Kush Guxon Me Ndryshue Flamurin E Skenderbeut????????????????

regele

Forumium maestatis
Re: Kush Guxon Me Ndryshue Flamurin E Skenderbeut????????????????

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Israelet jane vellezerit tane te cilet me mburrje e mbrojne krishterizmin ne Jerusalem e Betlehem derisa ti e E.Hoxhenica iu keni perkule alla-arkadashit.
me fate viti i ri...

[/ QUOTE ]

Nuk mund t'u pergjigjem te gjitha thenieve te tua, pasi jane shume te ngritura per pergatitjen time, por te pakten, mos na i be dhe cifutet te krishtere dhe aq me teper mbrojtes te krishterimit! Do na dalin arabet mbrojtes te budizmit ndonje dite...:)

Legjionixx

Forumium maestatis

Kur shkruan dicka
...Marathonaman..
them,ku jeton ky njeri,
dhe pse jeton ky njei.
me falni......

kameleoni

Primus registratum

o marothonomak vazhdo na bej pak me qesh se festa kemi.na e ngre pak humorin.hahahha

Leshatuku

Primus registratum

une guxoj , une do ti sjelli 2 kryqa mbi krenat e Shqiponjes, si dhe ngjyren e kuqe do ta zevendesoj me ate te kaltert, ngjyra e kaltert eshte ngjyra e gjakut te Mbreterve (ashtu thuhet).

receli

Primus registratum

kur erdhi Skenderbeu ne prishtine ju qe tani dogjet flamurin,kinse nuk eshte i Skenderbeut , nuk shkuat ta uroni mirseardhjen e Skenderbeut, perkundrazi me ne krye Qosen qe e keni ne vend te enverit i that popullit te Kosoves "oj kuder".
lerini hipokrizit o shtazet e Jakupit e Hashimit.

Legjionixx

Forumium maestatis

Budallane ? Mos e pyt se te tregon
vete,
a, nuk eshte LDK, si puna e Enverit,
meritat jan te tonat,
marrit te tradhetareve.
Rrofte PPSH, aha me falni LDK. /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Marathonman

Primus registratum

Mos te ishin Israelitet me siguri teroristat-islamik do ti shkatronin te gjitha kishat katolike, prandaj duke i mbrojtur kishat katolike ata e mbrojne krishterizmin.
PPSH ishte nje diktature per ju, LDK eshte partia me e madhe e Kosovareve-Dardaneve, duhet te jeshe shume injorante apo i PROGRAMUAR nga Shqiperia e mjere qe ti krahasosh keto dy parti, pra PPSH dhe LDK.
Rugova eshte i nderuar kudo ne kosove e edhe me gjere ne Evrope, kurse E.Hoxhenica juaj dhe prostitutka e Stalinit e me vone e Hrushqovit e e shume te tjereve ishte nje diktator te cilin e zgjodhen prinderit tuaj te cilet brohoritnin Parti,Enver , jemi gati kurdohere dhe ngrénin BARI, kurse ai E.Hoxhenica edhe gjate luftes se 2 bot. e deri ne vdekje ishte Shqiptari me i trashe jo vetem nga koka por edhe nga barku , kurse ju qytetaret thuaja te gjithe cpirrana, rrofte Italia dhe e ngite barkun buke.
Mu kjo mendjemadhesia dhe injoranca juve ju ka bere si shtetin me te mbrapa mbetur dhe me te varfer jo vetem ne Evrope, por edhe me large.
Te mjere ju...

Marathonman

Primus registratum

per "Gurin", alla hile qka je ka thue, spo te kuptoj hiq, shkruj edhe nje here, tlumte gishti...

Legjionixx

Forumium maestatis

kur ne luftonin per Kosoven,
ju ishit [ Rugova me te tjere,ngritni dolline,ne beograd ]
Thacet dhe te tjeret,i futen dridhmen ,beogradit.
ju late Kosoven pa zot
ja mbathet evropes,familjarisht,lat popullin qe
[ pa zote shtepie ]
maqedonasit e peshurret,tja hudhin popullit buken si qenit,ku ishit ne evrope,
po evropa u ktheu , u tha shko te populli yt, se hotelet jan te nxanura, e ska vend. /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Marathonman

Primus registratum

pér "legjionin"

Pér faté te keq Beogradi nuk ju ka dridhe askujté pér ate se ka patur Ushtri dhe Polici te organizuar, té ushtruar dhe té armatosur, nga njé artikull qé kam lexuar ne revisten "Kombat", ushtria e Serbise ka qene e 4 né Evropé per kahe aftesia luftarake.
Sa i perkete te ashtuquajturit "thaqi" ai nuk ka qene ne gjendje as ta mbrone familjen e vete. te cilen e la ne meshiren e Arkanit e vete u mshef neper bira te malit, kjo lloj lufte "kaqakesh" i takon shekullit te parakaluar, pra sh.19., mu si resultat i mos organizimit dhe aftesise luftarake te Kosovareve-Dardaneve edhe i kemi keto statistikat ;1 mil. te ikur tek shtetet fqinje, 100.00 vajza-gra te perdhunuara dhe disa mija te vdekur apo te zhdukur, ekonomin e hskatruar dhe te vjedhur .
Sa i perkete Evropes ajo nuk na ktheu por na pranoi dhe ende jemi ketu, e mu ne Kosovaret e Evropes dhe te USA me 3-10 % e kemi mbajtur popullin 10 vite para luftes, ne e kemi finasuar politiken e mbrendshme dhe te jashtme si dhe blerjen e armeve per UQK dhe FARK-un.
Armet jane bler me dollare e euro, ore "legjion" mislimun=berllogu i ATATURKUT.

Legjionixx

Forumium maestatis

SHIHE SHIHE
Djalin e LDK
Sa hije te paska,
te gjithe ju kishit pasaporta te shkaut,
ai ''kacaku'' qe thua ti, nuk kishte
por erdhi Amerika e mori,
me aeropaln,
e shkoi ne kuvend,
e din ku.
sa ndihme dha , /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
e di qe je edhe ti prej atyre se shihesh.
une kam familje,dhe jap ndihma,
cfare ndihma,nga 500 marka,
ti je nga ata.
shife shife,
origjinasin,e popullit,
po ku i more ato euro,
more dai,
euro ne luften e kosoves nun egzistonte.hhhhhaaahhhhhaaa.
sa per musliman ,jam
por,jo fanatik,se nuk jam katolik.
sa i perket trollit,
e kem shkrep , den baba den ,
e do ta shkrepim,
jo
me
emer te fese
por me emer te KOMBIT.
NU DUA FE PA KOMB.
dua KOMB PA FE.
Dua shtet te armerise.
nuk dua fe ,qe me ,Asimilon

hajt ta pafsha hajrin. /pf/images/graemlins/goofy.gif

kokeakulli

Primus registratum

pse se pushtuan rajonin e llapit, koshares, maleve te berishes, ushtria serbe mor maratonomak. pse behesh kaq pesimist e nihilist ndaj luftes. po te kishte me shum burra si komandant celiku,remi,sulltani,togeri,haradinaj kosova, lufta do te ishte akoma me e sukseshme, por per fat te keq pati frikacake si puna jote. ajo puna e flamurt nuk me duket ndonje trimeri e madhe

Isdca

Primus registratum

O maratonman nga je ti qe flet kaq me urrejtje per shqipetaret. Shqiperia dhe Shqipetaret nuk po e lavderojne Enverin. Ti duhet ta dish qe po mos te brohorisje "parti enver...." ai te vriste e te persekutonte me gjithe familje. E po mos te ishte per Titon edhe jugosllavia do ishte me bernut se Shqiperia. Mos harro nje gje se ne 1997 Sala e futi shqiperine pothuajse ne nje lufte civile. Dhe ishte po ky qe i shiste arme e nafte serbit kur e gjithe bota i kishte vene embargo. Kosovaret si te duan me shqiperine apo pa shqiperine por mos harro se ne Vlore me 1912 ishte edhe Isa Boletini.
Nuk ka qene ushtria e serbise por e Jugosllavise e 4 ne europe. Mos harro edhe nje gje tjeter Europa ia dha kosoven serbise keshtu mos e lavdero europen kaq shume.
Meso pak historine se Enveri i prishi mardheniet me BS kur erdhi Hrushovi ne krye. Po mos te ishte per thacin ti akoma kurve e serbit do ishe.

Marathonman

Primus registratum

per "ic"
Enverin ju e ngritet vete, prandaj mos ja le fajin askujt tjeter perpos prinderve tu..., poashtu me vone "Salushin"

Marathonman

Primus registratum

per "Legjionin"
une nuk jame i LDK e as qe kam votuar per te,
une kam linde dhe jetoj ne Berlin prandaj une, shoket e mi si dhe shteti im ju ka ndihmuar jo vetem Kosoves por edhe Shqiperise se varfer...

Legjionixx

Forumium maestatis

si ore ti po jetoke ne Berlin ,
e nuk paske degju per nentoken Shqipetare.
ne fund te viteve te 80ta dhe ne fillim te viteve te 90ta.
ata ''legjionet'' me shume,
i ndihmuan shtetit tende.
se shteti yte qe ndihmoje neve.
pastaj plani i frankefurtit.
per fat te keqe.
me tepre se gjysma e legjioneve u vran ne luften e kosoves,
se partite tua dhe oficeret tuaj.
ishin pordha .
nje shembull.
junikun.
e kupto, jo vetem ti por edhe te tjeret.
cka ndodhi. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

Juniku
eshte tradhetia.
e luftes.
per ate moret rruget e botes,
dhe zbrazen shkite Kosoven. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marathonman

Primus registratum

JO ore Legjioni, ne Kosove ishin me teper se 1 milion para gjate luftes e sa u perket atyre qe kane shkuar te punojne-studjojne gjate viteve 60-70-80 kjo eshte e mireseardhur per te gjithe, keshtu qe shkrimi yte i fundit ska fare logjike..., por si do qofte ne lidje me titullin e temes po Kosovaret e nderuar flamurin per te mire me yllin e Davidit kurse "gjagji" E.Hoxhenica ua solli yllin RUS...

Legjionixx

Forumium maestatis

e pra cdo nderrim i flamurit
eshte krim.
shume here,nderruan po nuk ia arriten,
prap mbeti ai flamur,
dhe prap do te jete.
te gjithe vdesin po, Flamuri,nuk vdes
une jame qe Kosova te kete simbolet e veta,
por jo te shemtohet Flamuri dhe
Historia. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif