Re: Le te flasim per seksin dhe te mirat e tij
Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Nganjehere eshte e rendesishme se si te serviret :wink: [/qb]
Aty me rri.
Tani une kam per te dale krejtesisht nga tema ketu, por tani me ka ardh frymezimi te shkruaj, keshtu qe ne te s'emes te veje.
Problemi dhe njekohesisht gjeja me e bukur qe eshte me ju femrat eshte qe keni trup, por keni dhe mendje. Sikur te kishit vetem trupin, do ishit meshkuj...
"Pushtimi" i nje femre vjen per mendimin tim rradhe te pare ne aspektin psikologjik. Une e kam pare ne praktike sesa pak gjera nje femer nuk ben nese ke ate zoterimin psikologjik. Idiotesia me e madhe eshte ta forcosh nje femer te beje diçka, nderkohe qe me pak mund, ajo ka per borxh te beje shume me teper se ajo qe kerkon, plus qe te shijon me shume. ;-) Pushtimi psikologjik ka te keqen qe pas nje fare kohe ka shume pak surprize dhe e than lidhjen. Nese pushtimin psikologjik e shton me nje pushtim fizik, mberrime ne problemin sesi ta heqim qafe me vone ate femer, sepse eshte e pashmangshme qe heret a vone do merzitem! Gjerat behen shume interesante nese deshira per pushtim vazhdon per kohe te gjate dhe eshte e dyanshme. Man, that's like fuel meeting fire, and I've been burned on this one!
Eksitimi i nje femre fillon ne mendje. Kjo eshte nga gjerat kryesore per mendimin tim. Nese arrin te ngasesh (trigger ne anglisht) fantazine e nje femre, pamja e jashtme ka shume pak rendesi. Kjo eshte edhe nje nga arsyet pse shume femra tmerresisht te bukura perfundojne me meshkuj jo aq te pashem. Im ate thoshte qe bukuria i jep nje djali vetem 7 minuta kohe!!! Megjithate, edhe femrat nuk jane vetem mendje, kerkojne edhe bukurine fizike, ajo qe dua te them eshte qe femrat jane me te prirura te harrojne defektet fizike sesa meshkujt.
Ideja pse pyesja se çfare doni, lidhet me ate qe kam pare. Ne krevat, nuk kam pare dy femra te reagojne ne te njejten menyre ndaj diçkaja. Ne pergjithsi, mund te kene te njejten deshire (ne rastin konkret po flisnim per submisiveness), por nje mashkull duhet te arrije ta kuptoje pa thene femra gje se çfare eshte qe ajo do. Jane shume gjera qe nje femer nuk do i thoshte, por do i deshironte.
Kjo e fundit, eshte nje loje me te cilen nuk lodhem kurre. Te shikuarit e nje femre dhe te mundohesh te kuptosh se çfare eshte qe ajo me te vertete. E bej kete loje ne tren, ne autobuz, ne bar, ne disco, ne mesim, kur te jepet mundesia apo te me ndizet kureshtja. Femrat kane gjithashtu ate ndjesine e mohimit, shume pak femra do linin veten te qiheshin (po marr rastin me ekstrem ketu) ne shikim te pare, edhe nese eshte e dukshme qe ato te deshirojne. Eshte nje si tip loje qe nje dreq e di pse femrat e luajne, por nese nuk do e luanin do perfundonin ne nivelin e meshkujve.
Pika e fundit, me kujton problemin e femrave te pavarura. Pavarsia eshte kuptuar shpesh gabim nga femrat. Ne vend qe te kemi 50% meshkuj 50% femra, ka rrezik te perfundojme ne 100% meshkuj. E shikoj çdo dite tendecen e femrave per t'u bere burra ne emer te asaj barazie: mundohen te pine aq sa meshkujt, te punojne po aq sa meshkujt, mundohen te qijne si meshkujt, mundohen te anashkalojne ato instikte qe i ben femra, e keshtu me rradhe. Nuk mbaj mend te kem ndjere peshtirosje me te madhe sesa kur flisja me nje femer qe i kishte pershtatur vetes gjithe karakteristikat e nje mashkulli. I rashe qe ne fillim idese se femrave te pavarura, sepse pothuajse te gjitha ato kane ate luften e brendshme midis jetes qe i forcon te jene si meshkuj, dhe instiktit te natyrshem per te qene femer...
Nejse, siç e thashe me hypi frymezimi per te shkruar. Pastaj, eshte shume e veshtire te kuptohesh nese nuk thua gjithe gjerat nga fillimi ne fund.
Gjithe te mirat!