Kush genjen me shume?

Blendi

Primus registratum
Kush genjen me shume?

Apo kush mashtron me me finese. Kam degjuar qe femrat ta fusin e ta nxjerrin pa te xhvesh fare. Kurse cunat s'dine me rrejt hic.

Ky vjen i qethur.
AJO - Ku ishe?
AI - Te berberi?
AJO E PROVOKON - Ou me verte e??? /pf/images/graemlins/wink.gif
AI DUKE QARE - E mire mire, eshte berbere femer, sot ishte hera e pare qe u puthem. :confused:

Si eshte puna?

butterfly

Primus registratum
Re: Kush genjen me shume?

Aq e keni juve, nje e skermitur dhembesh edhe p..... shtate ju vene.lol
Jo mo jo se edhe mua ne mos me genjente ai ex-i, dmth kishte tendencen, po e ha une si thua ti?...lol /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Miresia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
Kurse cunat s'dine me rrejt hic.

Hmmm, a je i sigurt? Pse s'thua, ashtu dilni engjej. /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Eshte e vertete qe s'jane gje ne te genjyer.
Po kur pula e ka bere vezen :mad: , c'me duhet mua me genjen apo jo? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

[QB]Apo kush mashtron me me finese. Kam degjuar qe femrat ta fusin e ta nxjerrin pa te xhvesh fare. Kurse cunat s'dine me rrejt hic.
QB]
O blendi...po pse sthua qe te paskan mashtruar mizerjet!!!>.
GJithsesi kam njohur un Genjeshtar meshkuj sa me esht derdhur thesi!!>.....jam rritur me njerin te pakten ne te njejten shtepi per 17 vjet!!!
-B

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Primavera:
[qb]
Kurse cunat s'dine me rrejt hic.

Hmmm, a je i sigurt? Pse s'thua, ashtu dilni engjej. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po engjej jemi ne ..
Blendo Tani vertet qe gruja e fut shejtonin ne shishe po per te rrejt vallahi mahena kaicik... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Po femra ka fut dreqin ne shishe , mo Blendi /pf/images/graemlins/wink.gif
Si s'po ja u hedhka ju djamve. /pf/images/graemlins/smile.gif Per dy sy te embla per dy kofshe senza celulite, e per ca sfera te rrumbullakta s'shihni me c'eshte e verteta jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hahahhahahahah

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]Po femra ka fut dreqin ne shishe , mo Blendi /pf/images/graemlins/wink.gif
Si s'po ja u hedhka ju djamve. /pf/images/graemlins/smile.gif Per dy sy te embla per dy kofshe senza celulite, e per ca sfera te rrumbullakta s'shihni me c'eshte e verteta jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hahahhahahahah[/qb]
Thua ti . Po c themi noi... Vallahi po qe per mashtrime nona vet ,veshtire se ma merr njeri ne kthese ...

H

harap

Guest

sa mire qe smarr vesh nga genjeshtrat edhe jam i sinqerte .
/pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]sa mire qe smarr vesh nga genjeshtrat edhe jam i sinqerte .
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
E DI TA BESOJ KOM KALAMOJ VETE... :smash: :smash: :rockband:

Erind

Forumium maestatis

Jam per genjeshtren ashtu sic jam per sinqeritetin, duhet pak genjeshter se dhe shume sinqeritet nga njeher te ben keq. Nese do ti jepja nje perqindje do te ishte 85% sinqeritet dhe 15% genjeshter. Nga njeher nje genjeshter eshte ajo qe duam te degjojme. Kuptohet jo shume e trilluar.
thnx. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

e keto statistikat sna ecin fare.
o Tedi sa shume genjen mer. :smash:

moonlight

Primus registratum

[qb]Apo kush mashtron me me finese. Kam degjuar qe femrat ta fusin e ta nxjerrin pa te xhvesh fare. Kurse cunat s'dine me rrejt hic.

Ky vjen i qethur.
AJO - Ku ishe?
AI - Te berberi?
AJO E PROVOKON - Ou me verte e??? /pf/images/graemlins/wink.gif
AI DUKE QARE - E mire mire, eshte berbere femer, sot ishte hera e pare qe u puthem. :confused:

Si eshte puna?[/qb]
Sa genjen ti Blendiiiiii ! /pf/images/graemlins/tongue.gif

eduart

Primus registratum

hej o popull po kete rrene e besoni ju qe une kam vra fatos nanon dje me nje grusht
hhahahahahahahahahaha ktheni pergjigje ju ne qoftese e besoni :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

merian

Primus registratum

Vallahi se kush genjen me shume ska komision zgjedhor qe e gjen,hihihi. /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:

^SHIU^

Primus registratum

te tere ja fusni kot nuk ndahet ne cuna apo goca po me thene te drejten eshte ne natyren e njeriut te genjeje,varet pastaj nga tipi i njeriut se kush genjen me shume e kush genjen me pak.psh le te me thoje njeri qe nuk ka genjyer kurre ne jeten e tij.dhe un qe i urrej genjeshtaret pranoj se ka pasur raste kur kam genjyer(kane qene te rralla) prandaj o njerez pranoni fajet qe keni dhe mos u mburrni kot.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]e keto statistikat sna ecin fare.
o Tedi sa shume genjen mer. :smash: [/qb]
Normale shif rrushi dardhen piqet Pjeshka... :tipsy:

Ema

Goddes

Varet nga karakteri i njeriut,nuk ka lidhje ne je mashkull apo femer(shembull:geroge dy Roy-Bel AMI)....

Une p.sh lej nam s'di me rrejt fare... /pf/images/graemlins/frown.gif !

Sa keq...se me tradhton surrati /pf/images/graemlins/frown.gif !

Miresia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shkodrani_uk:
[qb]hej o popull po kete rrene e besoni ju qe une kam vra fatos nanon dje me nje grusht
hhahahahahahahahahaha ktheni pergjigje ju ne qoftese e besoni :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eshte shume thjeshte, lol. You're in London. Fatosi eshte ne Shqiperi. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

te dyja palet genjejne po meshkujt njeciek me shume se ekane talent te lindur pastaj ata jane ata qe kane mundesi em shuem per te tradhetuar ndersa grate e tyre rrine ne shtepi e bejne gjellen apo shofin ndonje ndeshje sporti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif