Re: Kush jane keta ? njihuni me .. ( Fotot e kengetareve )
O FALKO UNE E DI QE JE I ZGJUAR TI PO KAQ SHUME JO:APO ORE E KE HARRUAR FARE SHOQERIN E VJETER TI???????????????????????????????????????????????????????????
X-GoodBoy
sorry per vonesen time por kam patur problem me pass dhe add email also prandaj doja te thoja im back ready for jokking qe keshtu fillo ti perpara
Per ju qe luani lojen. Ju ka vajtur mendja se me nje klik me te djathten mund te shohesh "Properties" -> URL, ku ne 90% lexohet emri i te fotografuarit?
ok ma gjej ketu ate se sdilka se eshte gif sdashka me e marre ma posto mendimin nqs e gjen url here beje copy paste adresen tek address bar ne IE se aghhhit dont work me url left click
Hey there. Hahaa. Nice one. Po si e veshtire per ta gjetur. /pf/images/graemlins/frown.gif PO ai qe e ka vene eshte Jerome Alvarez. Violinisti duke bere rock. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per Will Smith eshte tek "Bad Boys" with Martin Lawrence. Te tjerat po ju le time.
Next please... /pf/images/graemlins/tongue.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.