Le te flasim per seksin dhe te mirat e tij

Alanis

Primus registratum
Re: Le te flasim per seksin dhe te mirat e tij

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Salo une me gjithe qejf do doja te vija ne prove konstatimet e studiuesve po me mungon personi i duhur sepse sic e kane thene tangoja nuk kercehet vetem /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Di te "kercesh" mire ti?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Nuk i pergjigjem pyetjes pa prezencen e avokatit tim mbrojtes /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

pyet ndonje manjak/e kompiuteri se une nuk e kam idene.
Di thjesht qe une dike dua ta ndjej me mish e me shpirt para se ti hyj asaj valleje.

albana

Lara Croft

:lol: hahaha
e dija qe kishim shije te njejte salo

alinos

Forumium maestatis

Hiq faktin qe Salo me ndrikullen rane ne nje mendje, per temen do thoja se nuk behet fjale per nje gare: kush fiton me shume, por kenaqesi te dyanshme.
Fatkeqesisht, femrat nuk marrin te njejten kenaqesi si meshkujt pasi jane me te komplikuara fizikisht (si gjithnje i perziejne gjerat me ndjenjat /pf/images/graemlins/wink.gif ), keshtu qe partneret e tyre duhet te bejne kujdes, qe ta sjellin dhe ate ne te njejtin nivel kenaqesie. Ma merr mendja qe kjo arrihet kur te dy personat e njohin mjaftueshem njeri-tjetrin, si edhe kur jane aq te "paftyre" sa te shprehin deshirat e tyre, dhe t'i tregojne partnerit/res se cfare u ben me shume efekt.

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Nje pytje per te majt shenim: Car eshte seksi virtual?

:confused: :book: [/qb]
kur dy persona simulojne aktin me fjale. Per kete ka faqe te vecanta dhe chate te vecanta te quajtura cyber sex websites. Shko ne google, mund te te thote me shume. Kuptohet se behet fjale per masturbim nga te dyja anet se me shume c'mund te behet :shrug:
Anyways, une per kete di cfare kam lexuar, kshu qe nuk i di nivelet deri ku shkohet dhe si shkohet :confused:

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb]Ma merr mendja qe kjo arrihet kur te dy personat e njohin mjaftueshem njeri-tjetrin, si edhe kur jane aq te "paftyre" sa te shprehin deshirat e tyre, dhe t'i tregojne partnerit/res se cfare u ben me shume efekt. [/qb]
Ah sa menje te keqe kane ca njerez mbas nje fare moshe .... /pf/images/graemlins/wink.gif

Mbahu moter me gajret se nuk u permbys bota se e bere e nuk te beri efekt e rendesishme eshte ta besh shpesh
:thumbsup: :rockband:

albana

Lara Croft

[qb] Ma merr mendja qe kjo arrihet kur te dy personat e njohin mjaftueshem njeri-tjetrin, si edhe kur jane aq te "paftyre" sa te shprehin deshirat e tyre, dhe t'i tregojne partnerit/res se cfare u ben me shume efekt. [/qb]
Nuk e di pse e quan pafytyresi kur per mendimin tim eshte sinqeritet.Me mire te thuash cfare kerkon e deshiron aty ne moment sesa te qahesh me vone se nuk dinte tjetri/a te te lexonte mendjen e te kuptonte me telepati se c'deshe ti.

Alanis

Primus registratum

[qb]
[qb] Ma merr mendja qe kjo arrihet kur te dy personat e njohin mjaftueshem njeri-tjetrin, si edhe kur jane aq te "paftyre" sa te shprehin deshirat e tyre, dhe t'i tregojne partnerit/res se cfare u ben me shume efekt. [/qb]
Nuk e di pse e quan pafytyresi kur per mendimin tim eshte sinqeritet.Me mire te thuash cfare kerkon e deshiron aty ne moment sesa te qahesh me vone se nuk dinte tjetri/a te te lexonte mendjen e te kuptonte me telepati se c'deshe ti. [/qb]
Dmth ti mendon qe perpara se te fillojne dy njerez nga "puna" duhet te ulen ne tryeze e ta shqyrtojne ose ta projektojne se si ta bejne???

Guest

Mendoj se nje cun dhe nej goc mund te jene shok te mire dhe pa pjesemarrjen e ndjenjave ne mes , dhe mund t ekene seks biles sic thot dhe Albana por jo te dashurohen sei bie qe atehere te gjithe ata qe un kam pasur seks ti kem dashur te tere :lol:
thjesht na ka ber seksi shok te mire kaq

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *The Patriot*:
[qb]
[qb]
Nuk e di pse e quan pafytyresi kur per mendimin tim eshte sinqeritet.Me mire te thuash cfare kerkon e deshiron aty ne moment sesa te qahesh me vone se nuk dinte tjetri/a te te lexonte mendjen e te kuptonte me telepati se c'deshe ti. [/qb]
Dmth ti mendon qe perpara se te fillojne dy njerez nga "puna" duhet te ulen ne tryeze e ta shqyrtojne ose ta projektojne se si ta bejne??? [/qb]
s'ka gje me eksituese se te jesh ulur ne nje tavoline ... e te besh plane per aktin ... s'ka ndonje gje per tu habitur ... me duket se ashtu kupton me mire se c'kerkon ti edhe partneri :goofy:

albana :kiss:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Ate tha e ajo moj Ndrikull po qenke lodh tuj kref bishtin sonte me duket. Ke nevoj per njecike pergatitje shkencore qe t´a kuptoc Linosin.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
He pra, foli cupes se pse e vura ne thonjeza une fjalen "paftyre"...
Ndrikulla ne kulturen tone tradicionale eshte tabu me fol per te, sic tha nje nga faqet e para: une e bej, s'kam nevoje te flas.
Populli ende mendon se per disa gjera nuk eshte mire te flasesh, edhe pse vrasin mendjen se cfare ka qe nuk shkon!!!

Darien

Primus registratum

...Me mire te thuash cfare kerkon e deshiron aty ne moment sesa te qahesh me vone se nuk dinte tjetri/a te te lexonte mendjen e te kuptonte me telepati se c'deshe ti.
pse e bëni dhe këtë ju femrat? dhe pastaj thonë që meshkujt nuk dinë të komunikojnë

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
:angel:

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga *The Patriot*:
[qb] Dmth ti mendon qe perpara se te fillojne dy njerez nga "puna" duhet te ulen ne tryeze e ta shqyrtojne ose ta projektojne se si ta bejne??? [/qb]
Jo deri ne ate ekstrem.Une e di qe ti e kupton se c'dua te them po thjesht te shijon te luash rolin e konfuzit.Edhe une po ta jap kete kenaqesi duke tu pergjigjur.Une thjesht them qe nese me pelqen te jem on top ne muhabet e siper do ti them qe dua luaj rolin e "spanjolles" /pf/images/graemlins/wink.gif pa patur aspak ndrojtje apo nese dua te bej seks mbi tavoline nuk do e le te me cojne ne shtrat po per dore do e marr e do e coj ne kuzhine apo ne dhomen e ngrenies ku te jete tavolina.E keshtu me radhe pa e cuar muhabetin ne gjera inteme neper forum packa se une e respektoj diapazonin dhe njerzit qe shkruajne ne te.

albana

Lara Croft

Dua te bej te qarte edhe dicka tjeter per lexuesit e kesaj teme qe te mos me keqkuptojne.Seksi per mua eshte nje akt shume intim ashtu sic eshte dhe nje nga gjerat qe shijoj me teper,eshte art, eshte magji. Une perpiqem ti qendroj larg mekatit, por nese Zoti do me denoje sepse kam fjetur me dike qe kam dashur atehere e pres denimin me krahe hapur.Une seks pa ndjere dicka per personin ne fjale nuk bej dot ama gjithmone kam qene me parimin se femra ne shtrat duhet te jete sa delikate dhe e ndjeshme aq edhe ehhhhhhhh kjo fjale nuk me pelqen hic po do e them te me falni, kurve.

zog

Primus registratum

[qb] Seksi per mua eshte nje akt shume intim ashtu sic eshte dhe nje nga gjerat qe shijoj me teper,eshte art, eshte magji. [/qb]
kaq jete te varfer ben.

e them kete ngaqe seksi nuk e merriton ta veme ne qender te tryezes, as jetes. as te dites biles. e kjo nuk eshte imi kushtezim, por m'eshte imi IMPONIM.

tek greket e vjeter perendia e seksit quhej Eros, nga ku EROS=ERESIRE. prandaj dhe sot njerezit e Zakonte e fikin driten e i ulin perdhet kur bejn seks.

albana

Lara Croft

Nuk e di nese dikush qe me njeh mund te te thote qe jeta ime eshte e varfer.Une kam nje jete shume intesive ku dy dite nuk jane njesoj.Ne qender te saj kam karieren dhe per ate qe bej jam shume krenare sepse duhet shume force e kurajo ashtu si edhe nerva te forta e durim pa fund.Kete ta them jo sepse e kam arsye te justifikoj ndonje gje po qe ta dish qe nuk po flet me dike qe nuk e ka idene nga jeta.Ironine apo cinizmin mbaji per vete dhe jeto me to.
Seksi per mua ka shume rendesi sepse eshte demostrimi me i bukur i dashurise dhe ndjenjave qe mund ti dhuroj dikujt qe dua.Qe te te pelqeje seksi eshte njerezore zog dhe une krenohem me te sepse eshte nje tjeter force e imja.Kam plot talente po Zotit i falem per talentin qe me dhuroi ne kete drejtim.Une ate qe kam e them haptazi nese te pelqen ty apo jo.Nuk fshihem pas hipokrizise dhe nuk shtirem.Nese ti i gjykon keq mendimet apo pikpamjet e mia go ahead and do so.
Ata njerez mendimi i te cileve ka vlere per mua, me kuptojne sepse me njohin,ti JO.

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] tek greket e vjeter perendia e seksit quhej Eros, nga ku EROS=ERESIRE. prandaj dhe sot njerezit e Zakonte e fikin driten e i ulin perdhet kur bejn seks. [/qb]
Une driten e mbaj ndezur.Nuk kam gje per te fshehur.

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga albana: Une driten e mbaj ndezur...
...qe asnje shqise mos te humbasi as nuancen me te vogel te kesaj `sinfonie ngjyrash/levizjesh/tonesh`... /pf/images/graemlins/smile.gif

-------------------

...,e ke vene re?...se ne gjykimin tim per ty,kam pasqyruar nje pjese te mire te vehtes time...?!