Kush genjen me shume?

Guest
Re: Kush genjen me shume?

Pergjithesisht:
Meshkujt - genjeshtare impulsive
Femrat - genjeshtare sh. me rralle por edhe me te sofistikuara(parapelqejne te jene te sinqerta dhe te dijne se ku qendrojne me te tjeret)

Guest

Pergjithesisht:
Meshkujt - genjeshtare impulsive
Femrat - genjeshtare sh. me rralle por edhe me te sofistikuara(parapelqejne te jene te sinqerta dhe te dijne se ku qendrojne me te tjeret)

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Juliana:
[qb]Eshte e vertete qe s'jane gje ne te genjyer.
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
EEEEEhihhhhaaaaaaaaa!aty maji shpresat tina!se mos jane te gjithe qulla e nuk dine me rrejt!ske pa gjo!!!!! :tipsy:

butterfly

Primus registratum

Nje gje e them me siguri: Genjejne ata qe kane frike, edhe qe nuk duan te thone te verteten se i tremben asaj.

Guest

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]Nje gje e them me siguri: Genjejne ata qe kane frike, edhe qe nuk duan te thone te verteten se i tremben asaj.[/qb]
po dhe jeta nje genjeshter eshte

^SHIU^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]te dyja palet genjejne po meshkujt njeciek me shume se ekane talent te lindur pastaj ata jane ata qe kane mundesi em shuem per te tradhetuar ndersa grate e tyre rrine ne shtepi e bejne gjellen apo shofin ndonje ndeshje sporti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jaaaa zhyte e kemi fjalen per genjeshtren ne pergjithesi jo per tradheti bashkeshortore dhe po qe fjala per tradheti midis burrit dhe gruas ate se pranoj per te lindur lindim te tere njelloj

Petroninsja

Primus registratum

Qejfi ma kishte te thoja meshkujt genjejne me shume por e verteta qendron ne femra jemi shejtani vet ose nese genjejme svihet re fare, jemi paksa te sofistikuara. Mashkulli del rrenacak pas fjales se trete, pse te ndodhe valle?
Sjane shume te rrahur me jeten dhe intrigat e jetes ( kuptohet flas per ata meshkuj qe jane paksa naive ose smarrin vesh nga filozofija e jetes), se ka dhe disa meshkuj qe te japin uje me bisht te luges. Si rrjedhim dhe konkluzion final, ka te bej me natyren e njeriut.

Genjeshtra nje re e tejdukshme qe mposht vertetesine e castit ...

Belindis

Primus registratum

Hej njerez pse garoni me thane me qene kush ma i mençur se tjetri. Eshte e vertete qe nuk ka njeri qe nuk genjen sado pak qofte. Edhe meshkuj edhe femra genjejne apo rrejne si te doni thoni, kush me pak e kush me shume kjo varet nga nevoja dhe situata. Kam njohur te tille qe kur flasin nuk dihet a flet te verteten a tallet. Nejse ketu nuk ka nevoje per me mesu diçka qe nuk e di, sepse te gjitheve jeta na ka pjekur nga pak.
Kjo ishte sa me shkrujt edhe une nja dy fjale te mençura. Ju pershendes, Tung. :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]te dyja palet genjejne po meshkujt njeciek me shume se ekane talent te lindur pastaj ata jane ata qe kane mundesi em shuem per te tradhetuar ndersa grate e tyre rrine ne shtepi e bejne gjellen apo shofin ndonje ndeshje sporti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po pra ta besoj Burri n shpi Gruja burro ika icik deri ke komshiu ti marr pak KRipe . MAs 30 min vje gruja e lodhme . Ca ke i thote Burri . U lodha se nuk po e gjenim dot kripen dhe kerkuam shume derisa e gjetem . E more ?? Po Po e mora . Ha Gjellen burri Thartohet se kishte Limontos ne vend te kripes... :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsakja

Primus registratum

Djemte jane me te prirur te MASHTROJNE, por me "kembe te shkurtra" gjithmone!
Mos merrni shembuj vetem barsaleta.

Motivi Blendi, motivi..

Diavolessa

Valoris scriptorum

Djemt mendojne se genjejne me shume, sepse flasin me shume.

Po si i thone kush genjeshtren moho, poshte genjeshtres kalo /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Serenity:
[qb]Djemte jane me te prirur te MASHTROJNE, por me "kembe te shkurtra" gjithmone!
Mos merrni shembuj vetem barsaleta.

Motivi Blendi, motivi..[/qb]
Barsaletat nuk jane Shembuj . Sa per Kembe te shkrurtra Une marshalla i kom 120 cm te gjata .detyrimisht dhe genjeshtrat pak te gjata...

Luminus

Primus registratum

e ku ka mashtruese me te keqija se femrat... kot nuk i thone "kunadhe"

Blendi

Primus registratum

Se si mi nxjerr te gjitha, si me grep.
/pf/images/graemlins/smile.gif
Nuk dua fare te genjej tani, po s'te pelqeu realiteti vari trajsen se heret apo vone do me njohesh do do zhgenjehesh. kurse kshu si u ndertua kjo relate - PA RRENA - eci me ballin lart. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Une them s'ka te ndara ne kete pune, them se ka te beje me karakterin e njeriu, formen qe eshte edukuar dhe kaq.S'ka statistika qe te pergenjeshtrojne njeren apo tejtren...

P.s.Une s'rrej e s'i duroj dot rrenat hic. :mad:

Luanesh Ilda

Primus registratum

Une jam shume dakort me kordelen.He te lumte goja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une nuk e di kush rre me shume por i gjo e di ama, osht ma mire te rresh sesa t'rrejn. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Por ma mire akoma osht as mos te rrejn dhe as mos te rresh. /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Por ma mire akoma osht as mos te rrejn dhe as mos te rresh. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Tamom /pf/images/graemlins/laugh.gif