Le te flasim per seksin dhe te mirat e tij

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Le te flasim per seksin dhe te mirat e tij

Une di dicka,...

Shume gjera eksituese ditke ti Kordele. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meqe ra llafi dhe pa dashur te dal nga tema dua tju them se me ka mar shume uria, po vjen ora drekes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Harrova te them qe celulari duhet fikurrrrrrrrr /pf/images/graemlins/laugh.gif se ndryshe duhet te hiqesh si i semure kur pastron zerin gjate pergjigjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhi :confused: boo, s'di c'te them Evlad, di qe posesiviteti eshte karakteristike e pergjithshme, por keto femra dine edhe te variojne, te dominojne sikunder edhe te lene te dominojne. Dominanca eshte edhe nje fare agresiviteti, te tilla femra e dine mire se c'duan, dmth kane nje fare eksperience dhe nuk kane kohe per te humbur e keshtu behen udheheqese edhe ne shtrat.

loaded

Primus registratum

Lara boj shaka mi boj shaka,se duroj dhe 1 ore duroj,se s'o nojgjo e madhe...

glamdring

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] keshtu behen udheheqese edhe ne shtrat. [/qb]
?!? Une po them pikerisht te kunderten Kordele, qe ne shtrat preferojne te udhehiqen. Nese vertete keto femra dine se cfare duan, atehere ku futem une qe jam vite me i ri se to, nuk jam ne te njejten hapa me to ne kariere, apo ne ekonomi, etj. A nuk do ishte me e arsyeshme nje djale qe eshte ne te njejten hapa? Apo pavarsia jep me shume mundesi zgjedhjeje?!?

Pastaj ti vete cfare do? Nese u dashka gjithcka, cfare eshte per ty?

Ne Finlande u be anketimi se cfare nuk pelqenin femrat finlandeze tek meshkujt finlandeze dhe ato pergjigjen qe findlandezet meshkuj ishin "too nice". Pastaj u be pyetja se cfare duan nga meshkujt dhe u pergjigjen: "a nice guy"... Go figure...

Kordelja

Valoris scriptorum

Evald, mos me cito pjeserisht, ashtu humbe thelbin.

Mua mu duk sikur ti thua qe jane e kunderta ne shtrat, une them jo. Per disnivelin tend vjetar, ekonimik, apo karrerristik pyet veten; perse ti je i atraktuar nga keto femra, ju zgodhet njeri tjetrin apo jo?! Une them qe ti zgjodhe ate pasi e kemi diskutar edhe me pare (edhe me Doktorrin /pf/images/graemlins/laugh.gif ) keshtu niset me duket ne me te shumten e rasteve, me femra me te medha ne moshe, me duket se eshte instikti qe te josh kundrejt dikujt qe personifikon nenen, fatkeqesisht kemi te bejme me nje kompleks nga i cili shume meshkuj nuk shpetojne kurre. Keto jane fakte dhe faktore psikologjike kushtezuar nga shume rrethana. Kjo femra jote qenka rast i vecante, te them te drejten nuk dua ta pergjithesoj, kuptohet qe ka humor edhe ne shtrat, ka dite qe kerkon te dominosh sikunder edhe te domonohesh, pastaj varet shume edhe nga partneri, disa prej tyre te bejne te clirosh ndjenjat ne forma te ndryshme, varet se c'nxit "lloji" i partnerit ne fantazine e femres, flas per ato qe i njohin te dyja pozicionet (metaforikisht "poshte" e "lart", qe te mos keqkuptohemi e kam fjalen per dominancen).
Ne te njejtin aspekt mund ta kapesh edhe per femrat, vjen nje moshe qe ato parapeleqejne meshkujt me te vegjel, logjike te cilen e kam ende ekuacion te pazgjidhur, jo se te parin e kam zgjidhur. Pergjithesisht them se ka te beje me preferencat e plus edhe rrethanat.

glamdring

Forumium praecox

Kordele, ti mendon me te vertete qe une guxoj te jap nje mendim te tille duke u bazuar vetem ne nje rast?!?

Ne lidhje me zgjedhjen e ke pakez gabim. Nuk e kam per zakon te pyes sesa vjec jane kur i njoh njerezit. Me intereson me shume nese me terheqin apo jo. Dhe faktikisht, une jam perpjekur shume te lidhem me vajza me te vogla se une moshe, te pakten per kuriozitet, por mundesia nuk ka ardhur.

Qafsh mua, leri idiotesite e Freud!!!

Le_Routard

Forumium maestatis

Tani ne shume raste kur nje femer del me nje mashkull me te madh ne moshe thuhet me bindje qe asaj i ka munguar figura e te jatit, gje qe ajo mundohet ta gjej ke parteneri i saj. E njejta gje duhet te ndodhe edhe ke meshkujt. Por prap psikologjia nuk eshte shkenc ekzakte dhe askush nuk mund te thot qe dicka qe vertetohet per dike eshte e vertet edhe per dike tjeter.

Kordelja

Valoris scriptorum

Kthhhhhhhh, e kam permendur me dhume se nje here fjalin "nuk pergjithesoj". E keshtu, thashe qe ndodh shpesh, por jo qe eshte rruga e vetme.

Eshte isntinkti Evald, dicka qe elaboroi Freud. Une personalisht nuk e mebeshtes si teori. Freud ka thene shume e shume e shume, s'jam ketu per Freud, madje teorite e Freud me duken shume poshteruse ne shume raste.

Rrugac, nuk flitet vetem per mungese figure aterore apo memore, flitet edhe per mungesen e rolit te tyre, sjelljet e tyre te ashpra, ne vend te atyre te ngrohta e te kujdeshme, femije me prinder "te eger" jane te prirur te kerkojne raporte te tilla.

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Glamdring:
...Ne lidhje me zgjedhjen e ke pakez gabim. Nuk e kam per zakon te pyes sesa vjec jane kur i njoh njerezit....
Evald, mosha duket /pf/images/graemlins/laugh.gif ne shumicen e rasteve gabon me plus minus 2-3 vjet /pf/images/graemlins/laugh.gif thus, mos me thuaj qe nuk atraktohesh ne menyre te ndergjegjshme /pf/images/graemlins/wink.gif

Kot ngaterrohesh me kembet e tua.

glamdring

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
...Ne lidhje me zgjedhjen e ke pakez gabim. Nuk e kam per zakon te pyes sesa vjec jane kur i njoh njerezit....
Evald, mosha duket /pf/images/graemlins/laugh.gif ne shumicen e rasteve gabon me plus minus 2-3 vjet /pf/images/graemlins/laugh.gif thus, mos me thuaj qe nuk atraktohesh ne menyre te ndergjegjshme /pf/images/graemlins/wink.gif

Kot ngaterrohesh me kembet e tua. [/qb]
Ah moj Kordele, nuk eshte me ngaterrim kjo pune, dhe mos e sill te tille. Mund te te them qe po te me shikoje ne te vertete ti (sic ka ndodhur me shume shume njerez te tjere) nuk do arrije kurre ta gjeja moshen time. Njerezit mund te tregojne moshe me te vogel ose me te madhe ne varesi nga shume gjera, dhe kjo eshte brima e fundit e kavallit per mua kur vjen muhabeti per nje lidhje.

Nese do per t'u ngaterruar: Eshte hera e 3-te dhe ti je femra e 2-te qe po pyes:

Cfare doni? Nese doni gjithcka, cfare gjithckaja?

Kordelja

Valoris scriptorum

Evald, ne ndryshim nga kembengulja jote, eshte e veshtire te percaktosh, sepse jo rralle njerezit gabojne dhe kuptojne c'u mungon vetem pasi bejne nje bilanc te asaj qe kane, krahasuar me mungesat. Nje lidhje te ofron dicka qe nje lidhje tjeter s'mundet. Eshte shpesh intuita ajo qe vendos, per cudi. Femra ka nuhtaje "mendore", nese mund ta quaj te tille. Diku ajo terhiqet fort epr sex /pf/images/graemlins/wink.gif dhe kjo eshte nje gje, dhe diku ajo terhiqet fort per nje partner qe e mendon te denje per babain e femijeve te saj. Ndodh qe behen gabime, por gabimet jane njerezore. Jo me te gjithe meshkujt qe ato kane mardhenie duan te kene dhe femije, ketu hyn natyra e tyre selektive. Nuk mundem te bej pergjithesime, sepse varet nga shijet. Se pari do thoja, nuk do doje qe femija yt te ishte i pashendetshem, keshtu qe ne radhe te pare do shihje aspektin fizik, me kupton besoj se perse e kam fjalen.

Sa per gjetjen e moshes nuk jam krejtesisht dakort, te thashe qe gabimi behet me plus minus 2-3, maximumi 5 vjet. Me shume jane raste shume te rralla.
Une e di se c'dua, ne fakt kete nuk e kerkova, e zbulova rastesisht. /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Deri tani o Lara e vetmja e mire e seksit qe nuk kemi permendur eshte gjeja kryesore,FEMIJET.Dhurata me engjellore per njerezit.Me serioze se kaq nuk ka ku te veje.Shih si do tremben robte tani /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
prap na habite per ner. pranej quhet materniteti SEX SHOP. hehe!

se kush tha qe femra ne seks ka rolin kryesor. une them rolin kryesor e ka hajdari masnej vjen femra. pranej femra eshte rob i ulet, ngaqe partener ne pjesen ku shkelqen ka "hysni milloshin".

bebi

Primus registratum

:lol: zogu zogu zogu!

Evald, u riktheve tek kjo tema mbi seksin, per ma teper me pasion...

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga zog:
se kush tha qe femra ne seks ka rolin kryesor. une them rolin kryesor e ka hajdari masnej vjen femra. pranej femra eshte rob i ulet, ngaqe partener ne pjesen ku shkelqen ka "hysni milloshin".
:mad: :smash:

Ti ke nevoje per nje bisede serioze!!!
Ose ke per te nel that :tipsy:

albana

Lara Croft

Evald, if I could have the whole world I would.
Ja gjithckaja per mua.Po ky eshte ekstremi i mendimeve te mia.Zakonisht kenaqem dhe me me pak /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk dua te dal nga tema po me kishe pyetur diku.

alinos

Forumium maestatis

[qb]
Cfare doni? Nese doni gjithcka, cfare gjithckaja? [/qb]
aq sa mund te marrim lali, kjo nuk do te thote qe nuk kenaqemi me ate qe na jepet!
Nganjehere eshte e rendesishme se si te serviret :wink:

glamdring

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Nganjehere eshte e rendesishme se si te serviret :wink: [/qb]
Aty me rri.

Tani une kam per te dale krejtesisht nga tema ketu, por tani me ka ardh frymezimi te shkruaj, keshtu qe ne te s'emes te veje.

Problemi dhe njekohesisht gjeja me e bukur qe eshte me ju femrat eshte qe keni trup, por keni dhe mendje. Sikur te kishit vetem trupin, do ishit meshkuj...

"Pushtimi" i nje femre vjen per mendimin tim rradhe te pare ne aspektin psikologjik. Une e kam pare ne praktike sesa pak gjera nje femer nuk ben nese ke ate zoterimin psikologjik. Idiotesia me e madhe eshte ta forcosh nje femer te beje diçka, nderkohe qe me pak mund, ajo ka per borxh te beje shume me teper se ajo qe kerkon, plus qe te shijon me shume. ;-) Pushtimi psikologjik ka te keqen qe pas nje fare kohe ka shume pak surprize dhe e than lidhjen. Nese pushtimin psikologjik e shton me nje pushtim fizik, mberrime ne problemin sesi ta heqim qafe me vone ate femer, sepse eshte e pashmangshme qe heret a vone do merzitem! Gjerat behen shume interesante nese deshira per pushtim vazhdon per kohe te gjate dhe eshte e dyanshme. Man, that's like fuel meeting fire, and I've been burned on this one!

Eksitimi i nje femre fillon ne mendje. Kjo eshte nga gjerat kryesore per mendimin tim. Nese arrin te ngasesh (trigger ne anglisht) fantazine e nje femre, pamja e jashtme ka shume pak rendesi. Kjo eshte edhe nje nga arsyet pse shume femra tmerresisht te bukura perfundojne me meshkuj jo aq te pashem. Im ate thoshte qe bukuria i jep nje djali vetem 7 minuta kohe!!! Megjithate, edhe femrat nuk jane vetem mendje, kerkojne edhe bukurine fizike, ajo qe dua te them eshte qe femrat jane me te prirura te harrojne defektet fizike sesa meshkujt.

Ideja pse pyesja se çfare doni, lidhet me ate qe kam pare. Ne krevat, nuk kam pare dy femra te reagojne ne te njejten menyre ndaj diçkaja. Ne pergjithsi, mund te kene te njejten deshire (ne rastin konkret po flisnim per submisiveness), por nje mashkull duhet te arrije ta kuptoje pa thene femra gje se çfare eshte qe ajo do. Jane shume gjera qe nje femer nuk do i thoshte, por do i deshironte.

Kjo e fundit, eshte nje loje me te cilen nuk lodhem kurre. Te shikuarit e nje femre dhe te mundohesh te kuptosh se çfare eshte qe ajo me te vertete. E bej kete loje ne tren, ne autobuz, ne bar, ne disco, ne mesim, kur te jepet mundesia apo te me ndizet kureshtja. Femrat kane gjithashtu ate ndjesine e mohimit, shume pak femra do linin veten te qiheshin (po marr rastin me ekstrem ketu) ne shikim te pare, edhe nese eshte e dukshme qe ato te deshirojne. Eshte nje si tip loje qe nje dreq e di pse femrat e luajne, por nese nuk do e luanin do perfundonin ne nivelin e meshkujve.

Pika e fundit, me kujton problemin e femrave te pavarura. Pavarsia eshte kuptuar shpesh gabim nga femrat. Ne vend qe te kemi 50% meshkuj 50% femra, ka rrezik te perfundojme ne 100% meshkuj. E shikoj çdo dite tendecen e femrave per t'u bere burra ne emer te asaj barazie: mundohen te pine aq sa meshkujt, te punojne po aq sa meshkujt, mundohen te qijne si meshkujt, mundohen te anashkalojne ato instikte qe i ben femra, e keshtu me rradhe. Nuk mbaj mend te kem ndjere peshtirosje me te madhe sesa kur flisja me nje femer qe i kishte pershtatur vetes gjithe karakteristikat e nje mashkulli. I rashe qe ne fillim idese se femrave te pavarura, sepse pothuajse te gjitha ato kane ate luften e brendshme midis jetes qe i forcon te jene si meshkuj, dhe instiktit te natyrshem per te qene femer...

Nejse, siç e thashe me hypi frymezimi per te shkruar. Pastaj, eshte shume e veshtire te kuptohesh nese nuk thua gjithe gjerat nga fillimi ne fund.

Gjithe te mirat!

olti

Neo

Sikur u tha te mos banalizohet tema.
S'jemi akoma si amerikanet ;-)

Kordelja

Valoris scriptorum

....
Problemi dhe njekohesisht gjeja me e bukur qe eshte me ju femrat eshte qe keni trup, por keni dhe mendje. ....

"Pushtimi" i nje femre vjen per mendimin tim rradhe te pare ne aspektin psikologjik. ....
Pushtimi psikologjik ka te keqen qe pas nje fare kohe ka shume pak surprize dhe e than lidhjen. Nese pushtimin psikologjik e shton me nje pushtim fizik, mberrime ne problemin sesi ta heqim qafe me vone ate femer, sepse eshte e pashmangshme qe heret a vone do merzitem! Gjerat behen shume interesante nese deshira per pushtim vazhdon per kohe te gjate dhe eshte e dyanshme. Man, that's like fuel meeting fire, and I've been burned on this one!

......
Yep e ke kapur fillin, femrave u hyn dashuria nga trute e fillim, jo nga shalet, per kete arsye ato te shohin ne sy dhe jo tek shalet apo gjoksi sic bejne meshkujt. Ka shume dallim, edhe pse ju kete lloj pushtimi e paralelizoni me nje autogol /pf/images/graemlins/wink.gif Eshte ajo c'ka ua con vibrimin ne maximum sa s'u punojne me as amortizatoret e trurit as u mjafton experienca per te ndaluar "apokalipsin", ndodh pa vetedije (jo dhe aq), por e shtyre nga deshira e pakufi.Eshte si ajo deshira per te prekur flaket e zjarrit, mbetet perhere deshire, por djeg ndaj i rrime larg, e ka raste qe ke deshire te digjesh /pf/images/graemlins/wink.gif .

loaded

Primus registratum

E dini si eshte?
Gjithçka fillon me nje shikim kurioz.E çuditshme si femra arrin te te zhbiroje me 1 shikim.Gjysem i pafajshem,gjysem joshes,gjysem krenar e gjysem lutes.Ngre syte dhe te shikon.Dhe tek e sheh ne sy,sheh viktimen e ardhshme,...te pasqyruar.
I ben ato hapa,shfrytezon ç'do sekonde te fundit te anonimitetit,vjedh,shenon,thith...deri sa te jep doren,dhe konferencieri i pavetedijshem i spektaklit prezanton:"Shoqja ime...,shoku im...!" dhe preken dy duart per heren e pare.Femra nuk joshet nga arsyetimi i mashkullit,joshet nga mendimi se ai di te arsyetoje.Kur te degjon,nuk degjon fjalet qe ti thua,por mendon "Eshte duke me folur".Tenton gjithça qe rrethon ta quaje te sajen,interpreton çdo detaj prej vete,kerkon vemendjen.Eshte 50 kg instinkt i gjalle,i paketuar ne ca forma joshese,me ca sy,ca buze,te kombinuar me floket e lyera dhe mimika te improvizuara.I duket se ka perballe diçka te sajen,qe njehere piketuar,do e ruaj me thonj.Do i ndjej gervishtjen e mjekrres ne gushe,kalimin e dores ne bel,ferkimin e kraheve,nxehtesine.Do i ndjej doren tek i zberthen kopsen e pantallonave,tek e zhvesh.Do te japi pershtypjen se nuk eshte ajo qe po jep,po qe po ja marrin.Ja le fajin pakontrollueshmerise se momentit,zhduket,avullon,ben sikur s'eshte aty,ne momentet kur ai ndodhet para portes dhe pritet te shenoje,ajo mezi pret te kaloje ne kapitullin tjeter.Ne ate moment,sfida per ty mbaron,humb interesin qe ka pasur deri aty,ndersa per te sapo ka filluar...
Gjithçka fillon me nje shikim kurioz.E çuditshme si femra arrin te te zhbiroje me 1 shikim.Gjysem i pafajshem,gjysem joshes,gjysem krenar e gjysem lutes.Ngre syte dhe te shikon.Dhe tek e sheh ne sy,sheh viktimen e ardhshme,...te pasqyruar.