Lëvizja e Armatosur ANTI-GREKE ???

gentilushi

Primus registratum
Re: Lëvizja e Armatosur ANTI-GREKE ???

po sipas teje cfare mund te beje nje student jashte shtetit?flas per shumicen e studenteve ketu ne AF.

tashi per tashi e vetmja gje gje te pakten une si person mund te bej eshte te nderoj kudo gjithmone Shqiperine vendin tim.te tregoj qe nuk jemi njerez terroriste dhe te rrezikshem per ballkanin por njerez te shkolluar mire me dinjitet e me nder dhe mbi te gjitha paqedashes.

Ndersa arma me e forte qe kam une eshte Vota Ime.Sigurisht qe ankohemi.Se nuk na e ka fajin njeri kur na terheq per hundesh Fotaqis Nanos e nuk na ben derman dot as Berisha e as Leshi as Amerika e as Europa.por secili te mos e jape voten per ata njerez qe na kane ngrene shpirtin gjithmone dhe populli vazhdon ti besoje.

Per mua kjo eshte gjeja me ABSURDE.

Une them se greku pothuajse na e ka marre kalane nga brenda dhe kur i thone me mire te veprojme vone sesa kurre (e kam llafin per nje spastrim te klases se qelbur komuniste,greke,sllave,hajdutesh,spiunesh, dhe servilash)

altin zaka

Primus registratum

doni ta luftoni grekun po.....bojkotoni prodhimet e grekut ne shqiperi :thumbsup:

Renea88

Primus registratum

doni ta bojkotoni grekun, qeroni nanon , zgjidhni nje qeveri ultra te djathte , lidhuni me Izraelin e me turqine ushtarakisht dhe ja ku e pati.......

Baton84

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Pellazg:
[qb] ja eshte AKSH dhe FBKSH por spo bejne gje... /pf/images/graemlins/frown.gif
duhet karakter revolucionar mendoj /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
bashkangjitu aksh-se, e pastaj propozo ate ide, qe ke...

vetem ashtu ecim per para, e jo me propozu diçka, e me bo dikush tjeter...

gentilushi

Primus registratum

zeppelin well said plako :thumbsup:
une per vete jam i kujdeshsem kur blej gjona.

ndersa qeveria e re qe per mua tashi per tashi do ti pershtatej Edi Rames por me nje kusht qe ky i fundit te ishte ne nje parti me vete.

Ma ha mendja se do te kishte gjithe rinine shqiptare, studentet qe kane mbaruar brenda dhe sidomos ata qe kane mbaruar jashte.

Tashi per tashi kjo do te ishte ideja me e mire per shqiptaret.Edhe per ilir meten kam dyshime...nuk e di por atij me duket se nuk i zihet bese :shrug:

gentilushi

Primus registratum

ndersa siguria rajonale gjeja me e mire te ishte te benim nje pakt aleance
Shqiperi-USA
ose Shqiperi-Turqi

nuk kemi pse nxitohemi ne NATO kete gje nuk e marr vesh.mjafton nje aleance me nje shtet te fuqishem qe jane edhe ne maredhenie pak a shume tinzare me kundra grekeve dhe serbeve.

A ka superfuqi qe i pershtaten me mire kesaj gjeje pervec turqise dhe amerikes.

greqia dhe serbia armiqte tane ne nje ane dhe ne amerika dhe turqia nga ana tjeter.

me duket sikur i pershtatet shume gjendjes tashi per tashi te ballkanit

dhe i japim fund edhe pretendimeve greke edhe atyre serbe edhe maqedonase edhe malazeze qe ku di gje une se si kane mbijetuar ata si komb dhe bejne edhe pord... bile se jane me te lashte se ne.tamam ironi e fatit.