tjeter.Nqs. doni me ardh me ndejt nji fije me mu...nji fije, e ndaci dy, po ma teper jo...se me duhet me u marr me disqe...ju pres...po m'thoni perpara vec...se shkodranet i du fort e nuk ma lejon erzi me u korit...ah se harrova...jam shkodran i vjeter e me pelqen me fjet ne zheg...kur m'lajne! Bye, bye! /pf/images/graemlins/laugh.gif