Kush genjen me shume?

Re: Kush genjen me shume?

Cunat i rren mendja se dine me rrejt.Ata jane shume naive ,ky talent u perket femrave .Ka nga ata qe rrejne (dobet) kuptohet,por kjo fale mosinteresimit nga ana tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif .Por.................mos na veni ne prove... /pf/images/graemlins/wink.gif Po ju trgoj nje barsalete ,po ju pelqeu lexojeni:
:rolleyes: :Nje burri ia dridhte gruaja dhe cdo here i vinte ne shtepi me ndonje gje te re.(bizhuteri,veshje...)I thote burri njehere :eek: :-O grua ,po ku i gjen gjithe keto ........? ,e ajo i pergjigjet;A...se di ti ...Une jam me shume fat....Sa here qe dal ,gjej ndonje gje ....
Burri e beson ....dhe keshtu vazhdon perseri....
U bie ne sy njerezve te burrit qe gruaja nuk ishte ne terezi...dhe nje dite vendosin t'ia thone.
-Shiko i thone...hap syte se gruan nuk e ke ne terezi......
-E keni inat ...-thote ky ,se ju nuk e keni shancin e saj... :mad: .Ajo sa here del gjen ndonje gje.....
..................................................Ishte krishtlindje ,mengjes,.Prindit e burrit kishin ardhur per vizite ......I biri nuk ishte zgjuar ende .........Kur pas pak degjohet duke bertitur ......-Jam me fat....,jam me fat......
Shkojne te shohin se c'fare e ka gjetur ,qe bertet ne pike te mengjesit.....Kur hyne ne dhome e gjejne me nje pale bre** ne dore ......Me ne fund gjeta dhe une njehere...... /pf/images/graemlins/wink.gif
Sa per vete une e urrej genjeshtren nga te dy palet.Nje mashkull do t'a urreja dy here 1.se ka genjyer 2. se sa dobet ka genjyer.Kurse femrat i urrej kur e kane ne gjak genjeshtren ,sa per genjeshtra (nga halli)faji eshte i meshkujve /pf/images/graemlins/wink.gif

Essenza

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Apo kush mashtron me me finese. Kam degjuar qe femrat ta fusin e ta nxjerrin pa te xhvesh fare. Kurse cunat s'dine me rrejt hic.

Ky vjen i qethur.
AJO - Ku ishe?
AI - Te berberi?
AJO E PROVOKON - Ou me verte e??? /pf/images/graemlins/wink.gif
AI DUKE QARE - E mire mire, eshte berbere femer, sot ishte hera e pare qe u puthem. :confused:

Si eshte puna? [/qb]
Nje llaf i paska thene ajo, dhe ky marmalata qenka zberthyer... cfaj ka goca me? :eek:

JoNiDa1

Primus registratum

lol Essenza..Une per vete nuk mashtroj po ama po mora vesh qe me ka mashtru...e tredh fare pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Essenza

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JoNiDa1:
[qb] lol Essenza..Une per vete nuk mashtroj po ama po mora vesh qe me ka mashtru...e tredh fare pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne kete moment provoj dhimbje per cunaket /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Essenza cunaket kane lind per gjynaf mi...papaapapa sa feministe qe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

nike palkola

Primus registratum

Tony... Ashtu është.
Gazmore e G. Krujës: Djali:- sa e bukur je!
Vajza: - nuk mund të them një gjë të tillë për ty.-
Djali: - Po rrejë edhe ti he burrneshë...

tirana

Primus registratum

Te dy palet rrejn sa te dush...
Cunat rrejn per gjera te vogla, psh per me dal ka situata te ndyshme pa u lagur. Improvizojne, e lujn sumen si peshqit bishtin.
Gocat rrejne ne menyre me te planifikuar. Kane qellime te qarta ne koke para se me rrejt dhe nuk ja lejn rrenen rastesise, nuk e "prodhojne" aty per aty ne çast.
Kshu pra duket se ka dy menyra te rrejtme. Per te paren çunat jane eksperta dhe mos u krruni kot, rreshqasin si peshq. Kurse per te dyten merita ju takon gocave. Kjo rrena gosesore te shkund mire po e hongre. T'merr n'qaf se nuk ja ni efektin periheresh...
Pranej syt hap vllezer
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ky shoku ketu ma ciper paska maru studimet per Mashtrimollogji me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hik me legen se na treme, nuk po di mo car me i besu dhe cfare mos me i besu gocave.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua

Primus registratum

Rrejme te gjithe, sidomos femrat dhe ata mashkuj qe kane stil femrash pederastet dmth....

...nga Dua

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dua:
[qb] Rrejme te gjithe, sidomos femrat dhe ata mashkuj qe kane stil femrash pederastet dmth....

...nga Dua [/qb]
Jam kurjoz te di se si te paskan rrejtur ata qe kan stil femrash. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Te dy palet rrejn sa te dush...
Cunat rrejn per gjera te vogla, psh per me dal ka situata te ndyshme pa u lagur. Improvizojne, e lujn sumen si peshqit bishtin.
Gocat rrejne ne menyre me te planifikuar. Kane qellime te qarta ne koke para se me rrejt dhe nuk ja lejn rrenen rastesise, nuk e "prodhojne" aty per aty ne çast.
Kshu pra duket se ka dy menyra te rrejtme. Per te paren çunat jane eksperta dhe mos u krruni kot, rreshqasin si peshq. Kurse per te dyten merita ju takon gocave. Kjo rrena gosesore te shkund mire po e hongre. T'merr n'qaf se nuk ja ni efektin periheresh...
Pranej syt hap vllezer
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tamam!
Po kam thene une per ty:meshkujve u dalin rrenat vetvetiu,per gjerat me koti duhet te genjejne.
Kur genjen nje femer ruhuni se eshte e ronde! /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Mos ja fusni kot. Te gjith rrejn, biles nuk e din qe rrejn. Dhe tu thuash qe po rren, thot, ik ere se rren. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua

Primus registratum

Jam kurjoz te di se si te paskan rrejtur ata qe kan stil femrash. /pf/images/graemlins/laugh.gif [b/]

Pasha zoten nuk po rrej! /pf/images/graemlins/tongue.gif

....nga Dua

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ku ka njeri qe s'ka rrejt pash zotin !

Te gjithe kemi genjyer, genjejme dhe do te genjejme,por problemi qendron kur nuk arrihet te dallohet genjeshtra nga e verteta.

Nga nje here:

Me mire nje genjeshter e embel, sepse nje e vertete shume e hidhur. (Raste te vecanta keto)

Ela_001

Primus registratum

Nje nga mangesite kryesore qe kam eshte qe nuk di te genjej, edhe po ta provoj kapem me presh ne dore si i thone, por e di qe dhe meshkujt jan perfeksionista ne genjeshter, ashtu sic jane dhe shume femra. Varet nga personi.

Ama provokimin e kam fiksim, se jo per gje po kam kapur mat goxha persona vetem me nje provokim te thjeshte.

zana_e_malit

Primus registratum

cunat genjejne shume edhe merziten pastaj kur i genjejne. eshte qejf kur te genjejne ee . nejse eshte e vertete qe jeta ajo atje ne tirane eshte shume e genjeshtert.Njerezit vetem mburren me qellim. Nje goce qe erdhi ketu nga tr. na cau trapin duke na u mburrur se ne shtepi kishte 15 lloje orash (marke) se ne tr. harxhonte 50 mije leke ne dite se kishte 30 pale xhinse origjinale dhe se i blinte rrobat vetem te dyqanet me te shtrenjta.Plus ( me iku truri nuk e degjoja dot me)kishte shofer personal.Diten tjeter u detyrua te gjej pune. Ja kjo eshte jeta ne tr.Te gjithe genjejne (me leket e fundit shkojne neper parukerira dy here ne jave dhe blejne ndonje pale pantallona te shtrenjta vetem per tu dukur), bejne te tjeret te genjejne dhe si perfundim jetojne nje genjeshter te madhe.
po i jap send se e di qe do pendohem pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif